Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן NOX במרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי מרצדס C220 DISEL 2004

התחברתי למחשב ומופיעה תקלה

P2215-POWERTRAIN

NOX SENSOR CIRCUIT LOW INPUT BANK2

לפי הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה),מדובר בחיישן למבדה, נכון?

הסתכלתי בספר רכב של היינס ושם איתי שיש 2 חיישני למבדה אחד בכניסה ואחד ביציאה של הממיר הקטליטי

אני מניח שהגישה אליהם מתחת למנוע לא מסובכת, ואני מתכוון לעשות זאת לבד (באמצעות בור)

יש לי טסט לעשות תוך חודש, ואם אני צריך להזמין חלק כזה מחול מאי-ביי אניצפוף בזמנים. )בהנחה שפערי המחירים אדירים)

השאלות:

האם לדעתכם המומחים, אכן זה החיישן שדפוק?

כיצד לגלות איזה מבין ה-2 להחליף או שניהם?

האם יש עזרה ראשונה שאפשר לעשות כדי לעבור טסט (כגון: ניקוי חיישן/תוסף דלק) ?

תודה רבה ואוהב את כולכם

פורסם

הרכב אצלי חודשיים, לא ידוע לי שבוצע לו ניקוי EGR (או מה שזה אומר ) הדבר היחיד זה שאני שמתי K44 (או חומר מקביל לדיזל) נדמה לי לפני חודש.

מעבר לזה, המנוע לא מעשן, אבל בהחלט יש ריח חזק של גז כשאני מניע בבוקר (לא יודע מה קורה בהמשך כי אני מוסע)

ראיתי בא-ביי חיישן אניברסלי 4 חוטים (שצריך לחבר לפלאג הקיים) ב-100 שח לאחד.

להבנתי אני צריך כבר להחליף את שניהם.

האם כדאי/מומלץ?

מקורי למרצדס בטח עולה הון..

פורסם

NOx Sensor הוא חיישן המודד את כמות הNOx הנפלטת מהמנוע וקשורה למערכת להפחתת זיהום אוויר.

עד כמה שאני יודע תפקידם את החיישנים לזהות את יעילות הממיר הקטליטי ע״י מדידת ההפרש בין היציאה לממיר והכניסה אליו.

כמדומני הוא גם בודק את פעולת הEGR.

לא ממליץ להתעסק עם חיישנים מאיביי שאתה למכיר מאיפה הם ומה הם. אם זה חנות מוכרת וחלק איכותי אפשר במידה ואתה יודע בדיוק מה אתה צריך, אחרת יצוצו בעיות מהמחשב.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...