Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתם מדללים את החומרים שלכם ?

עפ"י העין ? כוס מדידה ?

אשמח לשמוע.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני פעם אחת חישבתי עם כלי מדידה כמה צריך,למשל ONR ואחרי זה לפי העין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ONR לפי העין. "מקפיד" שזה יהיה קצת יותר מהמומלץ. לא נראה לי שזה מזיק. חוץ למארנק שלי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני בדרך כלל משתמש במזרקים, וחושב לעצמי כל פעם שאני צריך לקנות כוס מדידה נורמלאית (נסו אתם למלא ליטר במזרקים של 50CC [גם זו התקדמות אחרי מזרק של 5CC]).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ONR לפי הפקק של הבקבוק... כל פקק שווה 15ml, פקק אחד לדי עם 4 ליטר או שני פקקים לדלי עם 8 ליטר קל ופשוט..

הנה בחסות Kenworth:

ONR.jpg

פורסם

מתעלק

למה ל PRE WASH צריך לשים 240 מ"ל ל 4 ליטר שזה בעצם רבע בקבוק ?אני יודע שיש איזה הסבר שאני לא מבין אחרת זה פשוט לא הגיוני

Miata ND2

פורסם

מזה למה?

אלה ההוראות יצרן האופטימליות.

אתה מתכוון שזה הרבה?

על ליטר מים אתה תצטרך 4 פקקים של onr, שזה טיפה מעל 60 מ"ל.

נשמע פחות.

"יאללה בירי".

פורסם

עם זה APC לניקוי הדאשבורד אני מדלל גבוה, כי הוא אף פעם לא מלוכלך חוץ ממעט אבק ושומניות של החומר לפלסטיקה.

ודבר נוסף לא טוב "לייבש" את הדאשבורד עם חומרים אגרסיביים.

לגבי ONR לפי העין, גם שאני עושה pre wash עם בקבוק ריסוס אני שם כ2 פקקים קטנים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

צודק,קראתי שוב והבנתי למה הכוונה,הגיוני מאוד.

אני פשוט עושה PRE WASH שונה בכך שאני מרסס עם מרסס גדול עם הסבון(CITRUS) ביחס דילול נמוך 15ML ל 4L(אך גדול מהוראות היצרן) לפני השטיפה.

כנ

Miata ND2

פורסם
עם זה APC לניקוי הדאשבורד אני מדלל גבוה, כי הוא אף פעם לא מלוכלך חוץ ממעט אבק ושומניות של החומר לפלסטיקה.

ודבר נוסף לא טוב "לייבש" את הדאשבורד עם חומרים אגרסיביים.

לגבי ONR לפי העין, גם שאני עושה pre wash עם בקבוק ריסוס אני שם כ2 פקקים קטנים.

צודק,גם אני לא אוהב דילול נמוך לניקוי הפלסטיקים הפנימיים,אני מדלל APC 1-10 פלוס מינוס.

פורסם

מתכנן לקנות בקבוקים ריקים, להשאיר חומר APC מוכן,

איזה דילולים הכי נחוצים?

1:10, 1:6, 1:4?

שאני אדע כמה בקבוקים לקנות.

תודה לכולם על התגובות.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...