Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני בן 22 ולפני לימודים מרוחקים מהבית

מחפש לקנות רכב ראשון, לא ישן מדי, לפחות שנת 2000, שישמש אותי גם לנסיעות עירוניות ומדי פעם גם יציאות למרכז (מאזור חדרה) ונסיעות לירושלים (הרבה עליות)

חשוב לי שיהיה רכב אמין ולא אחד שיכנס כל שבוע למוסך, בנוסף מאוד חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק

כמו כן מעדיף רכב שיראה יפה

התקציב שלי הוא בעיקרון באזור ה13K אבל אני מוכן לחרוג אם אני אמצע משהו באמת טוב

בהתחלה הייתי דיי מקובע על פולו ידנית 2001, אבל קצת ירד לי מהרכב בגלל הטיפולים היקרים

לאיזה עוד כיוונים מומלץ לי להסתכל?

פורסם

פונטו ספייס,היא חסכונית,יחסית חדשה לתקציב שלך,יונדאי גטס תיהיה פחות חסכונית אבל מאוד אמינה,קח בחשבון שברמת איבזור הנפוצה יותר GLF אין ABS ויש כרית אוויר 1.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פונטו ספייס,היא חסכונית,יחסית חדשה לתקציב שלך,יונדאי גטס תיהיה פחות חסכונית אבל מאוד אמינה,קח בחשבון שברמת איבזור הנפוצה יותר GLF אין ABS ויש כרית אוויר 1.

קודם כל שכחתי להדגיש את זה אבל אני מעדיף רכב ידני

קיבלתי גם פחות המלצות על הגטס ועל הפיאט

הבנתי שהגטס בשנים האלה עושה הרבה בעיות וזה רכב שבא הרבה מליסינג גם

גם פיאט זה רכב שאני פחות רוצה להתקרב אליו..

מה עם הסקודה פאביה? שווה לבדוק עליו?

פורסם

אם גטס אז רק מהשנתונים 2007 שמגיעות עם המנוע החדיש יותר, הוא דווקא אמין. יש אחת לידידה מהמשרד מאוד מרוצה מהרכב ואחרי סיבוב עליו גם אני היתי. שווה לבדוק

Opel Adam S 2017

פורסם
אם גטס אז רק מהשנתונים 2007 שמגיעות עם המנוע החדיש יותר, הוא דווקא אמין. יש אחת לידידה מהמשרד מאוד מרוצה מהרכב ואחרי סיבוב עליו גם אני היתי. שווה לבדוק

הרבה מעבר לתקציב בשנים האלה...

פורסם

הגטס הגיע גם ב 2006 עם המנוע החדש.

מי שאמר לך שהיא עושה בעיות טועה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגטס הגיע גם ב 2006 עם המנוע החדש.

מי שאמר לך שהיא עושה בעיות טועה.

המחירון של גטס 2006 הוא 20 אלף

התקציב שלי מאפשר לי גטס 2003, גם בה מי שאמר לי שהיא עושה בעיות טעה..?

פורסם

בגלל שהנסיעות שלך הן לרוב בינעירוניות, הייתי ממליץ לך לקחת רכב קצת יותר גדול-דוגמת טויוטה קורולה, יונדאי אלנטרה\אקסנט, מזדה.

אם תיגש לקטגוריית הקטנות כמו פיאט והצרפתיות, סביר שתראה לא מעט מוסך.

אדיב ללכת על רכב אמין יותר

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
בגלל שהנסיעות שלך הן לרוב בינעירוניות, הייתי ממליץ לך לקחת רכב קצת יותר גדול-דוגמת טויוטה קורולה, יונדאי אלנטרה\אקסנט, מזדה.

אם תיגש לקטגוריית הקטנות כמו פיאט והצרפתיות, סביר שתראה לא מעט מוסך.

אדיב ללכת על רכב אמין יותר

האמת שאתה לא הראשון שאומר לי את זה בימים האחרונים.. אז חשבתי לשנות כיוון לגמריי

איך היונדאי אקסנט 2004? מומלץ? רכב אמין? כי בדלק הוא לא כ״כ חסכוני לפי מה שהבנתי

השאלה אם אני אוציא יותר על דלק אבל אחסוך בטיפולים ברכב כזה..

• תוכן חדש...