Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולאנשים הטכניים במיוחד :)

לאחר שנהיתי "מאסטר" בהחלפת נורות קדמיות במגאן שלי - נתקלתי בבעיה מטרידה בהחלפה האחרונה :?:?

הנורה האחרונה שנשרפה וכמעט התפוררה התיכה חלק מהקונקטור החשמלי - כאשר הוצאתי את הנורה רגל אחת נשארה תקועה

כעט לא ניתן לשים נורה ונראה כי אני חייב איכשהו להחליף את הקונקטור

למי שמכיר את המגאן פתח הגישה ממש בעייתי לא ניתן כמעט לראות מה עושים מה גם להכניס כלים לנסות להחליף + החוט נורא קצר!!!

ההצעה שקיבלתי ממוסך קרסו זה לפרק פגוש + פנס ואז להחליף קונקטור סה"כ 350 ₪ + מע"מ בלבד!!!! (גנבים)

מישהו מכיר את הבעיה? החליף פעם קונקטור? יש לו רעיון :?:?:cry: ?

נואשתי!

פורסם

ההצעה שלהם לפתרון הבעיה סבירה, והתמחור שנתנו לך הוא של 1.3 שעות עבודה שלהם (בערך) שגם הוא סביר

קח בחשבון שיכול להיות שתצטרך להחליף את כל הפנס, אם אין לך מספיק חוט לא שרוף

אם אתה יכול לעשות את זה לבד, החלק היחידי שנדרש לקנות הוא הקונקטור שאני מאמין שהוא זול למדי, ואז תצא ממש בזול.

אחרת תתחיל לדוג הצעות מחשמלאי רכב או פחחים שיעשו לך את העבודה. כנראה תוכל לצאת יותר בזול

פורסם

אני החלפתי את הקונקטור הזה במגאן שלי לפני 4 חודשים.

עשיתי זאת כך:

1. קניתי קונקטור במרכז שירות של קרסו בעלות של 15.34 ש"ח...

2. הרמתי את הגלגל הקדמי(אצלי זה היה צד הנוסע) על ג'ק ופרקתי אותו.

3. פרקתי את כיסויי הפלסטיק השחור והסרתי את המכסה העגול של הפנס עצמו.

4. כעת יש גישה סבירה לאזור הפנס מאחורה והשתמשתי בשרפרף נמוך כדי לשבת בנוח

ופנס ראש כדי לראות יותר טוב (כיפה אדומה..)

5. ביצעתי את ההחלפה בהלחמת בדיל ובידוד ע"י שרינק.

6. הרכבתי את הכיסויים והגלגל חזרה.

זהו,בערך שעה עבודה כולל קפה וסיגריה..

וד"א,הם לא גנבים.אם הם מפרקים פגוש זה לוקח זמן ומכך נגזרת העלות של ההחלפה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...