Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהיגה קצרה על קורבט אני אומר לך שזה פשוט מסוכן, הרכב נזרק לכל כיוון בלחיצה חזקה!

הכל תלוי בכמה אתה בטוח בעצמך, אתה יודע מי אתה ומה אתה שווה ואם אתה חושב שאתה יכול לנהוג על קורבט ולצאת מזה ללא נזק ועם הרבה סיפוק לך על זה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד לא ברור לי- למה שהקורבט תיהיה מסוכנת יותר מכל רכב אחר כאשר הבקרות דלוקות?

כל אותם סירטונים מפורסמים של קורבט מתרסקת תחת האצה- הם כולם עם בקרות כבויות.

בקרות אחיזה ומשיכה תקינות לא אמורות לאפשר את כל המצבים האלה שהרכב מפרפר עצמו לתוך עץ\אי תנועה.

אגב, אותם סירטונים בדיוק יש גם על קאמרו, מוסטנג ובעצם כל רכב עם הרבה כח בגלגלים האחוריים שכיבו לו את הבקרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לעזעזל לא יכול להחליט, ירדתי מהקאמרו,אבל אני מתלבט קשות בין המוסטנג GT לקורבט,

אחת הסיבות שאני קצת מעורער על הקורבט זה מפני שגיליתי שמדובר בגירסאה הפתוחה דבר שמקטין את תא המטען(עשוי להווצר בעיה באיחסון המזוודה),ודבר נוסף אין מקום לכלום בתא הנוסעים,עכשיו כרכב לנסיעה של שעה זה לא נורא,אבל שיוצאים לרוט טריפ זה עשוי להוות קצת חוסר נוחות,בנוסף האם יהיה לי נוח לנהוג עם הגג פתוח 5-6 שעות מבלי לקבל כאב ראש\העלמה שמצטרפת אלי.

עוד נקודה-תא הנוסעים אינו מרגש מספיק,פלסטיקים סופר זולים,האינסטרומנטים חסרי ההתלבהות בעיני וכו.

לעומת המוסטנג שהיא אומנם יותר קונווציונאלית בעיצוב החוץ מרכב הרכב ותנוחת הישיבה,אך עדיין מדובר ב420 סוסים וביצועים לא הרבה יותר נחותים מן הקורבט,תא נוסעים הרבה יותר נעים,תא מטען ועוד זוג מושבים מאחור תמיד עוזרים ועיצוב הרבה יותר סולידי גם לצד הטוב (אני חושש להראות כמו איזה דושבאג עם קורבט צהובה פתוחה) וכמובן חיסכון של 250 דולר.

אך מצד שני מוסטנג כבר עשיתי,וזה לא שאני טס לקליפורניה כל שבוע,אז אולי כדאי לנסות רכב אחר? חשבתי על צ'אלנצ'ר R\T אבל היא כבדה נחותה בביצועים,עם תא נוסעים ירוד מאוד. מה שמביא אותי שוב לקמארו SS.

סורי על חפירה,אשמח לעצה שנונה לאו דווקא עצה לוגית.

תודה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני חושב שאתם מגזימים לגבי איכות החומרים של הסי 6. זאת אומנם לא פורשה אבל לא צריך להגזים התא נוסעים הזה עדיף בחומרים שלו על זה שבקאמרו או במוסטנג. אם מעניינת אותך נהיגה והתנהגות הקורבט עדיפה על הקאמרו ובטח שעדיפה מהמוסטנג . מנסיון עם הקורבט {אני מעריך שאתה מתכנן לשכור את הסי 6 הרגילה} יחסית נוחה גם בנסיעה ארוכה הכל תלוי כמובן למה אתם רגילים ביום יום שלכם . כל סיפורי האיימים על הקורבט לגבי ההתנהגות רלבנטים לאלו שלא יודעים דבר או חצי דבר בנהיגה. זאת מכונית הנעה אחורית מאוזנת עם בקרות כמו בכל רכב מודרני שהסיכוי לאבד עליו שליטה עם בקרות עובדות הוא זניח. לגבי תא המטען - הקורבט היא אחת ממכוניות הספורט בעלות תא המטען הגדול שיש היום {לפחות בגרסת הקופה} אולי כדי לחפש אחת כזאת עם גג מתפרק להנות מכל העולמות .

