Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקיות חימום זולות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את המוצר שבקישור אבל במחיר קצת יותר שפוי.

http://www.buy2.co.il/o/e4511f64-ec7c-4b68-9a5c-ed12d5d96591

מישהו יודע אולי מה השם ל זה ב-EBAY או באתרי מכירות באנגלית? לא מצאתי כאלה רגילים אלא רק מעוצבים לילדים והמחיר לא רחוק מהמחיר בארץ.

אני צריך לפחות 6 יחידות. זכור לי שחבר קנה כאלה פעם במחיר של 10 שקלים רק שזה היה די מזמן והוא לא זוכר איפה קנה אותם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שקית מלאה חומר ודיסקית. בכפוף של הדיסקית נוצרת ראקציה שגורמת לחומר להתקשות ולייצר חום. שמים את זה בכיס וככה מתחממים בשטח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה רבה

כלומר כל פעם אתה מכופף זה מתחמם, וזה ניתן לשימוש חזור?

מדליק! תודה רבה אני חושב שאזמין כאלה עצמי, למרות שהמחירים באיביי לא כ"כ רחוקים מישראל.

Opel Adam S 2017

פורסם
תודה רבה

כלומר כל פעם אתה מכופף זה מתחמם, וזה ניתן לשימוש חזור?

מדליק! תודה רבה אני חושב שאזמין כאלה עצמי, למרות שהמחירים באיביי לא כ"כ רחוקים מישראל.

זה חד פעמי ולכן נחשב ובצדק אמצעי חימום יקר ולמצבי קיצון בלבד.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

להורים שלי יש משהו כזה:

http://www.ebay.co.uk/itm/Pack-of-2-Emergency-Heat-One-Click-Instant-Heat-Reusable-Gel-Hand-Warmers-BNIP-/251398139503?pt=UK_SportingGoods_OtherSports&hash=item3a887f2e6f

מחממים בסיר, התוכן הופך לנוזלי, מתקרר אחר כך ונשאר נוזלי לתקופה ארוכה. יש בפנים דסקית מתכת שלחיצה עליה גורמת לתגובה שאחריה השקית מתקשה ונעשית חמה לאורך זמן. כשנגמר, אפשר לטעון שוב על ידי חימום בסיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...