Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ביצעתי נסיעת מבחן בגולף 122. נתעלם לרגע מהמחיר השערורייתי ומהאבזור החסר.

כשנכנסתי לרכב ובמהלך הנסיעה השמשה הקדמית להטה כמו שהשמשה בגולף הנוכחית שלי (דור 6) מעולם לא להטה. זה ממש ״הקרין״ לחלק הקדמי של הדשבורד. שמתי לב גם, שבלי משקפי שמש אני לא מצליח בכלל להביט דרכה.

האם יש תקן מסויים? האם יש פשוט סוגי שמשות שונות, שחוסמות יותר שמש/ קרינה? האם עוד מישהו שם לב לזה או שהכל פשוט פרי דימיוני?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש שני סוגי שמשות קדמיות,אחת שקופה ואחת צבעונית,הצבעונית שהיא גם כהה יותר,כוללת מסנן קרינת UV והשנייה הזולה יותר לא.

ככה שלא דמיינת,יכול להיות שצמפיון מזמינים את הרכבים עם שמשה פשוטה.

פורסם

באמת שאני לא מבין את כל אלו שרוכשים גולף חדשה. במחיר שערורייתי שכזה אפשר לרכוש רכבים הרבה יותר מתגמלים.

האף של צמפיון עלה יותר מדי. התמחור של המותגים שלהם לא ברור ( מי מעל מי) והשירות צריך לעלות מדרגה. להנהלה לא אכפת. הם תקועים עם ביצת הזהב שלהם וגרמו לה להירקב מזמן.

פורסם
יש למישהו במקרה מפרט של גולף דור קודם כדי לראות אם שם נרשם: "שמשה מסננת קרינה"?

קשה לי להאמין שיהיה כתוב משהו כזה, לרוב מדובר בסטנדרט בכלל הרכבים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אצלי במונדאו 2006 שמתי לב כאשר החלון פתוח לגמרי ויש שמש ישירה על היד אז אני מרגיש

שהיד מקבלת חום מאוד חזק וכאשר אני סוגר את החלון זה פוסק.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אצלי השמשה סגולה יותר, בכל רכב צרפתי הבחנתי את זה, זה משמעותי יותר, לא קל לסנוור אותי בכביש (שמש)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ברוב הצרפתיות האיטלקיות וחלק מדגמי פורד מגיעה כסטנדרט שמשה קדמית מקוטבת (polarized) גם בדגמי סופר מיני ומשפחתיות.

הדבר שכיח גם בגרמניות היקרות.

Aprilia Shiver 750

פורסם

לא יודע אם יש תקן אבל בחומר הפרסומי בחו"ל מדברים על שכבה דקה של חומר מתכתי (לא פסים) המחובר למערכת החשמל שבחורף מפשיר אדים ובקיץ מחזיר חלק מקרני השמש.

פורסם
פרי דמיונך הקודח , אני בעלים של רכב כזה בדיוק ולפניו היה לי דור 6 ואני לא מרגיש שום הבדל.

יכול להיות שהשימשה נפגעה והרכב קיבל שמשה לא מקורית.

לחבר היה סיפור דומה(לא עם vag),וכאשר בא לממש את ביטוח השמשות התקינו לו שמשה תחליפית,הזגג אמר בפרוש שהיא שקופה והוא אכן מתלונן מאז שהוא מתבשל ברכב.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
יכול להיות שהשימשה נפגעה והרכב קיבל שמשה לא מקורית.

לחבר היה סיפור דומה(לא עם vag),וכאשר בא לממש את ביטוח השמשות התקינו לו שמשה תחליפית,הזגג אמר בפרוש שהיא שקופה והוא אכן מתלונן מאז שהוא מתבשל ברכב.

נשמע קצת לא סביר ברכב של נסיעות מבחן , אבל לך תדע....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
לא יודע אם יש תקן אבל בחומר הפרסומי בחו"ל מדברים על שכבה דקה של חומר מתכתי (לא פסים) המחובר למערכת החשמל שבחורף מפשיר אדים ובקיץ מחזיר חלק מקרני השמש.

זה רק בארצות הקור. לא מגיע לכאן.

לגבי השמשה, יש מצב שהחלון הוא בזוית קהה יותר ביחס למה שיש לך, כלומר יש יותר שטח שחשוף לשמש וגם יותר חום ואור.

• תוכן חדש...