Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dropbox selective sync - קיים גם לאנדרואיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הגלקסי 4 שלי החליט לצעוק עלי שחנקתי לו את הזכרון הפנימי של המכשיר (כזכור 8 ג'יגה בלבד).

מכיוון שכל המוזיקה, התמונות והסרטים שמורים אצלי על הכרטיס החיצוני, לא הבנתי מה פתאום סתם אותו ככה!

בדיקה זריזה העלתה שהפושע הוא חשבון הDROPBOX, שמסתבר שהעלה קרוב ל3 ג'יגה של קבצים לתוך הזכרון הפנימי של הפלאפון.

ניתוק החשבון של הדרופבוקס פתר כמובן מיידית את הבעיה, אבל עכשיו אין לי סנכרון לחשבון שלי בדרופבוקס.

ניסיתי לאתר באפליקציה אפשרות לselective sync כמו שיש באפליקציה למחשב, אבל משום מה לא מצאתי את האופציה.

האם מישהו יודע איך אפשר לסנכרן רק כמה תיקיות של דרופבוקס באנדרואיד?

או לחלופין לגרום לאפליקציה לשמור את הקבצים על הכרטיס החיצוני?

בברכה!

יונתן.

פורסם

כי זאת צורת העבודה של הדרופבוקס,

כלומר - יש לך תיקיה פיזית במחשב/לפטופ/סמארטפון, שכל דבר שאתה מעתיק לתוכה מסתנכרן אוטומטית עם כל יתר התיקיות בכל אחד מהמחשבים האחרים שמחוברים לחשבון הדרופבוקס.

כלומר - אם יש לך 100 מגה בדרופבוקס, ויש לך 5 מחשבים מסונכרנים לחשבון, בעצם ביזבזת נפח כולל של 500 מגה על גבי ההארד-דיסקים שלך.

ובנוסף - יש לך עותק זמין בענן, שאפשר לגשת אליו מהדפדפן.

במחשב - אתה יכול להגדיר איזה תיקיות יסתנכרנו, ובכך לחסוך מקום אחסון בכונן הקשיח.

(לדוגמא - אם אתה לא צריך את התמונות שלך במחשב אחד אבל כן צריך אותם במחשב אחר)

אבל באנדרואיד משום מה האופציה לא קיימת.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אצלי מותקן הדרופבוקס הרגיל עם אותו חשבון על מחשב, טאבלט וסמראטפון.

העתקה אוטומטית של קבצים קיימת רק על PC. שני מכשירי האנדרואיד שלי רק מראים לי את הקבצים בחשבון אבל לא מורידים אותם לתוך הזיכרון אוטומטית.

Veni Vidi Vici

פורסם

קבצים שצפית בהם, אכן יורדים ל-SD ונשמרים שם תחת תיקיית TEMP.

ממליץ להוריד storage analyzer איתו תוכל לראות בקלות מה תופס מקום ללא צורך.

קבצים שצפית בהם ללא הורדה למקום ספציפי בכרטיס נשמרים כאן:

sdcard0/android/data/com.dropbox.android/files/scratch

כל מה שבתיקיית scratch ותיקיית cache, אתה יכול למחוק (מאוד פשוט עם האפליקציה שרשמתי).

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...