Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי לא מזמן מאזדה ספיריט 2006

אני שם לב שיש להרבה מאזדות, פס ניקל בגריל מקדימה מעל לסמל

אפילו לרכבי 1.6,

המאזדה ספיריט היא ברמת הכי גבוהה מהמאזדות 3 האחרות

למה אין לי דבר כזה?

שאלתי איזה חנות שמוכרת אביזרים לרכב אם הוא מוכר דבר כזה

הוא אומר שדבר כזה לא מוכרים, צריך להזמין גריל חדש שבא ככה עם הניקל

זה באמת נכון? לא יכול להיות שיותר מחצי מבעלי הרכבי מאזדה 3 הזמינו דבר כזה והתקינו

כי זה לא כזה זול

תודה לעזורים

מצורף תמונה, תראו את הפס ניקל מעל לסמל שאליו אני מתכוון

121054.jpg

פורסם

זה מגיע עם כל המאזדות מהחברה, כנראה שאצלך זה הוסר או שהחליפו את כל החלק מקדימה ולא שמו מקורי

אפשר תמונה של המאזדה שלך?

פורסם

אצלי אין את זה בדגם קומפורט 5 דלתות מ2004. אני יודע שהיתה מתיחונת פנים קטנה לרכב הזה, כנראה זה חלק מהמתיחת פנים. שים לב אם הפנסי ערפל אצלך שונים מהפנסים של המאזדות עם הפס

פורסם
זה מגיע עם כל המאזדות מהחברה, כנראה שאצלך זה הוסר או שהחליפו את כל החלק מקדימה ולא שמו מקורי

אפשר תמונה של המאזדה שלך?

הנה

הצורה של הגריל אותה צורה, הכל אותו דבר חוץ מהפס ניקל

ואין מצב החליפו ושמו את זה, היו אומרים לי בבדיקה של הרכב לא? דבר כזה לא עולים על זה?

תמונה.JPG

פורסם
אצלי אין את זה בדגם קומפורט 5 דלתות מ2004. אני יודע שהיתה מתיחונת פנים קטנה לרכב הזה, כנראה זה חלק מהמתיחת פנים. שים לב אם הפנסי ערפל אצלך שונים מהפנסים של המאזדות עם הפס

באיזה שנה התחילה המתיחת פנים הזאת?

אין לי פנסי ערפל, בדגמים הישנים של הספיריט הפנסי הערפל לא באים מהחברה, אני רואה הרבה שאין להם

רק בחדשים יותר

פורסם

בדיוק שים לב שאצלך הגריל שונה טיפטיפה מהתמונה הראשונה ששמת, תסתכל על המקום של האין פנסי ערפל בשתי הצורות. בקיצור זה בסדר שאין לך באותן שנים לא היה.

פורסם

הפס ניקל הזה הוא במקור במודלים של 07-08 אם ראיתה את זה על מודל נמוך יכול להיות שהחליפו גריל

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
מוצר, לא ראיתי מאזדה 3 אחת ללא פס הניקל הזה..

דווקא בדגמים הראשונים של 2005 וקצת הלאה אז אין , זה בדר''כ יהיה בצבע הרכב או בצבע שחור .

p6ym.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...