Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תגידו האהבה לנהיגה עוברת מתישהו?

כן, ברגע שאתה היחיד (או בין הבודדים) בקבוצה שלך עם רכב, ומתחילים לסנג'ר אותך להיות מונית בחינם.

כנ"ל אם אתה על תקן "חבר עם טנדר" או "חבר שמבין במחשבים".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז אתה אומר לנצל כמה שיותר את העובדה שאני צעיר ויש לי עדין את האהבות האלו?

חד משמעית, כן.

הבעיה שהאהבה לאוכל עולה במשקל..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תגידו האהבה לנהיגה עוברת מתישהו?

מה איתכם, עדין יש לכם את האהבת הנעורים לזה?

לא. ממש ממש לא. זה רק מגרד יותר עם השנים.

אני מניח שמשפחה וילדים משכיחים את זה, אבל אז גיל הבלות הגברי עושה את שלו ושוב בגיל 40 אתה מוצא את עצמך מחפש בלוחות בסינון של ידני ומחיר מינימלי 50K כדי לסנן את כל הטרנטות ולהשאיר את מה שמעניין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל תלוי במה נוהגים.

יש רכבים שלא משנה איך תנהג בהם, ימאס לך מהר מאד. כמו יונדאי גטס למשל.

כן, ברגע שאתה היחיד (או בין הבודדים) בקבוצה שלך עם רכב, ומתחילים לסנג'ר אותך להיות מונית בחינם.

את זה קל לתקן. פעם אחת אתה עושה להם קרייזי טקסי שיט והם בחיים לא יעיזו לבקש ממך טרמפ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז אתה אומר לנצל כמה שיותר את העובדה שאני צעיר ויש לי עדין את האהבות האלו?

כמעט , תנצל את העובדה כל עוד אתה חי, וכל עוד מותר לנהוג במדינה שלנו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תמיד יהיה מותר,השאלה כמה נשלם\איך יעקבו אחרינו וינתחו את כל הנסיעות וכו'

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אל תהיה בטוח.

מה יקרה למשל עוד 5 שנים יתחילו להיכנס רכבים ללא נהג. ואז תבוא לה חברת גוגל , תחליט להציף את המדינה בהמון רכבים ל"השכרה לפי שעה " ללא נהג

או מונית כמו שהעם קורא לזה היום. הרכבים שהם פוזלים אליהם הם רכבים זולים לנסיעות בתוך העיר.

את הישומון של התמחור הם כבר כותבים , ראה את ride with של waze ובוחנים אותו בשטח.

בנוסף תקבל "קצת" פרסומות ברכב עם סרטונים מyou tube ובכך הם בקלות יכולים לשבור את נהגי המוניות.

לאט לאט תוך כמה שנים אנשים שחיים במרכז הערים לא יקנו רכב אלא יסעו עם אפליקציה שתהיה זולה יותר.

או לחלופין יקנו רכב שנוסע לבד.

ואז יבואו אור ירוק ומשטרת התנועה , והיות שכל התאונות נגרמות כידוע על ידי הגורם האנושי , יציעו לבטל את הגורם האנושי שרק מפריע למכוניות האוטונומיות לנסוע,

ובא לציון גואל

להערכתי מדובר על עניין שיכול לקרות תוך 15-20 שנה.

פורסם

ואם לא יהיה מותר, מאיפה בדיוק המדינה תקח את המיסוי המטורף שהיא לוקחת?

תחבורה ציבורית זה הוצאה, רכבים פרטיים זה הכנסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהפוכו, התחבורה תהיה פרטית , של גוגל ואולי גם אפל. הם ישלמו מיסים, ובעקיפין גם אתה. חוץ מזה איזה פוליטיקאי יכול לסרב לניסוי שיציל חיים של מאות כל שנה ?

פורסם

יש משהו יותר נורא מאף סתום?

אני מרגיש כאילו דחפו לי תפוח אדמה למוח!

והחלק הכי מוזר שפתאום אחרי יום של סבל שטפטפת את הנשמה שלך מהאף, פתאום הוא נפתח. למה לא קודם?!

שנה הבאה אני מתחסן

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
יש משהו יותר נורא מאף סתום?

כן, סרטן למשל

• תוכן חדש...