Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל בשנה שעברה שעשיתי אצלהם טיפול לרכב, שמו לי תוסף דלק וכמובן קדחו לי חור בטמבון כדי לשים מסגרת עם פרסומת ולקחו לי סכום גבוהה מאד.

עברו 10 וחצי חודשים בידיוק והתחילו הרדיפות -

זה התחיל עם מכתב בדואר שמודיע שאני חייב לעשות טיפול בהקדם שהגיע הזמן (חשבתי שאני מתבלבל וכנראה הטיפול אמור להיות בספטמבר ולא באוקטובר) וכנראה שבכל זאת הם אלה שטעו ולא צריך בהקדם ולא כלום, היה לי עוד חודש וחצי לטיפול. כמובן שחשבתי שזה נחמד שהם מודיעים רק חבל שהם מלחיצים סתם.

אחרי זה הגיע ס.מ.ס שמודיע לי שאני חייב טיפול, קצת מעצבן אבל אמרתי טוב נו, מכתב ו ס.מ.ס שטויות...

ואז הגיע עוד ס.מ.ס ואז התחלתי כבר להתעצבן אבל אמרתי טוב נו בטח פעם אחרונה

לאחר מכן קיבלתי שיחת טלפון, ואמרתי לפקידה במילים יפות שתרד ממני והיא שאלה אם להתקשר עוד כמה ימים לתאם טיפול, אמרתי לה שלא, ושבמידה ואחליט לטפל במוסך שלהם אני אדע איך למצוא אותם.

ואז הגיע שוב מכתב בדואר עם נוסח טיפה שונה מהמכתב הראשון שהגיע מועד הטיפול ואתאם איתם בהקדם האפשרי.

ואז שוב ס.מ.ס ושוב.....ושוב......

בס.מ.ס האחרון כתבתי בחזרה שהטיפול בוצע ושיעזבו אותי כבר בשקט, בתקווה שזה יגיע אליהם. כבר חשבתי להתקשר אבל אמרתי לעצמי שהנה עבר חודש ויבינו לבד את הרמז

שבועיים של שקט, ושוב ס.מ.ס אחד אחרי השני כל חצי שעה. היתי בזמן נהיגה ורציתי לצלצל אליהם ולבסוף וויתרתי ושכחתי

ואז היום שוב הפקידה מתקשרת ואומרת לי שהגיע מועד הטיפול, אמרתי לה שהטיפול בוצע ושזה לא רלוונטי, היא שאלה בשיא חוצפתה למה לא ביצעתי אלהם, אמרתי לה תודה ולהתראות.

גם המוסך שלכם רודף אחריכם ככה?

פורסם

רודף? לא.

מתזכר , כן.

שעוברת שנה אני מקבל טלפון ומזכירים לי על טיפול , אך אם הגעתי לפני כן והרכב טופל במסגרת תיקון או משהו, לא מתקשרים.

כמו כן , בדיקת חורף, מאזכרים ב SMS ,

מערכת יחסים טובה בסה"כ.

[מוסך יונדאי ראשון]

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

1+ על הסבלנות :shock:

אני אישית שונא חופרים, ואם הפקידה הייתה מתקשרת אליי היא הייתה חוטפת מבול של צעקות שהיא תחשוב שנית אם להתקשר שוב.. אז מה אם עשית טיפול ראשון שמה זה אומר שאתה מחויב לעשות אצלם את כל הטיפולים שיבואו :evil: :evil:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

המורשה מעולם לא רדף אחרי ,גם עם רכב שעדיין באחריות ...

ידוע לי שקיים חוק , במידה ומטרידים אותך דרך שירותי SMS וביקשת מהם להפסיק אחרי מספר הודעות , ניתן לתבוע.

במקרה שלך, נראה שאתה לא כפוף לשום חוק/מחויבות כלפי המוסך ואין להם שום קלף עלייך, תחליף מוסך :-)

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

גם המוסך שלכם רודף אחריכם ככה?

לא.

המוסך שלי לא צריך לרדוף אחרי הלקוחות שלו, הם מגיעים מרצונם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פה בארה"ב זה קצת שונה, מנסים להביא אותך אליהם למוסך, פורשה מרכזי בבוורלי הילס שולח מכתב עם קופונים וכותב שהוא מתגעגע. חחח. ועדיין גם אחרי הקופון המחירים גבוהים מהמוסך החדש שגם מורשה.

ב.מ.וו שולחים את אותו הדבר למרות שאין יותר 335.

יונדאי משחקים אותה, רכתשי את.הרכב לפני כ5 חודשים, היצרן שלח לי קופון של 20% הנחה על טיפול ראשון באיזה מוסך מורשה שאבחר, הסוכנות שרכשתי מהם שלחו לי מכתב לבוא לטיפול בצירוף אי-מייל חביב.

מערכת השירות של יונדאי מצויינת, הכנסתי את הרכב לטיפול בעיר אחרת, קיבלתי 50% הנחה. יום למחרת קיבלתי אימייל מהיצרן שבו סקר לרמת השירות אותו קיבלתי באותו המוסך וקופון חדש של 20% לטיפול הבא.

haters will hate

פורסם

אצלי התקשרו אליי מהמוסך המורשה של רנו בבאר שבע (עמיגל), הם שאלו אם הרכב הגיע לק"מ הנדרש.

