Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי היה FORD FOCUS 2007 ושימש אותי בשנתיים האחרונות.

עקב 2 כיסאות ילדים מאחור, הרכב קצת קטן ומתחיל להיות מיושן לטעמי.

לאיזה כיוון של רכב הייתם הולכים בתקציב של עד 75,000 ש"ח לערך?

תודה!

פורסם

היי,

הפוקוס נחשבת למכונית משפחתית מרווחת יחסית עם מושב אחורי נוח שבדרך כלל מספיק גם לשני ילדים בכיסאות בטיחות.

אם אתה מחפש רכב משפחתי עם מושב אחורי מעט מרווח יותר, אז תוכל לבדוק את רנו פלואנס, שלה מושב אחורי מעט מרווח יותר משל הפוקוס ותא מטען קצת גדול יותר.

אפשרות נוספת היא לבחור במכוניות המשפחתיות הגדולות יותר, מה שנקרא - מכוניות מנהלים.

אם אהבתם את הפוקוס שלכם אז תוכלו לבדוק למשל את פורד מונדאו, שהיא גדולה ומרווחת מהפוקוס בצורה משמעותית. בסכום שציינת תוכלו למצוא מונדאו ממודל 2010 עם קילומטראז' נמוך ומצב מצוין, שתשמש אתכם לעוד כמה שנים טובות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

ברשותי היה FORD FOCUS 2007 ושימש אותי בשנתיים האחרונות.

עקב 2 כיסאות ילדים מאחור, הרכב קצת קטן ומתחיל להיות מיושן לטעמי.

לאיזה כיוון של רכב הייתם הולכים בתקציב של עד 75,000 ש"ח לערך?

תודה!

פורסם
היי,

הפוקוס נחשבת למכונית משפחתית מרווחת יחסית עם מושב אחורי נוח שבדרך כלל מספיק גם לשני ילדים בכיסאות בטיחות.

אם אתה מחפש רכב משפחתי עם מושב אחורי מעט מרווח יותר, אז תוכל לבדוק את רנו פלואנס, שלה מושב אחורי מעט מרווח יותר משל הפוקוס ותא מטען קצת גדול יותר.

אפשרות נוספת היא לבחור במכוניות המשפחתיות הגדולות יותר, מה שנקרא - מכוניות מנהלים.

אם אהבתם את הפוקוס שלכם אז תוכלו לבדוק למשל את פורד מונדאו, שהיא גדולה ומרווחת מהפוקוס בצורה משמעותית. בסכום שציינת תוכלו למצוא מונדאו ממודל 2010 עם קילומטראז' נמוך ומצב מצוין, שתשמש אתכם לעוד כמה שנים טובות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

תודה רבה! האם מונדאו נחשב אמין?

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי (2 תינוקות) שישמש אותי ל- 5-6 שנים הקרובות. חשוב לי שיהיה אמין וצריכת הדלק שלו תהיה סבירה.

אחרי שחפרתי המון בפורום הבנתי כי הכי מתאים לי לקנות זה פוקוס או קורולה או יונדאי. אני מעוניין במודל סביב 2010/2011.

האם ישנם מבצעים לגבי הרכבים הנ"ל עם 0 קילומטרים? (לא מליסינג אלא עדיפות מהחברה עצמה)

מתי התזמון הכי טוב לקנות אותם אם בכלל?

איזה לדעתכם הכי טוב מבין השלושה?

תודה רבה!!

פורסם

פוקוס 1.6 מהדור הקודם היא חלשה ובזבזנית ככה שנראה לי שעדיף שתוציא אותה מהרשימה (אלא אם כן זו 2.0 ואז היא עם ביצועים לא רעים , אבל עדיין בזבזנית אפילו יותר).

נשארו יונדאי או קורולה לדעתי עדיף יונדאי או קיה .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
פוקוס 1.6 מהדור הקודם היא חלשה ובזבזנית ככה שנראה לי שעדיף שתוציא אותה מהרשימה (אלא אם כן זו 2.0 ואז היא עם ביצועים לא רעים , אבל עדיין בזבזנית אפילו יותר).

נשארו יונדאי או קורולה לדעתי עדיף יונדאי או קיה .

תודה - איזה דגם של יונדאי עדיף?

פורסם
תודה - איזה דגם של יונדאי עדיף?

I30 מאובזרת או I35 אלא אם כן אתה מעדיף סטיישן ואז יש רק גרסה אחת לפחות בשנים שציינת ( וגם לפני כן כמעט ולא נמכרו מאובזרות או דיזל והן נדירות).

הייתי שוקל אפילו את הI30 2.0 שמוסיפה בקרת שיוט ועוד כמה דברים נחמדים וההבדל בצריכת הדלק יהיה אולי ק"מ פחות לליטר

למרות שהצריכה יכולה להיות אפילו טובה יותר כי ה2.0 מתאמץ הרבה פחות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

שלום,

היה ברשותינו פורד פוקוס 2007 שנקנה מליסינג אך הרכב היה קטן מדי ובנוסף המון טיפולים (כולל טיפול בודד של 5 אלף ש"ח!!)

אנו מחפשים רכב שיענה על הדרישות הבאות:

1. אמינות - עקב כך שאנו עם 2 תינוקות, חשוב לנו שיהיה חזק ואמין.

2. צריכת דלק נמוכה ככל שניתן.

3. מרווחת (בכל זאת 2 כיסאות תינוק) ואולי השלישי בקרוב? :)

4. בגז' גדול (עם עגלת תאומים) ואין מקום לקניות וכו' כאשר העגלה באוטו.

רכב מנהלים? האם התקציב הגיוני לרכב כזה? במידה ולא, 'נסתפק' ברכב משפחתי רגיל.

תודה!!

פורסם

תלוי אם אתם רוצים לעכשיו או כבר לתקופת השלישי/ת במהרה בימינו אמן..

לשלושה ילדים הכי טוב מיניוון והבחירה המתבקשת היא מה שעשתה הבת שלי(3 ילדים): מזדה 5. זה אוטו אמין, קשוח, כולם יודעים לטפל בו, יש שבעה מקומות אם רוצים, הוא מיוצר כבר מספיק זמן כדי שיהיו מכוניות זולות יחסית בשוק.

כתבתי מזדה 5 כי הוא הכי נפוץ אבל התכוונתי לקוצפט של 7 מקומות/שלוש שורות ושהמושב הכי אחורי מחולק ל 2. למיצובישי גרנדיס יש ייתרון בשורה השניה שרחבה יחסית לשלושה ישבני מבוגרים, כלומר שני מושבי בטיחות +מבוגר/ת. גם הטויוטה ורסו כך אבל נדמה לי שהיא יקרה מדי לתקציב שלכם.

אני לא חושב שיש הבדל בין רכב כמו מזדה 3 לבין רכב מנהלים כי תלוי בגודל הבגאז'. אז לדעתי הבחירה המתבקשת היא באוקטביה שיש לה מערה מאחורה.

אם אתם נרתעים מאירופאית אז כל מזדה/לנסר/קיה תספיק. רק תבדקו שיש להם איזופיקס וכן למען התינוק/ת שבעתיד, את האפשרות לנטרל כרית אויר מתא הנהג.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כן. אין בעיות מיוחדות.

שוב אני אשלח אותך למדוד את המושב האחורי במונדיאו , הרכב נראה רחב מאד מבחוץ אבל למעשה צר מבפנים (רוחב תפעולי).

בלניק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368689 נמדדו 132 ס"מ

אני במשרד מכירות מדדתי 128 ס"מ.

אז אל תאמין לי , לך למדוד.

• תוכן חדש...