Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדלתות חמדיה עפולה קיבלתי הצעת מחיר ל-4 דלתות 2 עם חלון של כ-7700 ש"ח כולל התקנה ולא כולל פירוק משקופים ישנים.

אתמול קפצתי לנגריה בשם "קלאס מטבחים" בעפולה (ממליצים עליו באתר ask4.co.il) והוא טוען שדלתות חמדיה פשוטות וחלולות בהצעה שקיבלתי.

בכל אופן הוא הוא נתן הצעת מחיר של 9000 ש"ח כולל הכל (ללא חלונות) לדלתות איכותיות לטענתו שבפנים רצועות עץ וצביעה 3 שכבות.

מה דעתכם? מה אתם יכולים להמליץ?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

לא מכיר את דלתות חמדיה, אבל בשיפוץ שערכתי לפני כמה חודשים למדתי שלכל חברה יש דלתות ברמות איכות שונות, והמחיר בהתאם.

אישית רכשתי דלתות ב"דלת צלחה", ספק ממושב גבע כרמל שמספק דלתות מתוצרת איטליה, כאשר השיטה אצלו היא דלת בגודל סטנדרטי שיש להתאים אליו את הפתח בקיר (בניגוד לרוב הספקים שמתאימים את הדלת ל"פתח האור" בקיר). כיון שהייתי כבר לאחר הוצאות גדולות התקמצנתי וקניתי דלתות זולות, ויחד עם התקנה שאיני מרוצה ממנה מדובר בנפילה הגדולה של השיפוץ. לזכות הדלתות יש לציין עיצוב נאה מאד עם פיניש טוב ובידוד אקוסטי מצוין.

לעומת זאת חבר ששיפץ באותה תקופה רכש מאותו מקור דלתות מסדרה יותר יקרה והוא מרוצה מאד מאיכותן.

צריך לשים לב שאצל רוב הספקים זמן האספקה ארוך ויכול להגיע למספר חודשים. אם זה לא מפריע לך המשך בחיפושים. לי היתה חשובה מאד אספקה כמעט מיידית, וכאן באה לידי ביטוי השיטה של "דלת צלחה" - הדלתות נמצאות מוכנות במחסן, רק שלם וקבע מועד אספקה. לא צריך להמתין לייצור שמתחיל רק לאחר גמר בניית הקירות - אבל מצד שני זה מחייב את הקבלן לבנות פתחי אור לפי המידה הדרושה, ובמידת הצורך המתקין מוסיף קרשים מתחת למשקוף על מנת לצמצם פתח גדול מדי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

אני חששתי מאותם ענייני גימור והתאמה שספריאל ציין והתעקשתי על פנדור למרות המחיר הגבוה יחסית.

ב-2000 ₪ לדלת קיבלנו מוצר איכותי מאוד, מבודד רעשים מעולה, התקנה מדוייקת וקפדנית, שזה כבר עניין של מתקין כמובן, אבל אני יודע שפנדור מקפידים בנושא.

עשיתי מחקר מעמיק לפני ההזמנה, ראיתי דלתות ב-1200 ₪ גרועות, מתקלפות כבר בתצוגה.

הטובות התחילו ב-1600-1700 (עדיין למינציה) אז החלטנו להשקיע עוד קצת עבור דלת צבועה מחברה מוכרת ומכובדת.

המחירים שצויינו כוללים התקנה, משקוף עיוור, ידית, מנעול וכו׳ - דלת ״בבית״.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבעיה שלי עם פנדור היה זמן האספקה - אני הייתי בשיפוץ של דירה חדשה שרכשתי, והמתנה של חודשיים-שלשה לאספקת הדלתות לאחר סיום בנית הקירות לא באה בחשבון (סה"כ השיפוץ ארך 6-7 שבועות, בזכות קבלן יעיל ביותר. בקצב רגיל שיפוץ דומה אורך 3-4 חודשים). עם זאת אני קצת מצטער שלא בחרתי בדלתות יותר יקרות, בעיקר מבחינת האיטום בחלקן התחתון. אבל זה מה שקורה בשיפוץ גדול שהולך ותופח, באיזה שהור שלב מתחילים לקמץ בהוצאות, ואחרי כמה חודשים מצטערים על כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

~

מנוע החיפוש עובד גם בפורום המחודש - בדקתי בשבילך. :wink:

המלצות משרשורי עבר:

http://www.taldor.co/

http://www.sb-doors.co.il/

http://www.landau-doors.co.il/

מומלץ להימנע ממרכז הדלתות בפ"ת, מנסיון של קרובת משפחה שקנתה אצלם לאחרונה.

הסחורה עצמה הייתה אמנם לא רעה, אבל הרמה המקצועית והתנהלות המתקין על הפנים.

• אחראי פורום
פורסם
איתי, על איזה דגם מדובר ב 2,000 ש״ח לדלת?

למינטו, זה כולל גם פסי ניקל לגובה, מנעול מגנטי וצוהר אור בשתי דלתות. בלי אלה אתה יכול להוריד כ-200 ₪ לדלת לדעתי.

לגבי זמן אספקה, הגיעו לפני 21 הימים שהתחייבו עליהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הנגר מקלאס מטבחים בעפולה טוען שכל הספקים הגדולים מספקים דלתות בגדלים סטנדרטיים ואם הפתחים אצלי בגודל אחר יכולה להיות בעיה.

מבחינת זמן אספקה הוא אמר לי שזה לוקח כשבוע לייצר ולצבוע, התקנה ביום אחד.

Just daily

פורסם

מה דעתכם לגבי דלתות לנדאו?

הציעו לי 4 דלתות צבע, משקופי עץ, פרזול איכותי, ב-3300 ש"ח לדלת כולל ייצור לפי מידות שלי (60 יום) והתקנה (ללא פירוק ישן).

או דלתות פורמייקה (איכותית לטענת המשווק) ב-2100 ש"ח לדלת (כנ"ל לגבי פרזול, התקנה, מידות).

Just daily

פורסם

שלום צור קשר .יש לנו סוכנות בקריות לדלתות חמדיה .אין לנו בעיה לספק גם בעפולה

דבר עם השותפה שלנו רבקה

0509222132 .תגיד לה שלירוי הפנה אותך

בנוסף במידה ואתה גר בעפולה יש לנו חנות קרמיקה גם שם

מנהלים עם עברתי על חוקי הפורום ניתן למחוק את ההודעה

פורסם

כששיפצתי בדקתי בלנדאו, והם נראו טובים מאוד, אבל היו יקרים. בסופו של דבר הלכנו על דלתות אורן - לא זוכר מחירים מדוייקים, אבל האיכות טובה מאוד, והמחירים היו היכנשהו באמצע.

פורסם
שלום צור קשר .יש לנו סוכנות בקריות לדלתות חמדיה .אין לנו בעיה לספק גם בעפולה

דבר עם השותפה שלנו רבקה

0509222132 .תגיד לה שלירוי הפנה אותך

בנוסף במידה ואתה גר בעפולה יש לנו חנות קרמיקה גם שם

מנהלים עם עברתי על חוקי הפורום ניתן למחוק את ההודעה

אני אבדוק, דווקא משום מה לא התלהבתי מחמדיה והבנתי כי מילוי פלקסבורד לא הכי מומלץ.

על איזו חנות קרמיקה מדובר? האמת שכבר ריצפתי אבל אצטרך בעתיד הקרוב גם לחפות קצת קירות.

Just daily

• תוכן חדש...