Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגוגל :lol: בבית נראה הרבה יותר טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כבר דיברנו על דברים אופייניים לקהילה, הנה סקירה יפה של ניבה מודרנית המוגשת בלשון עדינה ופואטית, עם כל ההומור הציני והטיפוסי שפשוט אי אפשר לתרגם לאף שפה אחרת. ראיתי את כל החצי שעה, זה הולך ומשתפר: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qUNILgBcqpY

אם תסתכל מעבר המראה והצורת דיבור שלו, תראה שבסרטים שלו הוא נותן לך המון מידע על רכבים כאלה ואחרים, יש לו סקירה על פורד פוקוס, גולף, קרוז, עוד כמה רכבים רלוונטיים יותר או פחות לישראל, יש סרט באורך של שעה על איך בוחרים מכונית יד שניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם כבר דיברנו על דברים אופייניים לקהילה, הנה סקירה יפה של ניבה מודרנית המוגשת בלשון עדינה ופואטית, עם כל ההומור הציני והטיפוסי שפשוט אי אפשר לתרגם לאף שפה אחרת. ראיתי את כל החצי שעה, זה הולך ומשתפר: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qUNILgBcqpY

אחרי הכל, הוא צודק בכל מילה שלו, מדגיש את הנקודות החלשות והחזקות. וגם הסיכום יפה ונכון :-D

האוטו הזה עולה שם כחדש 40.000 ש"ח וזה לדעתי מחיר לא רע לרכב שטח עם 4X4 קבוע, נעילת דיפ' מרכזי והילוך כוח.

מתפרק ותכנון בן 40 שנה- בהחלט. אבל כמו שהוא סיכם - עדיין מספק FUN בשטח ובתור רכב שני לסופי שבוע יכול להיות מצויין.

פורסם

אני חייב להודות, שאני מת ותמיד מתתי על הצורה של הניבה הזאת.

ג'יפון קטן וחמוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
seld-pod-shuboi.jpg

כי ככה.

מה זה הדבר הזה??

לפרנקוס נתנו אזהרה על פחות מזה!

פורסם

תטעם - תבין. מעדן מלכים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם תסתכל מעבר המראה והצורת דיבור שלו, תראה שבסרטים שלו הוא נותן לך המון מידע על רכבים כאלה ואחרים.

אחרי הכל, הוא צודק בכל מילה שלו, מדגיש את הנקודות החלשות והחזקות. וגם הסיכום יפה ונכון.

מצטער אם הובן אחרת, אבל אני מאד אהבתי את הסרטון הזה, דווקא בגלל תוכן הדברים והגישה הישירה. לא יוצא לי להיתקל הרבה בסקירות רכב תכל'ס שנעשות בלי להתייפייף וללקק ליבואן או לדילר או whatever, ומוגשות בנימה כזאת עם שימוש זהיר ומדוייק במילים לא נורמטיביות.

בתור אדם הרגיש לניואנסים של שפות שונות, אני מאד מעריך את השימוש המדוד שלו במאט כחלק מהמשלב הלשוני, צחוק צחוק אבל זה משהו שמעטים מצליחים לעשות כמו שצריך. התוצאה היא סרטון שמדבר לעניין, מוגש באופן זורם וענייני, משעשע ביותר (במיוחד ההסבר הניתן בדקה 19:30) ובשורה התחתונה דווקא יש מצב שיעודד מכירות של הדגם בגלל שתיאום הציפיות בו מבוצע באופן אופטימלי.

אבל זה בסדר, למי שרוצה סקירות יפות ונחמדות "מטעם" גם לא חסר אופציות. הנה למשל ערוץ שלם שבו אפילו לא צריך להקשיב למה שהמנחה אומרת, אפשר פשוט להוריד את הווליום ולהנות מהחלק הוויזואלי:

http://www.youtube.com/watch?v=JOCwLAYlY0E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
זה מתוק? זה מלוח? חי? צומח? דומם?

מעין "סלט" שכבות - שכבה תחתונה הרינג, לאחר מכן בצל, תפו"א, גזר, סלק, עם מיונז בין השכבות, פחות או יותר. ניתן להוסיף ביצה, יש עוד כמה וריאציות על המתכון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אבל זה בסדר, למי שרוצה סקירות יפות ונחמדות "מטעם" גם לא חסר אופציות. הנה למשל ערוץ שלם שבו אפילו לא צריך להקשיב למה שהמנחה אומרת, אפשר פשוט להוריד את הווליום ולהנות מהחלק הוויזואלי:

http://www.youtube.com/watch?v=JOCwLAYlY0E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בחורה שנראת ככה ומדברת על רכבים?

אני רוצה לעשות לה ילדים, באוקטביה, או בניבה, בעצם זה בכלל לא משנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וכשרומן אומר מיונז הוא מתכוון ל-16 קילו של מיונז :)

אוליבייה זה בערך הסלט האהוב עליי בכל הזמנים. הבעיה שהוא מצריך הרבה עבודה, ככה שהיו מכינים אותו רק באירועים. וואי תענוג!

גם קוראים לו סטליצ'ני סלט (סלט בירות [בירה כמו עיר בירה, ירושלים]). אם רושמים סלט בירות בגוגל הוא בטעות חושב שאתה כותב עם מבטא ומוציא לך סלט פירות. גוגל גזען.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מעין "סלט" שכבות - שכבה תחתונה הרינג, לאחר מכן בצל, תפו"א, גזר, סלק, עם מיונז בין השכבות, פחות או יותר. ניתן להוסיף ביצה, יש עוד כמה וריאציות על המתכון.

אוי, זה זה!

העברתי את כל התואר הראשון עם בחור רוסי חביב - למדנו ביחד לכל המבחנים,

פעם אחת הוא קיבל איזה סלט שהוא לא יכל להפסיק לאכול ותופעת לוואי קטלנית שלו הייתה גרעפסים שאם אסד היה משתמש בהם כבר מזמן האו"ם היה נכנס לסוריה.

פורסם

מסכים, למרות שיש לי תחושה שהיא לא לגמרי בקיאה בתחום ובסה"כ מדקלמת היטב תסריט שמישהו אחר כתב.

למי שרוצה את הדבר האמיתי יש את Rebecca Jackson מ-Carbuyer, אבל היא לא בלונדינית, לא כ"כ שופעת ובהחלט לא רוסיה.

כנראה שתמיד צריך להתפשר על משהו... :-(

פורסם

אז מה תגיד על זה? :wink::twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=mzN9qLKN2RY דרך יוטיוב

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...