Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמנם. (לפי ספר היינס) לאיזה מוסך בצפון אפשר להכניס את הרכב ולסמוך עליהם שישתמשו בשמנים מקוריים ותואמים יצרן?

הרכב הוא פיג'ו 406

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

החלטתי לרכוש שמן בעצמי כי לצערי מניסיון שלי אני לא סומך על מוסכים,

איזה גיר יושב אצלי AL4 או 4HP20?

פורסם

למה שהם יודו חצי שנה אחרי החלפת השמן שבעיה בגיר באחריותם?? "צרפתי עם 220 אלף קילומטר" נשמע כמו תירוץ מאוד מאוד נוח למוסך.

פורסם
החלטתי לרכוש שמן בעצמי כי לצערי מניסיון שלי אני לא סומך על מוסכים,

איזה גיר יושב אצלי AL4 או 4HP20?

איזה שנה הרכב?

בכח מקרה, למייטב ידעתי במוסכים מורשים משתמשים באותו שמן לשניהם.

פורסם
בצמרת ישימו לך את השמן המתאים, כי אם יהיו בעיות בתיבה הם יחליפו גיר או ישפצו ולא בא להם, תאמין לי.

ישימו את השמן המתאים ויציינו מראש שהם לא לוקחים אחריות על ההחלפה (מאחר ואין הוראת יצרן להחליף, לפחות ב AL4), ואף ימליצו לא להחליף.

פורסם
ישימו את השמן המתאים ויציינו מראש שהם לא לוקחים אחריות על ההחלפה (מאחר ואין הוראת יצרן להחליף, לפחות ב AL4), ואף ימליצו לא להחליף.

נכון בדיוק בגלל זה שאלתי, לפי הספר אם יש לי 4HP20 צריך להחליף אם AL4 אז אני יעשה רק נוזל קירור

• תוכן חדש...