Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לאוז,רכב מאוד יפה וניתן לראות את ההשקעה שנתת בו ! תמשיך ככה.

אורי-יש לרכב סוירלים ניתן אפילו לזהות אותם כשלא רואים אותם בבירור.

ווקס שמעלים סווירלים יש בחלומות ובפרסומות. דבר אחרון,רכב שחור עם לכה קשה מאוד לצלם את הפגמים שלו כשהוא במצב סביר,אם היית מכניס אותו למקום סגור ועובר לידו עם פנס לד היית רואה את כל הפגמים.

אתמול למשל גיסתי קיבלה CX5 חדשה מהחנות בצבע פנינה,האוטו ניראה אליפות, אך ממבט קרוב של "מכור" ניראו לא מעט סווירלים.:|

היום בעלה הולך לקבל הרצאה איך לשמור על רכב+אוטם 8)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על כל רכב יש סרוויליס ופגמים זה ברור, תסכימו איתי שהמטרה שלנו היא לגרום להם לא להראות, בין אם זה בעזרת פוליש שמוריד אותם, באמצעות גלייז שממלא אותם או ווקס שמכיל בתוכו פילרים (זה כנראה המקרה).

יכול להיות שאני עדיין לא מספיק מיומן, יכול להיות שהמצלמה לא מספיק איכותית אבל תסלחו לי המצב של הצבע נראה (לי) מצויין.

יכול מאוד להיות שבסטודיו סגור עם פרוזקטור, ומצלמה טובה הייתי רואה פגמים אבל חשוב לזכור שהרכב הוא רכב שנע על הכביש ולא בתוך סטודיו, ואני חושב שהמטרה היא שייראה כמה שיותר טוב בסביבתו הטבעית (כלומר ברחוב, בלי פרוז'קטורים), אם הרכב היה רכב תצוגה, אין ספק שהרמה שהרמה הזאת (שהיא של הרבה מחבריי הפורום) לא הייתה מספיקה.

אני מקווה שהבהרתי את עצמי עכשיו, כל הכבוד לפות"ש, וכל הכבוד למי שרואה עוד פגמים בצבע (מבלי להעליב).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
קודם כל לאוז,רכב מאוד יפה וניתן לראות את ההשקעה שנתת בו ! תמשיך ככה.

אורי-יש לרכב סוירלים ניתן אפילו לזהות אותם כשלא רואים אותם בבירור.

ווקס שמעלים סווירלים יש בחלומות ובפרסומות. דבר אחרון,רכב שחור עם לכה קשה מאוד לצלם את הפגמים שלו כשהוא במצב סביר,אם היית מכניס אותו למקום סגור ועובר לידו עם פנס לד היית רואה את כל הפגמים.

אתמול למשל גיסתי קיבלה CX5 חדשה מהחנות בצבע פנינה,האוטו ניראה אליפות, אך ממבט קרוב של "מכור" ניראו לא מעט סווירלים.:|

היום בעלה הולך לקבל הרצאה איך לשמור על רכב+אוטם 8)

אולי לא הבנת אותי , לא התכוונתי שהוא מעלים סווירלס לצמיתות , אני התכוונתי שהוא מטשטש אותם , אולי ממלא אותם לתקופה מסויימת .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
אולי לא הבנת אותי , לא התכוונתי שהוא מעלים סווירלס לצמיתות , אני התכוונתי שהוא מטשטש אותם , אולי ממלא אותם לתקופה מסויימת .

הבנתי אותך היטב חבר.8)

אורי ח.ח על מה שאמרת!

פורסם

מציע לך לעבור עם פסטלינה, שלב חשוב לפני הווקס.

פעם הבאה, שזה בערך תוך חודשיים/שלושה תעבור עם פלסטלינה לפני לנקות את הצבע לפני הווקס

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

רכב יפה מאוד,והצבע לא פחות!

מי שמחפש לטשטש מעט סווירלס זה עם גלייז,וגם על הדרך הוא יבריק את הרכב בטירוף.

עובדה יפה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מציע לך לעבור עם פסטלינה, שלב חשוב לפני הווקס.

פעם הבאה, שזה בערך תוך חודשיים/שלושה תעבור עם פלסטלינה לפני לנקות את הצבע לפני הווקס

הוא שאמרתי: יש לי עוד מה לשפר.

כמה זמן להערכתך ייקח לי פלסטלינה לרכב שכזה?

פורסם
הוא שאמרתי: יש לי עוד מה לשפר.

כמה זמן להערכתך ייקח לי פלסטלינה לרכב שכזה?

עד שאיתי יענה,

להערכתי 30 דק' ועד שעה וחצי זה זמן הגיוני. במידה והמצב גרוע אז שעתיים עד ארבע שעות זה גם הגיוני.

יותר זמן = סביר שהתוצאה תיהיה טובה יותר ויהיו פחות נזקים.

פחות זמן = פספוס מקומות, ניקוי לא מושלם, נזק כמו שריטות או מריחות בגין עבודה תחת לחץ.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
עד שאיתי יענה,

להערכתי 30 דק' ועד שעה וחצי זה זמן הגיוני. במידה והמצב גרוע אז שעתיים עד ארבע שעות זה גם הגיוני.

פחות זמן = פספוס מקומות, ניקוי לא מושלם, נזק כמו שריטות או מריחות בגין עבודה תחת לחץ.[/quotew]

תודה. אקח זאת בחשבון ויתכן שאפצל את הטיפול ליומיים.

פלסטלינה תמיד אחרי השטיפה ולפני הוקס, נכון?

פורסם
יצא נחמד מאוד!

ה-WD 40 באמת מחדש ניקלים?

אכן עובד כמו קסם.

ריססתי קצת על נייר מגבת, עברתי על הניקלים ובסוף עברתי עם יבש.

פורסם
עד שאיתי יענה,

פחות זמן = פספוס מקומות, ניקוי לא מושלם, נזק כמו שריטות או מריחות בגין עבודה תחת לחץ.[/quotew]

תודה. אקח זאת בחשבון ויתכן שאפצל את הטיפול ליומיים.

פלסטלינה תמיד אחרי השטיפה ולפני הוקס, נכון?

אכן רק לאחר השטיפה ולפני שלב ה-LSP (שכבת הגנה סופית שזה ווקס או אוטם צבע)

אבל המילה תמיד מפריעה לי. אני בטוח שלא התכוונת לאחר כל שטיפה אבל אני אדגיש בכל זאת שפעמיים בשנה זה על הגבול ההגיון, לפעמים צריך גם יותר מזה בהתאם לאזור מגורים, מצב הרכב וכו'.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אכן רק לאחר השטיפה ולפני שלב ה-LSP (שכבת הגנה סופית שזה ווקס או אוטם צבע)

אבל המילה תמיד מפריעה לי. אני בטוח שלא התכוונת לאחר כל שטיפה אבל אני אדגיש בכל זאת שפעמיים בשנה זה על הגבול ההגיון, לפעמים צריך גם יותר מזה בהתאם לאזור מגורים, מצב הרכב וכו'.

אכן כשרשמתי תמיד התכוונתי רק במידה ומבצעים את הפלסטלינה.

רוב הטיפולים שלי הם שטיפה בלבד. טיפול מקיף אחת לשלושה חודשים.

• תוכן חדש...