Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי לפני מספר שבועות רכב שבדיעבד מסתבר שלא עבר יד. זו פעם ראשונה שאני מוכר רכב לכן לא חשבתי לרגע שיכול להיות שיש לי עסק עם סוחר, את הכסף הוא שילם וחשבתי שרק לזה אני אמור לדאוג, לא חשבתי שיש לבנאדם אינטרס לא להעביר בעלות בגלל זה לא חשדתי בו כשהלכנו לדואר במטרה להעביר בעלות. אין לי אף מסמך שמעיד על זה שמכרתי לו את הרכב אבל הרכב נמצא אצלו וכאמור היד לא התחלפה. מה אני עושה במצב כזה? הרי הבנתי שכל דוח, תאונה וכו' הכל נופל עליי.

תודה מראש

פורסם

מה זה מסתבר שלא עברה יד ?

לא היית בדואר עם הסוחר להעביר בעלות ?! (זו אחריות המוכר, מהסיבות שציינת אתה בעצמך).

אני ממש לא מבין, אם זה לא יצא לפועל במעמד התשלום, האם לא יצרת עם הקונה קשר שיעביר בעלות ?

צלצל אליו ותאמר לו שיגיע להעביר בעלות, אחרת אתה מוריד את הרכב מהכביש (שזה דבר שאיני בטוח שמותר לך חוקית לעשות, אבל תנסה בכל זאת).

גם סוחרים יכולים להעביר על שמם בעלות (ונרשם "הפקדת סוחר", ללא תוספת יד לרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם
תאמר לו שיגיע להעביר בעלות, אחרת אתה מוריד את הרכב מהכביש (שזה דבר שאיני בטוח שמותר לך חוקית לעשות, אבל תנסה בכל זאת).

חוקי וחצי

הרכב עדיין על שמך- זכותך לעשות בו כעולה על רוחך.

תבהיר לו שאתה עומד להוריד את הרכב מהכביש.

דע להבא- האינטרס שלך כמוכר, הוא שהרכב כבר לא יהיה רשום על שמך, החל ממעמד מכירת הרכב- קבלת הכסף ונסיעת המוכר לדרכו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דע להבא- האינטרס שלך כמוכר, הוא שהרכב כבר לא יהיה רשום על שמך, החל ממעמד מכירת הרכב- קבלת הכסף ונסיעת המוכר לדרכו.

בקניית רכב בד"כ האינטרס הוא משותף להעביר בעלות.

הקונה שילם סכום כסף וכעת, תיאורטית, המוכר כעת יכול להתכחש לעיסקה. מאידך, הקונה עשוי לבצע עבירות למינהן

ונסיעות העשויות להיות בחיוב כשה"אשם" או מי שנדרש לשלם מבחינה חוקית יהיה האדם על שעל שמו רשום הרכב עד שיוכח אחרת.

לדעתי, עליך לפנות בצורה חד משמעית לקונה ולדרוש ממנו לבצע העברת בעלות באופן מיידי.

פורסם

פות"ש אתה צריך לטפל בבעיה במהירות, כל עוד הרכב על שמך הוא באחריותך.

תן לקונה אולטימטום של כמה ימים בודדים שאחריו ינקטו צעדים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
סתם שאלה, אני יודע שזה לא אתי, אבל הוא יכול להגיע עם מנעולן, להניע את הרכב וליסוע איתו? הרי הרכב בבעלותו המלאה.

אני חושב שזה נחשב גנבה אבל אין לסוחר שום דרך להוכיח שהרכב בבעלותו כי אין מסמך המעיד על כך,אלא אם כן זוייף מסמך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ואני חושב שלפני שמגיבים פה, צריך לחשוב פעמיים.

זה נושא שכדאי להשאיר לאנשים עם נגיעה מקצועית בעניין.

לכתוב לו שיוריד את הרכב מהכביש זה לא לעניין כי ברור הרי שיהיו לכך השלכות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...