Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רכב ידני אפשר להזיז בכוח המתנע (סטרטר) בהילוך ראשון או אחורי. אם מנוע הרכב נכבה לפתע בכביש ולא מצליחים להגיע בגלישה בהילוך סרק למקום מספיק בטוח, בהחלט עדיף להזיז את הרכב בצורה הזו עד למקום כזה, אפילו שזה לא הכי בריא לגל הארכובה של המנוע.

גם במקרים של התחממות המנוע, התחממות הבלמים, דוושת מצערת שנתקעת או בעית סיכוך (נורת שמן) עדיף להמשיך לנסוע למקום בטוח ולא לעצור במקום. כמובן שתנועת הרכב צריכה להיות בשול, אבל גם הבדל של כ-10 קמ"ש מפחית את הסיכון משמעותית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא שפשף לך את הרכב וריסק את המראה ולא נפל מהאופנוע?:shock:

הוא היה כבר לקראת עצירת חירום אבל לא ממש הצליח לעצור, הוא התגרד לי על האוטו עד כמעט עצירה,

הרוכב גם כן נפצע ביד ימין, הגשתי לו עזרה ראשונה והחלפנו פרטים.

טוב שזה נגמר רק בצורה כזאת.

אני לא מאחל לאף אחד לזכות לעמוד באמצע דרך מהירה, לחכות לגרר, חסר אונים, כשכל דקה נראית נצח עד לישועה ולהבין שכל שניה יכולה להיות השניה האחרונה שלך. ראיתי משאיות שנוסעות קצת מעבר לקו, רכבים שמתחילים לצבור תאוצה כאילו אין מחר בדיוק בסיום הפקק (קצת לפני הרכב שלי) רכבי כיבוי אש שנוסעים על השוליים וחוזרים לכביש קצת לפני שמגיעים אליי...סיוט.

:roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לי זה נשמע ממש מופרך שניידת תגיע ע"מ לעזור לך להחליף גלגל, אבל אם זה אכן קורה, אני חוזר בי מדבריי, אני עדיין לא מבין למה הפנצ'ר שלך זה מעניינה של משטרת ישראל (פנסים מהבהבים ואוהלים?, למה שלא תרימו מסוק לאוויר...) אבל כנראה שטעיתי.

בבקשה דוגמא של חבר פורום :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...