Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שרייד 88] - הרכב "בולע" דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

הרכב בחודש האחרון צורך הרבה יותר דלק . בעבר הוא נסע כ 300 ק"מ על 20 ליטר וכיום הוא בקושי מגרד את ה 200. יש לציין שהאוטו עבר ניקוי קרבורטור וכן החלפת כבלי הצתה ומצתים. ניסיתי לאתר נזילות מאיזור משאבת הדלק וחוטים שיוצאים ממנה ולא מצאתי . למשהו פתרונות , הצעות ?

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם
לילה טוב לכולם

הרכב בחודש האחרון צורך הרבה יותר דלק . בעבר הוא נסע כ 300 ק"מ על 20 ליטר וכיום הוא בקושי מגרד את ה 200. יש לציין שהאוטו עבר ניקוי קרבורטור וכן החלפת כבלי הצתה ומצתים. ניסיתי לאתר נזילות מאיזור משאבת הדלק וחוטים שיוצאים ממנה ולא מצאתי . למשהו פתרונות , הצעות ?

לשרייד 88 שלום רב!

לאחר עיון בהסטוריה "הרפואית" של רכבך , אני מגיע למסקנה אחת הטיפול האחרון,

שעשית בקרבורטור, לא היה "מושלם", חזור למכון קרבורטור ובקש ממנו שיפור

בתצרוכת הדלק, המתבקש מהשיפוץ האחרון שבוצע בקרבורטור.

יחד עם זאת לא הייתי שולל חדירת דלק לשמן ממשאבת הדלק:בדוק את מפלס

גובה השמן, אם הוא גבוה, בצורה משמעותית, משמע שיש צורך להחליף ,

בדחיפות משאבת דלק ורוקן שמן מנוע, ולהחליף מסנן שמן כמובן!

בצע זאת ודווח בפורום על התוצאה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום

הלכתי למכון הקרבורטורים היום והוא שוב בדק את הכיוון ( ע"י הכנסת מכשיר מסויים לאגזוז) ואמר כי אין שום בעיה עם הקרבטור ( היה שם משהו עם 200 ) , בדקתי את השמן לא ראיתי שום עלייה והשמן נראה סמיך. אין לי מושג מה גורם לרכב שאכל לפני חודש 1 ל 13-14 לרדת ל 1 10-9.

תודה , ירון

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם
צביקה שלום

הלכתי למכון הקרבורטורים היום והוא שוב בדק את הכיוון ( ע"י הכנסת מכשיר מסויים לאגזוז) ואמר כי אין שום בעיה עם הקרבטור ( היה שם משהו עם 200 ) , בדקתי את השמן לא ראיתי שום עלייה והשמן נראה סמיך. אין לי מושג מה גורם לרכב שאכל לפני חודש 1 ל 13-14 לרדת ל 1 10-9.

תודה , ירון[/quote

גש לחשמלאי לקדם הצתה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...