Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוב הסיכויים שזה נכנס לתוך כיסוי הפלסטיק של בסיס בורר ההילוכים ולא לתוך התיבה, אלא אם חבר שלך עובד במכון לגירים ובאמצע העבודה נפל לו מטבע לתוך התיבה.

באיזה רכב מדובר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רוב הסיכויים שזה נכנס לתוך כיסוי הפלסטיק של בסיס בורר ההילוכים ולא לתוך התיבה, אלא אם חבר שלך עובד במכון לגירים ובאמצע העבודה נפל לו מטבע לתוך התיבה.

באיזה רכב מדובר?

מאזדה 3 צורה חדשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זה?

אני מאמין שאם תחפש טיפה יותר לעומק בגוגל תמצא הוראות יותר מפורטות איך לפרק שם את הפלסטיקה ולהוציא את המטבע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רןב הסיכויים שלא יקרה כלום אבל אני לא מכיר את הדגם מספיק טוב. אולי יהיו קירקושים בנהיגה. אני הייתי מוציא את זה.

פורסם

בקלות יחסית אפשר לפרק את הפלסטיק הכסוף שמסביב לידית ההילוכים, הוא יוצא במשיכה עם קצת עזרה של מברג דק מהצדדים. לא צריך לפתוח ברגים וכו'.

תרים אותו ותוציא את המטבע, לטובת השקט שלך.

פורסם

ואני חשבתי שנכנס מטבע אל תוך תיבת ההילוכים שבכלל נמצאת במנוע, ולא מתחת לתא הנוסעים.

נכנס לך מטבע אל תוך מנגנון ידית ההילוכים וזה סיפור אחר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
ואני חשבתי שנכנס מטבע אל תוך תיבת ההילוכים שבכלל נמצאת במנוע, ולא מתחת לתא הנוסעים.

נכנס לך מטבע אל תוך מנגנון ידית ההילוכים וזה סיפור אחר.

סיפור טוב או רע?

פורסם

עדיף :) בכול מקרה יש מצב שזה כבר עבר דירה למקום אחר .בכול מקרה אם אתה שוקל פירוק אז יש סדר לפרק. קודם החלק הקרוב לתא בין הכיסאות וממשיכים לכיון הגיר. אם אתה לא בטוח במשה שאתה עושה אז תחפש סירטון או משהו בסיגנון.

שוב,לדעתי הוא כבר עבר דירה כי אם הגיר עובר חלק זה אומר שהוא מצא פינה טובה לגור בה :)

שנה טובה ושתדע רק צרות כאלו

פורסם
חפיף אחינו אני מוצא מטבעות כאלו כל הזמן לאחר פירוק של הקונסלות של הידית

לא עושה נזק וגם לא עושה רעש

מי ששרת בגפים טכניים בחייל האוויר בטח יודע על מה אני מדבר...

מקרה כזה = מטוס מקורקע, כל הצוות לא יוצא שבת אלא מפרק את האיזור הרלוונטי לגורמים ומחפש את המטבע או המברג שנפל. עד שמוצאים.

אם לאחר כמה ימי חיפושים לא מוצאים, מגיע קצין בכיר, עושה תחקיר ומשחרר את המטוס. לפעמים מישהו עולה למשפט, תלוי בנסיבות.

עברו כבר הרבה שנים מאז, אבל עדיין זוכר את הלילות האלו ומשתדל תמיד להוציא את הדברים שנפלו.

פורסם

אם היה מדובר במטבע של 10ש"ח היה חייב להוציא אותו, אך מאחר ומדובר במטבע של רק 2ש"ח ואין לו ערך גדול אז אין לך ממה לדאוג כל עוד ידית ההילוכים מתפקדת כראוי. :-)

או במילים אחרות אין לך ממה לדאוג בהזדמנות כשתגיע למוסך תבקש להוציא אותו משם.

פורסם
מי ששרת בגפים טכניים בחייל האוויר בטח יודע על מה אני מדבר...

מקרה כזה = מטוס מקורקע, כל הצוות לא יוצא שבת אלא מפרק את האיזור הרלוונטי לגורמים ומחפש את המטבע או המברג שנפל. עד שמוצאים.

אם לאחר כמה ימי חיפושים לא מוצאים, מגיע קצין בכיר, עושה תחקיר ומשחרר את המטוס. לפעמים מישהו עולה למשפט, תלוי בנסיבות.

עברו כבר הרבה שנים מאז, אבל עדיין זוכר את הלילות האלו ומשתדל תמיד להוציא את הדברים שנפלו.

למזלי אני הולך להעביר את רוב השירות שלי במעבדות ולתקן מעגלים בלי שום סיכון לאיבוד כלים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...