Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למלא אוויר בגלגלים בפעם הראשונה (רכב חדש יד שנייה) להפתעתי כניראה שבעליו הקודמים של הרכב לא ידע או לא טרח למלא אוויר בצמיגים כי לחץ האוויר באחד מהם היה 7!! מילאתי בכולם אוויר לפתע האוטו עלה טיפה בגובה שלו.

מתוך סקרנות הלכתי עוד פעם יום אחרי למלא אוויר וגיליתי שלחץ האוויר שמילאתי (32) ירד פתאום ל28 בחלק מהגלגלים (שני גלגלים)

על הדבר הזה מראה? בלאי או שזה דבר מקובל שאמור לקרות בגלל שיש יותר מידי אוויר בגלגל?

לפי מה שבדקתי באינטרנט לחץ האוויר של הגלגלים שלי הוא 32(פולו שנת 2001 1400) כך שבמידת לחץ

האוויר לא טעיתי.

פורסם

לחץ אוויר של 7 PSI זאת ממש סכנת חיים, אני לא מצליח להבין איך אנשים נוסעים ככה ?! ממש הפקרות!! טוב ששמת לב לדבר.

לגבי איבוד אוויר זה לא דבר נורמלי , בטח לא יום אחד לאחר שמילאת אוויר. זה קצב איבוד אוויר גבוה מדי, ככל הנראה יש פנצ'ר, יכול להיות שקטן מאוד אבל אם בורח ככה אוויר משהו לא תקין בצמיגים.

לגבי לחץ אוויר תקין בדגם הרכב שלך, לא מכיר אבל למיטב זיכרוני הרבה בעלי פולו שאלו פה את זה אתה יכול לעשות חיפוש בפורום ולהיות בטוח במאה אחוז.

הכי טוב שתיגש לצמיגיה ובקש בדיקה לפנצ'ר באמבטיה וכך תוכל לראות בדיוק מאיפה בורח אוויר!

פורסם

רוב הסיכויים שיש לך ברגים בגלגלים...

וההשערה השניה היא שמלאת אוויר בצמיג מאוד חם, וכשבדקת שוב הוא היה קר. יתכן גם שהפסקת למלא בפעם הראשונה לפני שהוא הגיע ללחץ המבוקש.

מלא אוויר בצמיגים קרים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איבוד אוויר בצמיגים הוא דווקא כן דבר נורמלי, כמובן כתלות בקצב.

נא ודא כי את האוויר מילאת כפי ששי ציין. איבוד מהיר של אוויר יכול להיגרם מתקר בלתי נראה כמו גם מג'אנט מעוות.

בנוסף, אולי בהחלט שווה ללכת לצמיגיה שיבדקו את מצב הצמיגים. אם הרכב נסע זמן ממושך בלחץ אוויר כה נמוך, יתכן ונגרם נזק.

חוץ מזה יתכן ומצב הצמיגים באופן כללי לא טוב, ולמרות שמדובר בהוצאה נוספת כעת, שווה להחליפם בלי קשר לענין איבוד האוויר.

פורסם

איך אני יכול לדעת מתי החליפו צמיגים? לא מצאתי עליהם תאריך או משהו אני חושב שעליי להחליף צמיגים אבל בכל זאת מעניין אותי

מתי החליפו אותם בפעם האחרונה..

• תוכן חדש...