Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כחודשיים האוטו שלי התחמם (פיזו 206 2001 אוטומטית), לפני כן הייתי עושה כ 550 קמ לטנק דלק והמנוע היה באיזור ה90 מעלות.

לאחר שהמוסכניק החליף טרמוסטט, החום מרצד בין 70 מעלות בתחילת נסיעה ל80 מעלות לאחר נסיעה ארוכה או כאשר ממש חם בחוץ.

בנוסף במקום לעשות 550 קמ לטנק, אני עושה 450.

הנסיעה שלי לא השתנתה, רוב הנסיעות מחוץ לעיר, על כביש 4, כמעט ואין נסיעות בעיר, אני לא מאיץ ושורף דלק סתם.

האם הטרמוסטט יכול להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

כן, החלף למקורי חום המנוע משפיע עיקרי על צריכת הדלק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה רבה.

האם אתה מכיר מוסך אמין באיזור ראשון, נס ציונה, רחובות.

יותר מידי דברים לא טובים היו בתיקונים האחרונים שלי ואני שוקל להחליף.

אגב, האם במוסך מרכזי החלפה של תרמוסטט גם תעלה 250 או שיותר?

פורסם

עושה רושם שלא התקינו לך טרמוסטט כלל. או אולי אחד חילופי שלא מתאים לדגם המנוע של רכבך.

מנסיון אישי אני יכול להמליץ על מוסך "גבע" בתל אביב, או "אורן שירותי רכב" בחולון. שתי המקומות ישמחו לפתור לך את בהעיה.

פורסם

איזה טרמוסטט צריך להיות שם, מה החברות הרלוונטיות לשנתון, למכונית, לדגם ולמעלות שצריך?

אני אשמח לכל פרט, אפילו אם זה מודל ספציפי של טרמוסטט.

פורסם

אין יותר מידי מה לבחוש בנושא, כנס לחברה ובקש לרכוש טרמוסטט לפי מספר רכב ובזה נגמר העניין.

השאלה היא האם מוסך יהיה מוכן להרכיב לך חלק שאתה מביא.

בכל מקרה המוסכים למעלה ממולצים לרכב שלך .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...