Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המכונית הבטוחה ביותר ב-2013: קורוס 3 סדאן

alonjp
שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2710680

אופס, הסינית החדשה בשכונה ניצחה את מיטב תעשיית הרכב במבחני הבטיחות..

מה יגידו המלעיזים?

כבוד לקורוס!

אני מניח שזה מ-א-ו-ד יעזור להם לקדם מכירות באירופה, ובצדק (רנו ביססו על זה את כל המותג שלהם בזמנו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם שרשור על כך שלא רואים מספיק מאזדה 3 בכבישים, ועכשיו זה?

מה קורה לעולם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא אמר שהסינים לא יכולים ליצור מכונית טובה - אגב, כאן לא מדובר על מכונית סינית טהורה - אלא שפשוט נראה שהם לא מעוניינים לעשות זאת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם הסינים היא שאין להם שום בעיה לשלוח רכב הדגמה למבחני הריסוק ולשווק את אותו הרכב בלי כריות אויר כלל.

אין בהם אמונה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Aalonjp כתב:

הסינית החדשה בשכונה ניצחה את מיטב תעשיית הרכב במבחני הבטיחות..

כדאי לדייק. אולי מרוב התרגשות מההישג המרשים לא הדגשת שההישג הוא בקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות ולא באמת התעלתה הקורוס מכל "מיטב תעשיית הרכב".

בנוסף היא הייתה עדיפה על כל המשפחתיות הקומפקטיות שנבחנו ב 2013. (ולא כולן נבחנו כמובן בשנה זו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וליצרנים האירופאים הייתה בעיה לעשות את אותו דבר?

לכן ה-EuroNCAP רוכש את המכוניות שהוא בוחן מדילר מקומי, במפרט הכי נמוך שמשווק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה קשה למכור את הקורוס מהסיבה הפשוטה.

התוצרת הסינית נתפסת כתוצרת נחותה לעומת תוצרת אירופאית/יפנית/קוריאנית.

במקרה של קורוס, המתכננים והמנכ"ל הוא אירופאי, החלקים הם מספקים בינלאומיים ורק הייצור הוא בסין.

מה שכן הסינים מאוד מצליחים בשווקי אפריקה ודרום אמריקה, גם בגלל הצמחיה וגם בגלל העובדה שמוכרים רכב סיני חדש לעומת רכבים אירופאים שהיו משווקים שם אחרי שהייצור באירופה פסק לחלוטין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה קשה למכור את הקורוס מהסיבה הפשוטה.

התוצרת הסינית נתפסת כתוצרת נחותה לעומת תוצרת אירופאית/יפנית/קוריאנית.

במקרה של קורוס, המתכננים והמנכ"ל הוא אירופאי, החלקים הם מספקים בינלאומיים ורק הייצור הוא בסין.

מה שכן הסינים מאוד מצליחים בשווקי אפריקה ודרום אמריקה, גם בגלל הצמחיה וגם בגלל העובדה שמוכרים רכב סיני חדש לעומת רכבים אירופאים שהיו משווקים שם אחרי שהייצור באירופה פסק לחלוטין.

אותו דבר אמרו על סקודה ועל יונדאי קיה, כשאנשים רואים שינוי הם מפנימים אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותו דבר אמרו על סקודה ועל יונדאי קיה, כשאנשים רואים שינוי הם מפנימים אותו.

יונדאי וקיה התאחדו אחרי המשבר שפקד את מזרח אסיה, ומשם הם התחילו לצמוח.

לעומת זאת דייהו נבלעה ע"י שברולט.

סקודה ודאצ'יה הן חברות שייצרו רכבים קומוניסטים למזרח אירופה שבשנות ה-90 נמכרו לחברות מערביות והתחילו לאט לאט בשינוי, סקודה כבר כמעט יישרה קו עם פולקסוואגן, דאצ'יה היא מותג מתפתח שזוכה לביקושים לא רעים במערב אירופה.

אותו דבר ניתן לאמר על פיאט שאחרי התפרקות הקומוניזם קנתה מפעלים של יצרניות קומוניסטיות בפולין וסרביה (זסטאבה ו-FSO) והיום הן מייצרות שם דגמים לכל מערב אירופה.

לעומת זאת מלא חברות רכבים קומוניסטיות אחרות נסגרו אחרי נפילת הגוש (טראבאנט, מוסקוביץ').

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי וקיה התאחדו אחרי המשבר שפקד את מזרח אסיה, ומשם הם התחילו לצמוח.

לעומת זאת דייהו נבלעה ע"י שברולט.

סקודה ודאצ'יה הן חברות שייצרו רכבים קומוניסטים למזרח אירופה שבשנות ה-90 נמכרו לחברות מערביות והתחילו לאט לאט בשינוי, סקודה כבר כמעט יישרה קו עם פולקסוואגן, דאצ'יה היא מותג מתפתח שזוכה לביקושים לא רעים במערב אירופה.

אותו דבר ניתן לאמר על פיאט שאחרי התפרקות הקומוניזם קנתה מפעלים של יצרניות קומוניסטיות בפולין וסרביה (זסטאבה ו-FSO) והיום הן מייצרות שם דגמים לכל מערב אירופה.

לעומת זאת מלא חברות רכבים קומוניסטיות אחרות נסגרו אחרי נפילת הגוש (טראבאנט, מוסקוביץ').

הכוונה שלו היא שפעם השם קיה היה שווה ערך לזבל קוריאני, אך היום מעמדם עלה והם כבר לא נחשבים למוצר נחות.

שאפו לקורוס, יש להם לא מעט סטיגמות לנפץ והם התחילו יפה, אולי בעוד כמה שנים נדבר על חברה אחת או יותר שהיא סינית ושוות ערך מבחינת תדמית לחברות אירופאיות או יפניות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם הסינים היא שאין להם שום בעיה לשלוח רכב הדגמה למבחני הריסוק ולשווק את אותו הרכב בלי כריות אויר כלל.

אין בהם אמונה!

מסכים איתך.

במקרה לפני שבועיים קניתי מאיזה שוק פה אוזניות לשמיעת מוזיקה לאחיינית שלי, חיקוי של BEATS, ביקשתי להאזין למוזיקה והוציאו לי סט הדגמה שנשמע ממש טוב למען האמת.

כשבאתי לרכוש המוכר רצה לתת לי סט חדש באריזה סגורה, התעקשתי שאני מוכן לרכוש אבל רק את הסט של ההדגמה (כמובן שהוא לא היה מוכן לפתוח את האריזה הסגורה של הסט שרצה לתת לי על מנת שלא אשמע אותו).

ולאחר שאמרנו זאת, גם בחדרה קרסו מרפסות, ה"שמועה אומרת שעובי הפלדה לא היה בדיוק לפי התקן, גם לא עובי הבטון....

בקיצור, אין אמונה בחלק מהסינים, אבל לא רק בסינים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המרפסות, במאמר מוסגר כמובן, היו צריכים להיות 11 ברזלי 25 ממ בכל צד. בצד אחד היו שניים. בצד השני לא היו בכלל. אגב, גם השניים לא היו מחוברים לעמוד כפי שצריכים היו להיות. פשוט לא היה פיקוח.

במאמר מוסגר 2, אותו קבלן בנה גם את המרפסת במשרד שלי, אבל הפיקוח היה שונה (וזה מה שחשוב, אני אומר לעצמי). בכל מקרה, מי שהיה - לא נפל :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...