Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חקרתי כבר את הרשת כולה, מצאתי כל מיני בעיות בהנעה אבל את שלי לא ראיתי.

אז ככה: מזה מספר חודשים שאני מנסה להניע את האוטו וכלום לא מגיב.

אני מסובב חצי סוויצ' מחכה שתכבה המנורה של המחשב רכב, מסובב סיבוב מלא ו.. אין תגובה.

אם אני נשאר ככה (בסיבוב מלא) בלי לזוז (לשחק עם המפתח לא עוזר) אחרי 5-7 דקות (!!!) האוטו מניע כאילו אין בעיה בכלל. גם אם אני מנסה כמה פעמים לסובב זה לא עוזר, כאילו הוא חייב את ה"דקות סיגריה" האלו לפני הנעה ועושה לי טובה מידי פעם שהוא יוותר על הסיגריה לבינתיים..

אין רעש של מצבר חלש או משהו שמעיד על חוסר מתח בהנעה..

הלכתי לחשמלאי רכב (די מבוגר, האמת, יעקב החשמלאי בא.ת. באשדוד) והוא שיחק עם האוטו, הניע - כיבה - הניע וכו' ובסוף אמר שצריך להחליף סטרטר. מקורי 750 שקל. או שהוא יעשה לי כפתור עוקף סוויצ' (ואז אני ירגיש מורה נהיגה..).

הוא המליץ לי לחכות עד שהסטרטר ימות סופית ורק אז להחליף. בעיקרון, המשפחה שלי מטפלת אצלו שנים והוא נחשב לאמין.

מאז שהייתי אצלו עבר חודשיים, ואין שינוי במצב ההנעה. לפעמים אני מניע מיד כאילו כלום לא קרה ולפעמים מחכה 5-7 דקות.

ממש מחרפן אותי, במיוחד שאתה ממהר או שאתה מת להניע כדי להדליק מזגן באוטו הבוער בקיץ..

אולי מישהו מכיר את הבעיה ? אני יכול לנסות להזמין סטרטר חדש מקורי מאיביי ולהתקין בעצמי, נראה לי שבפורום הזה ראיתי מדריך לזה (רק במזדה 323F), אבל אני לא בטוח שזה זה.

קראתי פה על כל מיני פתרונות של ניתוק הקודנית וכאלה, אבל הקודנית עובדת סבבה כל הזמן, אין בעיה בנעילה מרכזית או בהרמת חלונות בסגירה או בתגובת הקודנית כשמקישים את הקוד..

קיצר, אשמח לעזרה בנושא, ממש מייאש כל בוקר מחדש להילחם באוטו שלך..

אציין שמדובר על לנטיס אוטומטית שנת 99 דגם LX.

תודה מראש,

דודי

פורסם

לא יודע, לקח לו זמן עד שהוא אמר את זה, וגם אז זה היה נשמע כאילו זה מכת פתיחה..

לדעתי הוא לא ידע איך לפתור את זה אז הוא אמר שנחליף..

יכול להיות שאני טועה, אבל סתם לנסות, 750 שקל, נראה לי יקר מידי לניסוי.

• תוכן חדש...