Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי כל הרווחים זה מהמכס שנותן קנסות או פשוט קפדן יותר ומעכב חבילות רק עבור זה.

אולי להצדיק את מקומו. לא יודע.

די הזוי שהם ברווחים ואנחנו מחכים מלא זמן לחבילות.

פורסם (נערך)

אפילו השלט בתמונה שבכתבה ורוד אופטימי.

ושוב, עליה של 24% בקבלת דברי דואר מחו"ל איננה חדשות טובות עבור הדואר. עוד לוגיסטיקה ועוד הוצאות, ומעט הכנסות מולן.

והטוקבק שמסכם את הכל (שיפור רוחיות == התדרדרות בטיב השירות)

מבחינתי ה"שיפור" עלה בהרבה יותר מ 4%. פעם הייתי מקבל חבילה מחו"ל לאחר כשלושה שבועות, ובתקופה האחרונה ישנם דברי דאר שהגיעו לאחר כארבעה חודשים (כשהם חבוטים והרוסים), או שלא הגיעו כלל. לפי חישוב גס מדובר ב "שיפור" של מאות אחוזים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
נראה לי כל הרווחים זה מהמכס שנותן קנסות או פשוט קפדן יותר ומעכב חבילות רק עבור זה.

אולי להצדיק את מקומו. לא יודע.

די הזוי שהם ברווחים ואנחנו מחכים מלא זמן לחבילות.

ההכנסות של הדואר לא קשורות למכס. המכס הולך לרשות המיסים (משרד האוצר) כל חבילת דואר אמורה לעבור בדרכה גם אצל פקיד ממשרד האוצר אגף המכס, הוא קובע את שיעור המס והדואר משמש רק כפקיד גביה. יכול להיות שהוא מקבל אחוזים מעטים כעמלת גביה מהמכס אבל לא נראה לי שהרבה .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני הזמנתי חבילה מסין ב13/10. ב20/10 כבר היה כתוב באתר הדואר שדבר הדואר התקבל מסין העממית ומועבר להמשך מיון. מאז ועד ה29/11 זה היה הסטטוס, ב30/11 הוא השתנה ודבר הדואר הגיע לדואר הקרוב לביתי.

מצד שני, הזמנתי 6 חבילות ב11/11 מעליאקספרס, 3 מהן כבר הגיעו ליחידת הדואר.

ביום שישי אלך לאסוף.

פורסם

אין דברים כאלה

חבילה שהזמנתי ב 21.9.15, ונשלחה ב 24.9.15 מפולין

הגיעה לת"א ב 14.10.15 ועד היום בבדיקת מכס. מה שמוזר הוא שאחרי מליון פקסים ויצירת קשר בטלפון עם המכס והדואר, לדואר אין מידע על החבילה והם אומרים לדבר עם המכס, וכשאני פונה אל המכס פלא ופלא גם להם אין מידע על החבילה ואומרים לי להמשיך להמתין.

ממקרים קודמים של אנשים הסטטוס של החבילה לא עודכן הרבה זמן והחבילה כבר הייתה אצלם ביד אבל במעקב כתוב שהחבילה בעיכוב במכס. חבילה שהגיעה לאמא שלי מחו"ל, הגיעה בכלל לסניף דואר אחר והיא נאלצה לחפש את החבילה בערימה של מאות חבילות אחרות, אני כבר לא יכול לסבול את ההתנהגות הזאת.

שולח החבילה שלי פתח בחקירה ובמקביל שלח לי חבילה נוספת... נראה אם תגיעה.

פורסם

עדכון טוב.

החבילה שלי (טלפון) שהגיעה מהונגריה ב-08.11 והועברה למיון התעדכנה והגיעה לסניף המקומי לשם מסירתו.

אני לא יודע אם יש מיסים או לא (כבר לא זוכר כמה עלה לי, לא בשבילי) אבל לפחות משהו זז.

פורסם

עדכון להודעה הקודמת:

החבילה הגיעה ללא מיסים, עלתה לי כולל משלוח $73.89, עכשיו נזכרתי שהזמנתי מגן מסך זכוכית

בנפרד רק כדי לא לעבור את ה$75.

אבל כנראה המכס בדק את החבילה ובגלל זה הכל התעכב.

פורסם
לכל מי שהזמין לאחרונה חבילות מארה"ב דרך משלוח AIR MAIL/FIRST CLASS, כמה זמן לקח לחבילה להגיע לארץ?

תודה!

שלחתי דרך שיפיטו ב-Airmail Economy, לקח בדיוק 3 שבועות עד שהגיע הפתק לבית (ועוד שבוע עד שהחבילה אשכרה הגיעה למרכז חלוקה, אבל זה כבר סיפור אחר).

פורסם
שלחתי דרך שיפיטו ב-Airmail Economy, לקח בדיוק 3 שבועות עד שהגיע הפתק לבית (ועוד שבוע עד שהחבילה אשכרה הגיעה למרכז חלוקה, אבל זה כבר סיפור אחר).

איך אתה יודע תוך כמה זמן היא הגיעה לארץ?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
גליל פילם להשחרת פנסים הגיע לארץ ב22 בנובמבר והופנה להמשך ניתוב. מאז לא נודעו עקבותיו.

יש תקווה?

יש תקווה. החבילה הגיעה אתמול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מנפגעי המכס, חבילה (תקליט! שעולה 20 דולר בערך!) תקועה במכס מספטמבר.

• תוכן חדש...