Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אתה מוזמן לבוא אליי להתרשמות על כלים וכל סוגי הכלים והחברות, אני לא אדבר כאן יותר מדי כי אני גם באמצע עבודה, אבל לאחרונה הוצאתי סכום של כ20,000 ש"ח על כלים חדשים והוחלט ללכת הכל על מקיטה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה קרה להודעה הקודמת שלי:?

לדעתי, בגלל שזה לשימוש ביתי ולא רצוף, קנה מברגה עם סוללות ליתיום.

הן יחזיקו הרבה יותר זמן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לי יש מברגת ASAKI כ 2-3 שנים. אין לי מושג כמה עלתה כי קיבלתי אותה במתנה.

הדגם שונה ממה שפרסמת. שלי נקרא ADS12DV אבל חיצונית נראה זהה לתמונה שהעלית.

היא בא במזוודה עם שתי סוללות ומטען (די גדול).

אני מאוד מרוצה ממנה בעיקר בגלל שהסוללות לא מתרוקנות מעצמן כשהן לא בשימוש ובגלל מהירות הטעינה. טעינה מלאה לא לוקחת יותר משעה.

לפעמים המברגה לא בשימוש כמה חודשים וכשאני מוציא אותה היא פועלת טוב ללא צורך בהטענה.

במברגות (פשוטות) שהיו לי לפני כן, היה צורך להטעין לפני השימוש אם המברגה שכבה זמן ממושך ללא הטענה.

20130801_192707.jpg

20130801_192738.jpg

20130801_192836.jpg

פורסם

אני בחצי שנה באחרונה עבד קשה עם כלים כל יום ושעות על גבי שעות עם מברגות.

ואני יכול בשקט להמליץ אחרי למעלה מ10.000 ברגים. בין 5/80 ל6/100 ועוד על מיני גדלים.

בוש 18V מעולה סוס עבודה. כוח בשפע.

היטצ'י 14.4 חזקה. ה18V הרבה יותר (טיפה כבדה)

מקיטה 18V מצויינת.

.

מנסיון מהעבר די וולט / מילווקי / מטבו / וכמובן הילטי. מצויינים.

דבר חשוב שאנשים שוכחים.

כוח זה גם שאלה של סוללה. לסוללה של 3A. יש יותר כוח מיידי ולאורך זמן מסוללה של 1.3A.

.

אני לא הייתי קונה / מתקרב / חושב לכיוון של היונדאי. זה זבל בן זבל.

האסקי זה חיקוי של מקיטה. והן סבבה למחיר שלהן.

.

.

לגבי המלצה לאיזה סוג.

אתה צריך לחשוב מה יהיו השימושים שלך בעתיד.\

ביתי נטו (פעם שנה 10 ברגים.) סוג זול. שתחליף מברגה עוד 3 שנים כאשר ימותו הסוללות. (בוש כחול סוללות מיטל מטאל)

ביתי מאומץ. (פרויקטים. דקים בסבבה. וכו. ) מחפש מברגה טיפה יותר טובה של 12V / 14.4V ליטיום.

משהוא לדקים רציניים. עבודות בעץ. נגרות ועוד. 18V. בלבד. הכוח שם חובה. ורק ליטיום וסוללות גדולות 3A / 4A.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתור אחד שיודע להעריך כלי עבודה טוב והחזיק הילטי ודה וולט בידיים, לבית קניתי יונדאי ליטיום ואין משהו שהיא לא הצליחה לעשות בבית. כולל דק קטן מאיפאה וברגי ג'מבו. יותר טובה ומסקיל 14 וולט שהייתה לי לפני כן. אין הצדקה לכלי יקר הביתה.

פורסם

היו לי שלוש מברגות מדבקה לפני הבוש. בניתי איתן דקים ופרגולה. הבוש עלתה 700, אבל לבנות איתה לקח חצי זמן וברגע שהבנתי עד כמה קל לעבוד איתה, התחלתי לעשות עוד דברים ובדיעבד החזרתי את ההשקעה בה כמה וכמה פעמים.

אני לא מדבר על העובדה שכאשר מתאמצים פחות העבודה יוצאת טובה יותר והסיכוי לאבד ריכוז/להיפצע עולה.

כלים טובים מחזירים את מחירם למי שעובד יותר מפעם בחצי שנה...

פורסם
זה משפט המפתח

מפתחות שבדיים נמצאים במדף ממול.

ברגע שהבנתי עד כמה קל לעבוד איתה, התחלתי לעשות עוד דברים ובדיעבד החזרתי את ההשקעה בה כמה וכמה פעמים.

למרות הסדר במשפט, זה הסיפא.

כלים טובים מחזירים את מחירם למי שעובד יותר מפעם בחצי שנה...

וזה הרישא

פורסם

תודה חברים על התשובות המפורטות

אני צריך מברגה לשימוש ביתי ועבודות נגרות קלות של בניית פוטונים וכו

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

אז כבר הזכרנו שחברה טובה זה גם יונדאי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז כבר הזכרנו שחברה טובה זה גם יונדאי

לא.... ממש לא חברה טובה. זה יעבוד. אבל משך החיים שלו יהיה קצר במאות אחוזים. ונוחות העבודה תהיה פחותה במאות אחוזים.

עדיף להשקיע עוד כמה מאות. ולהביא כלי סביר של חברה טובה.

לדוגמא לחפש בוש כחול. סוללות ניקל מטאל. מהסדרות הישנות 14.4 או 12. בזול.

אגב הים אפשר להביא ב 1400 שקל סט 18V. מברגה + אימפקט + 2 סוללות ליטיום. בוש!!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא.... ממש לא חברה טובה. זה יעבוד. אבל משך החיים שלו יהיה קצר במאות אחוזים. ונוחות העבודה תהיה פחותה במאות אחוזים.

עדיף להשקיע עוד כמה מאות. ולהביא כלי סביר של חברה טובה.

לדוגמא לחפש בוש כחול. סוללות ניקל מטאל. מהסדרות הישנות 14.4 או 12. בזול.

אגב הים אפשר להביא ב 1400 שקל סט 18V. מברגה + אימפקט + 2 סוללות ליטיום. בוש!!!

עכשיו הגיע הסט הזה לספק המקומי שלי. לקחתי לניסיון כי התרשמתי מאיכות הארגז וחשבתי שבוש עלו ברמה. התאכזבתי מול המקיטה

אגב מטאבו, לפני זמן מה הייתי צריך מקדחה חשמלית חדשה אז לקחתי לניסיון, סחבק מוציא מהאריזה, שולף מקדח, מסמן על העץ בעובי 13.5 ס"מ איפה לקדוח, מצמיד יפה את המקדח נותן לחיצה ו... מתעקם הפוטר.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למה בנאדם צריך לבית מברגה ב1400?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...