Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר לוחצים על לחצן אורות המצוקה הכל עובד,אבל ברגע שאני לוחץ עליו שוב בשביל להפסיק את הפעולה-הוא תקוע

כאילו תחת הלחצן יש קפיץ שימיו היפים מאחוריו.

מישהו נתקל בבעיה הזאת? אשמח לדעת מה ניתן לעשות על מנת לתקן את הלחצן.

אני מראשל"צ במידה ויהיה עליי לפנות למוסך אשמח להמלצה לאיש מקצוע אמין והוגן באיזור ראשל"צ-חולון והסביבה

ואם אפשר להערך להצעת מחיר פחות או יותר בכלל יהיה טוב(שאדע בערך לקראת מה אני עומד)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

כנראה הכפתור נשבר מה שאני ממליץ חפש רכב דומה בפרוקיות וקח ממנו את החלק בתקווה שהוא תקין.

אם לא פרק אותו ונסה לראות למה הוא לא חוזר. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לפני שתלך לקנות אחד חדש תנסה לפרק את הישן במידה ואתה יודע איך ולראות שהקפיץ שם לא יצא מהמקום, אולי זה סיפור של 4 דקות עבודה לסדר את זה ויעלה לך חינם.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...