Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם כשגרתי בישוב קטן, היינו זורקים את הזבל באחד מ-3 צפרדעים ענקיים שהיו מפוזרים בישוב.

2 בלילה, אני יוצא לסיבוב עם הכלב ועל הדרך החלטתי לזרוק את הזבל, ביד ימין היתה הרצועה של הכלב, ביד שמאל השקית של הזבל והצרור של המפתחות...בקיצור...נאלצתי לצלול לתוך הפאקינג צפרדע בשביל לחלץ את המפתחות מהתחתית תוך-כדי תפילה חרישית שאף אחד מהשכנים לא יבוא לראות את המופע.

הכלב לא הסתכל עלי באותו מבט מאז...

LOLZ :lol:

קרה לי אותו דבר בדיוק.

אני יוצא מהבית בלחץ כשאני מאחר לאנשהו, ביד אחת שקית זבל, ביד השנייה הארנק,צרור המפתחות של הכל, הפלאפון.

אני מגיע לצפרדע, ובלי להתבלבל מטיס לבפנים את כל הדברים הנ"ל :shock: (כולל התנופה שאיתה אני בד"כ זורק שקית זבל)

כשכל הנ"ל עוד באוויר אני מבין שלאן שזה לא יהיה אני כבר לא אגיע בזמן.

נכנסתי לצפרדע בחירוף נפש ואחרי 2 דק' החזרתי את כל הדברים. great success!

בוקר.

אני מכין לעצמי נס, מחזיר את החלב למקרר (:roll: ) ומדליק סיגריה. איפה קיבינימט המאפרה?

בוחן את השולחן. מסתבר שהחלב עדיין על השולחן ולא החזרתי אותו לשום מקום. פותח את המקרר. המאפרה במקרר. :?

V5

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהראש שלך מסתובב שעות נוספות אחרי בחורות שאתה לא מכיר...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
קרה לי כשאפילו לא שתיתי שלוק של אלכוהול :oops:

ועוד אחד:

כשאתה הולך עם חבר (שהוא הנהג) לכיוון האוטו וניגש אוטומטית לדלת הנהג.

מקרה דומה אבל שונה;

כשאתה בלונדון, נכנס לרכב של קולגה מצד הנוסע ונבהל כשאתה מזהה הגה מולך. גם אז, לוקח לך כמה שניות להפנים שזאת לונדון, למרות שכבר בילית שם שבועיים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
זו חרמנות, לא חוסר ריכוז :lol:

שכחתי להוסיף: ואז אתה פוגש את העץ הקרוב לפניך. :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כשאתה שותה מים ומפספס את הפה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
כשאתה קם בבוקר, מחפש את המשקפיים (ראיה) שלך והם על הפנים שלך עוד מאתמול.

גדול, אם על כל פעם כזו הייתי מקבל שקל.

בא לשטוף את הפנים ושוכח להוריד את המשקפיים.

גם זה. מיליוני פעמים :)

כשאתה עולה לרכב ולא מבין למה אתה לא רואה כלום, ואז תה נזכר ששכחת לשים משקפיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כשאתה שותה מים ומפספס את הפה...

http://www.youtube.com/watch?v=pl4plPGRG8o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאתה מטייל עם הכלב, מסתכל שמאלה כי שמעת רעש לא ברור, ונתקע עם כל הכוח בעמוד שלתוכו הלכת.

אין צורך להוסיף שלו הכלב יכל - גם הוא היה מתפקע מצחוק באותו הרגע.

• אחראי פורום
פורסם

עוד לבעלי משקפיים: נכנס למקום סגור עם משקפי שמש, מכניס היד לפאוץ' להוציא את משקפי הראייה,

מוציא ארנק/מפתחות/סלולרי, מחזיק אותם ביד ונראה דורק לגמרי עם משקפי שמש בתוך קניון וארנק ביד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כשהראש שלך מסתובב שעות נוספות אחרי בחורות שאתה לא מכיר...

זו חרמנות, לא חוסר ריכוז :lol:

אכן, זה המצב אצל כל גבר מצוי מהסוג שלא רקד בשישי האחרון בנמל, ז"א גם אצלם זה ככה, רק לא אחרי בחורות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...