Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פגע ברכבי שחנה בחנייה וברח מהמקום, שכנה שמכירה את הבן אדם ומסרה לי את הטלפון שלו, מ2 שיחות שכבר קיימנו הוא לא מוסר את הפרטים שלו, וממציא כל פעם תירוץ אחר (כרגע בנהיגה, לא בבית וכו').

מה ניתן לעשות במקרה זה ?

(חברת הביטוח שלי דורשים לפחות את מס' הרכב שלו)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השכנה יודעת לזהות את הרכב? שתראה לך אותו בחנייה והנה יש לך את המספר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תנסה לקבל ממנה פרטים נוספים.

היכן מתגורר ובאיזה סוג של רכב מדובר.

ככל שיהיו לך את הפרטים האלו מהר יותר תוכל להגיע אליו ולתעד את רכבו לפני שיתוקן.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנוסף למה שאמרה ל',

היה עוזר גם להקליט את כל השיחות איתו ולשדל אותו בחביבות להתנצל או להודות במקרה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הי

אם יש לך רק טלפון זה קצת בעייתי.

ההמלצה הטובה ביותר היא ללכת למשטרה עם השכנה בתור עדה לאירוע ולדווח על פגע וברח.(אני מניח שהיא גם יודעת את שמו)

הבעיה היא שלהוציא פרטים רק ממספר טלפון זה דבר המצריך צו בית משפט..

אם השכנה לא יודעת מה שמו, יש היום באינטרנט אתרים שנותנים לך פרטים מלאים לפי מס טלפון תמורת כמה שקלים..

פורסם

לא לשכוח דבר אחד.

אם וכאשר מקרה כזה יגיע לבית משפט, הנהג יכול להגיד זה לא אני, וישאל אותך איך הגעת למסקנה שזה הוא.

אז אתה צריך להתחיל להביא מסמכים שמראים כיצד איתרת אותו וכיצד הגעת למסקנה שזה האדם הנכון.

אז השכנה תהיה עדה מטעמך. היא ראתה אותו פוגע לך ברכב? היא מכירה את הרכב/הנהג? היא ראתה את מספר הרישוי? כיצד היא זיהתה שמדובר ברכב כזה או אחר? אם היא לא ראתה את מספר הרישוי, אז יכול להיות שזה מישהו אחר עם אותו רכב?

נגיד והיא תגיד לך שהיא לא ראתה מספר רישוי, ולא יודעת לזהות רכבים, אבל ראתה את הנהג והיא מכירה אותו.

על כן היא נתנה לך טלפון. בית המשפט או העורך דין של הנהג ישאל אותך איך הגעת אל הבן אדם באמצעות מספר טלפון?

אם תענה לשופט שהרצת חיפוש בגוגל ומצאת אתר שתמורת תשלום נתן פרטים, אני בספק רב שהוא יקבל את זה. אני גם לא בטוח כמה זה חוקי.

דרך הפעולה הטובה ביותר מבחינתך, היא להקליט איתו את השיחות, אבל ממש כל שיחה ושיחה, אם הא נותן פרטים אז אחלה, תתחיל להריץ עניינים עם הביטוח.

לא נותן פרטים ומתחמק? יחד עם כל ההקלטות אתה ניגש למשטרה, מגיש תלונה על הבן אדם ומציין שהפרט היחיד שיש לך זה מספר הטלפון וכמובן מוסר אותו למשטרה. משם המשטרה אמורה לפעול לאיתור שלו באמצעות שימוש במספר.

ובלי קשר לכל זה, תתייעץ עם עורך דין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תגרום לו לפחות להתנצל שהוא פגע באוטו וברח זה תופס בבית משפט. התנצלות=הודאה באשמה

אין ספק שזה הכי טוב - הודאה מוקלטת.

• תוכן חדש...