Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה רואה ישבן עסיסי.

כשאתה מחפש את הפלאפון שאצלך בכיס.

(ברכב הקודם) כשאתה מנסה להתניע את הרכב עם המפתח של הבית ולא מבין למה הוא לא נכנס לסוויץ' :S

כשאתה מנסה לפתוח את המשרד עם המפתח של הבית :|

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם קרה לי שבמשך כמה דקות ניסיתי לסגור את הדלת של הבית והיא פשוט לא ננעלה. זה היה יום שהייתי חייב לצאת מהר מהבית כי מיהרתי (כמובן) והיא סירבה להינעל.

אחרי שהתחלתי להתעצבן ולקלל אני קלטתי שהניסיון שלי לסגור את הדלת לא צלח בגלל שהבנתי שאני מנסה לנעול עם השלט של האוטו :lol:

פורסם

זה נשמע כמו משהו שאתה עושה שאתה סתם שיכור...

שאתה יושב בפגישה שאתה מעביר, ושאתה יוצא אין לך מה מושג על מה דיברת.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

קרה לי כשאפילו לא שתיתי שלוק של אלכוהול :oops:

ועוד אחד:

כשאתה הולך עם חבר (שהוא הנהג) לכיוון האוטו וניגש אוטומטית לדלת הנהג.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
כשאתה מנסה לתדלק עם רב-קו (קרה לי ממש לפני שעה)

קרה לי אותו מקרה אך עם כרטיס של קופת חולים, ועוד התעקשתי שלא יכול להיות שיש לי בעיה בכרטיס.:oops:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתה מגיע למלון לארוחת ערב ועוצר ליד הבחור שמחנה את הרכבים, יוצא מהרכב עם אישתך ולאחר כמה דקות מתחיל לצחוק כי גילית שמפתחות הרכב עדיין אצלך בכיס.... (Keyless Go).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
^ Awesome :lol:

מה ששיעשע אותי במיוחד זה שהתצוגה בלוח השעונים משנה את צבעה ל״אדום מלחיץ״ ויש צפצופים (קורה ברגע שהיא מזהה שהמפתח יצא מהרכב).

הבחור בטח נלחץ מהמופע האורקולי בטרם קרא את ההודעה בלוח השעונים על כך שהמפתח אינו ברכב.

אבל יצאתי מהסיפור הזה עם מוסר השכל לעתיד:

כשאני משתמש בשירותי valet parking אני תמיד לוקח את המפתח איתי ומשאיר את מחנה הרכבים בלי מפתחות, זה מאלץ אותו לחנות את הרכב ממש בסמוך לעמדת הקבלה כי הוא לא יכול לנעול את הרכב (הם מפחדים במצב כזה לנעול ידנית מחשש שהמפתח אכן נמצא ברכב והם ינעלו אותו).

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשאנשים שנמצאים איתך באוטו שואלים אותך למה הגעתם למקום שהגעתם אליו, ואין לך מושג

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טרי מהיום,

כשאתה יושב על הקטנוע ומחפש את החגורת בטיחות :oops:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

כשאתה מחפש את המשקפי שמש והן בכלל על הראש שלך...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...