Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפשוף בג'אנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום היה היום הכי גרוע שלי בנהיגה אי פעם.

חזרתי מירושלים, חיפה, לא ישנתי בלילה.. בקיצור, לא הייתי צריך לעשות את זה.

ירדתי לנצרת בשביל לקנות משהו, על הדרך עשיתי פרסה באיזה מקום שהייתי רגיל לעשות, אבל הפעם כמעט ולא הצלחתי ועליתי עם הגלגל על המדרכה וכתוצאה מכך השתפשף לי הג'אנט, השפשוף נורא קטן בקצוות של הג'אנט, באורך של 2 ס"מ, כאילו ירדה חתיכה קטנה - זה מסוכן לנסוע ככה? מה עושים? מדובר על מגנזיום כמובן.

ועוד משהו, בגלל שהייתי כ"כ לחוץ ללכת לאיזה מכון שטיפה שינקה את כל האוטו וגם יוריד את מה שהשתפשף, בטעות נכנסתי עם המראה באיזה אוטובוס והוא קיפל לי אותה, למזלי הרבה קיפלתי בחזרה ובדקתי גם שהמנגנון של הכיוונון מראות עובד והוא עובד. יכול להיות נזק כלשהוא?

תודה רבה!

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

עם המראה זזה בסדר, אין בעיה.

לגבי הג'אנט צריך ללכת לפנצ'ריה לבדוק איזון,

אבל בשפשוף הזה לא נראלי שאמורה להיות סטייה באיזון.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
הג'אנט בטיחותי, אל תדאג.

הצמיג התאילנדי אממממ, אני בספק.

falken ze912...

פשוט הוא כבר דיי שחוק, בקרוב אני ארכוש רביעיה חדשה של טויו, בינתיים יש עליו קצת בשר.

לקראת החורף, אני חושב..

תודה חבר'ה, האמת שגם לי זה נראה רק קוסמטי, מאוד ביאס אותי!!, הג'אנטים נקיים בלי שריטה אפילו, עד שאני הגעתי היום ועשיתי פרסה במקום שהיה לי מאוד קל עם הרכב הקודם, אבל עם החדש לא.. אוף. מה אפשר לעשות? לשייף? הג'אנט לא כסוף, הוא סוג של אפור-שחור

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...