מאז הטיפול האחרון עברו פחות מ9 חודשים, ולפי התיאוריה שלהם אני אמור להכניס את האוטו כל 30 אלף ק"מ לטיפול (לא יקרה בחיים, תכף אני מבצע טיפול של 15 אלף ק"מ, החלפת שמן מנוע לפחות זה המינימום).

אמרתי לנציגה שעוד לא הגעתי לק"מ הנדרש מבחינתי (15 אלף ק"מ) לטיפול ולכן לא כרגע, אמרה שתיצור קשר שבוע לאחר מכן.

אמרתי לה שאין צורך, ובכל זאת התקשרה. הבהרתי לה שלא מתאים לי כרגע ואין צורך כי עוד לא הגעתי לק"מ הנדרש, ולכן אתקשר כשאצטרך. ירדו ממני. :-o

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גש למוסך. עמוד בכניסה ותגיד "זה לא אתה.. זה אני, יש לי... מוסך אחר. זה.. זה נגמר בינינו, אני מצטער"

המהדרין יורידו את הפרסומת. יניחו אותה על רצפת המוסך ויגידו גם "קח, הבאתי את הדברים שהשארת אצלי"

לא ייתקשרו אליך יותר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
גש למוסך. עמוד בכניסה ותגיד "זה לא אתה.. זה אני, יש לי... מוסך אחר. זה.. זה נגמר בינינו, אני מצטער"

המהדרין יורידו את הפרסומת. יניחו אותה על רצפת המוסך ויגידו גם "קח, הבאתי את הדברים שהשארת אצלי"

לא ייתקשרו אליך יותר.

לא יתקשרו אליך יותר כי במחלקה הסגורה לא ניתן לקבל שיחות טלפון :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קיבלתי רק 3 פעמים דברים בסגנון, אבל לא ברמה פלילית כמו שאתה קיבלת. לידיעתך אתה יכול לתבוע אותם על כל SMS שקיבלת לאחר שאמרת להם להפסיק.(בתנאי שתוכיח שאכן אמרת להם להפסיק).

קיבלתי מכתב שמזכיר לי שעלי לבצע טסט שנתי וצריך לבוא לטיפול הכנה.

במקרה אחר קיבלתי SMS אחד ויחידי שמזכיר דבר דומה, ממוסך אחר.

במקרה השלישי קיבלתי פשוט קופון הנחה לטיפול תקופתי במכתב.

פורסם
1+ על הסבלנות :shock:

אני אישית שונא חופרים, ואם הפקידה הייתה מתקשרת אליי היא הייתה חוטפת מבול של צעקות שהיא תחשוב שנית אם להתקשר שוב.. אז מה אם עשית טיפול ראשון שמה זה אומר שאתה מחויב לעשות אצלם את כל הטיפולים שיבואו :evil: :evil:

אתה כבר כועס על מקרה היפוטטי שטרם קרה.

אם תתקשר אליך פקידה, הדבר נובע מזה שהיא עושה עבודתה וביקשו מימנה להתקשר. היא לא בהכרח יודעת שיצרו אתך קשר בעבר.

"הייתה חוטפת ממך מבול של צעקות"? מישהי שמבצעת עבודתה? מישהי שאולי יכולה להיות בגיל של אמך?

איזו אמירה מלאת חוצפה . היית הורס למישהי את היום כי היא הטרידה את כבודו?

פותח השרשור, אכן נשמע מוגזם, אולי כדאי ליצור עם המוסך קשר. ובלי קשר, מוסכים שאני מכיר לא צריכים לרדוף אחרי הלקוח.

פורסם
לא יתקשרו אליך יותר כי במחלקה הסגורה לא ניתן לקבל שיחות טלפון :lol:

חזק מאוד !

ואצלי קניתי 2 רכבים חדשים מאותו יבואן, ופתאום אחרי יומיים מתקשר אלי מוסך מורשה של היבואן שבחיים לא היתי אצלו, הוא אומר לי שראה במחשב שיש לי 2 רכבים והוא מזמין אותי לטיפולים אצלו...

אמרתי לו בסדר תודה ,

ואז עבר פחות מחודש והוא מתקשר אליי עוד הפעם ומזכיר לי שאם יש צורך בטיפולים או תלונות באחריות אז לגשת אליו,

ואז אמרתי לו תקשיב בדיוק השבוע אני חייב לעשות טיפול כי באמת הגיע הזמן טיפול לאחד הרכבים ואמרתי לו שאני אגיע ביום ראשון ב 8 בבוקר ואז הוא שמח מאוד,

ומה עשיתי לו? הלכתי למוסך אחר בכלל שאני תמיד מטפל אצלו ועשיתי את הטיפול אצלו (גם כן סוכן ומורשה יבואן)

וככה ההוא יום למחרת ראה במחשב שכבר עשיתי טיפול ולא התקשר אלי יותר ברוך השם...

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

גם אותי שיגעו בטלפונים מכתבים וכו'

כמו שרשמו כאן פשוט מאוד על תענה (שמרתי את המספר שלהם בטלפון),לאחר מספר פעמים שאתה מסנן אותם הם לא יתקשרו שוב.

• תוכן חדש...