Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וערב טוב,

ברצוני לדעת משהו האם הוא קורה בפועל.

במידה ויש תוכנה פרוצה, לא מקורית, אוקיי? אותו אדם יוצר סרטון כלשהו, עורך סרטון וכו', מקודד ובסוף התהליך, מתקבל קליפ/סרט.

האם ניתן לדעת בבדיקה כלשהי בקובץ עצמו, או בצורה כלשהי, האם הקובץ נוצר בתוכנה לא חוקית או פרוצה? האם הרשיון מופיע בקובץ? במידע הטכני של הקובץ?

(אני כן יודע שבקובץ ככל הנראה תופיע שם התוכנה שעימה נעשה הקובץ, אבל הרשיון שלה? האם היא חוקית או לא באופן כזה מישהו יכול לבדוק או לאמת? ).

בכדי לחדד את הרעיון, הקובץ הסופי הוא הרי קובץ נגיד MP4, או קובץ נגינה כלשהו מן הסתם כמקובל ברשת.

זאת יכולה להיות כל תוכנה, החל מחובבנית ועד לתוכנה כגון ADOBE PRIMERE PRO CS6 סתם דוגמא.

אודה לכם מאוד על התשובות.

פורסם

תלוי בתוכנה ובפורמט הפלט. אם יש מקום בפורמט לציין את מס' הרשיון איתו הוא נוצר, והמספר הזה מזוהה כרשיון פרוץ, אז כן - זה יאותר על ידי מי שמתאמץ.

ברוב המקרים סביר להניח שאין סיכון רב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני הייתי חושד.

יש דרכים להטמיע סימן מים בוידאו שבחיים לא תוכל לגלות אותו, אבל אלגוריתם שמחפש אותו בהחלט יוכל למצוא אותו.

כדי לדעת בוודאות, אתה צריך ליצור את אותו קובץ הוידאו, פעם אחת עם התוכנה הלא חוקית, ופעם אחת עם התוכנה החוקית.

בכלאופן, אם אתה משתמש בתוכנה לפרנסתך, אני חושב שזה סופר לא מוסרי לגנוב אותה.

פורסם

מבלי קשר למוסרי או לא מוסרי, בתור אחד שמתעסק בתחום המחשבים אני יכול להגיד לך דבר אחד: אף אחד לא יעשה לך משהו בחינם, לא לטלפון, לא למחשב ובטח שלא לעסק.

עזוב כבר שמזמן כבר אין דבר כזה שניקרא פרטיות וכל אפליקציה מסכנה של פנס אפילו דורש ממך גישה לספר טלפונים, ספריית תמונות מיקום ועוד ועוד, תוכנות כאלו פרוצות זה מתכון לוירוסים, סוסים טרויאנים ובקיצור - גן חיות במחשב.

לשיקולך.

פורסם

מעבר לזה,כעסק אתה מחויב להשתמש בתוכנות מקוריות.

ותיאורטית יכולים לבוא אליך לעסק ולדרוש רשיונות על התוכנות(האם זה קורה בפועל-לא יודע).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
apple, זה קורה ועוד איך שקורה. BSA לא פראיירים בכלל.

איך BSA עובדים? פשוט נכנסים לעסק אקראי, מראים תעודה ומבקשים רשיון לתוכנה?

כיצד ניתן לדעת לאיזה עסק יש תוכנה במידה והורדה מהאינטרנט באופן לא חוקי?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בדיוק ככה.

BSA באים לעסק כלשהו, ומבקשים לבדוק אם יש תוכנות ללא רשיון.

אין להם שום מעמד חוקי whatsoever, הם בסך הכל חברה פרטית בדיוק כמו כל חברה אחרת.

אבל יש בעלי עסקים שלא יודעים את זה ונותנים להם לחטט במחשבים של העסק.

ואז אם הם מוצאים תוכנות ללא רשיון הם עשויים:

1. לדרוש שתרכוש רשיונות.

2. לתבוע אותך.

אם החריגה היא בגבול ה"אופס טעינו" (משרד עם 20 מחשבים ורק 18 רשיונות לאופיס) אז יהיו נחמדים איתך.

לעומת זאת אם הכל פיראטי מההתחלה ועד הסוף אז אפשר לצפות לתביעה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...