מנסיון שלי עם אשתי פירוק הגג יוצר קשרים בשיער - שהן לא יודעות זה נחמד אבל שהן בעלות נסיון כל בקשה לפירוק הגג אצלי מלווה בפרצופים זועפים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אני חושב שאתם מגזימים לגבי איכות החומרים של הסי 6. זאת אומנם לא פורשה אבל לא צריך להגזים התא נוסעים הזה עדיף בחומרים שלו על זה שבקאמרו או במוסטנג. אם מעניינת אותך נהיגה והתנהגות הקורבט עדיפה על הקאמרו ובטח שעדיפה מהמוסטנג . מנסיון עם הקורבט {אני מעריך שאתה מתכנן לשכור את הסי 6 הרגילה} יחסית נוחה גם בנסיעה ארוכה הכל תלוי כמובן למה אתם רגילים ביום יום שלכם . כל סיפורי האיימים על הקורבט לגבי ההתנהגות רלבנטים לאלו שלא יודעים דבר או חצי דבר בנהיגה. זאת מכונית הנעה אחורית מאוזנת עם בקרות כמו בכל רכב מודרני שהסיכוי לאבד עליו שליטה עם בקרות עובדות הוא זניח. לגבי תא המטען - הקורבט היא אחת ממכוניות הספורט בעלות תא המטען הגדול שיש היום {לפחות בגרסת הקופה} אולי כדי לחפש אחת כזאת עם גג מתפרק להנות מכל העולמות .

מנסיון שלי עם אשתי פירוק הגג יוצר קשרים בשיער - שהן לא יודעות זה נחמד אבל שהן בעלות נסיון כל בקשה לפירוק הגג אצלי מלווה בפרצופים זועפים

לגבי איכות החומרים,אני לא בטוח שהמוסטנג נופלת מהC6 לפחות לא באיזורים המורגשים,בגירסאת הפרימיום שמוצעת להשכרה הופתעתי מאוד גם המושבים היו מעולים,לגבי ההתנהגות אומנם המוסטנג היא בעלת צרייה אחורית חיה אבל אלוהים יודע איך,הרכב מתנהג לא רע בכלל,ואחרי 1000 מיילים (לא שאני כזה נהג או משהו)בהחלט נהנהתי מהיכולת הדינמית של הרכב,ועל פי כתבי הרכב היא מתעלה על הקאמארו.

אם היה מדובר בגירסאת הקופה של הקורבט הייתי כנראה מחליט דיי בקלות,אך מדובר בגירסא הפתוחה (ואין אופציה לאחת סגורה) משהו במראה שלה לא זורם לי אולי זה רק בתמונות (עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה שראיתי אחת במציאות)וכמובן סוגיית תא המטען שעלולה להוות בעיה.

בקיצור דילמה לא פשוטה,אני פוחד שאגיע להרץ אראה אותה בלייב ואתבאס שלקחתי מוסטנג. האם ניתן לעשות אפ-גרייד במקום?

Porsche 944 turbo

פורסם
איך אומרים , אני אשאיר את זה פה.

http://www.youtube.com/watch?v=4Ly0u5YrTR8

ברור לכל אחד טעם אישי ורצון אישי.

אני פשוט חושב שכבר לקחת פורד GT כמה שונה כבר יהיה ה SS או הקורבט ?

לעומת זאת הטסלה עם מומנט מטורף מסלד 1 זה חוייה אחרת לגמרי (לדעתי).

אתה מוזמן לצפות כמה פעמים מ00:23 (23 שניות) ולראות שהטסלה פתחה לפני הBMW), ואם אתה שואל אותי, למרות הפתיחה המוקדמת הBMW גם צמצמה יפה...

פורסם

אתה רוצה לשדרג במקום? לא תהיה בעיה אם אתה מתנהג קצת כמו ישראלי, זה רכב פרימיום בהשכרה, תנסה להראות כמה שיותר מבואס תגיד שחשבת שהמוסטנג ידנית, תתפלא, בשביל לקוח מרוצה גם ישדרגו בחינם, לפחות באנטרפרייז, שם אני משלם על פיאסטה ומקבל 2 רכבים מעל כי אני נכנס לבאסה :-)

haters will hate

פורסם
אתה רוצה לשדרג במקום? לא תהיה בעיה אם אתה מתנהג קצת כמו ישראלי, זה רכב פרימיום בהשכרה, תנסה להראות כמה שיותר מבואס תגיד שחשבת שהמוסטנג ידנית, תתפלא, בשביל לקוח מרוצה גם ישדרגו בחינם, לפחות באנטרפרייז, שם אני משלם על פיאסטה ומקבל 2 רכבים מעל כי אני נכנס לבאסה :-)

האמת שזאת אפשרות ששקלתי,לא אכפתי לי לשלם את ההפרש כל עוד אני מקבל את ההנחה שבקופון.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...