Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה התחנן, בטח גם שלח פרחים יום אחרי זה כדי שלא תעלב.

היית עד לשיחה? אתה יודע כמה זמן היא ארכה ומה נאמר? אתה יודע כמה רופאים מומחים גובים ואיזה נזק כספי נגרם להם מאיבוד מטופל? למה סתם לכתוב? לא שמתי לב שהוצמד לי התואר "שקרן פתולוגי" מתחת לשם המשתמש.

פורסם

בוקי מה שאני אומר זה שהמוסך לא יעיל... גם עם 2 היו בחופשה מתוך 4... זה לדעתי חוסר אחראיות מצד הבעלים.

מחלה זה כבר משהו אחר ואולי תמיד אפשר לגייס מישהו נוסף, הרי למוסך יש ניסיון בניהול ותמיד יודע שיש איזה עובד שיכול לא להגיע ולכן יש לגייס אקסטרה.

מה גם שאפשר להתקשר ללקוח ולהגיד מראש שיהיה עיכוב או לדחות ליום אחר.

אני יודע שקיימים מצבי קיצון אבל לרוב עדיף לא לרכוש ליפט גם עם יש את היכולות.

למשל למוסך קיים 2 ליפטים נקרא להם א' ו-ב'. רוכשים ליפט/תקן נוסף (ג') רק אחרי שהאקסטרה (full power) א'+ב' עובדות במלוא המרץ עם תור ארוך. זאת אומרת שגם אם יהיה איזשהוא מצב של חוסר עובדים הליפט הנוסף ג' עדיין יהיה פעיל בכל מצב כי נוריד את האקסטרה מהלפיטים א'+ב'.

כך יש ניצול מקסמילי ללא האקסטרות (גיבוי). כך עסק צריך להתקיים אחרת זה מיותר כלכלית.

זה מזכיר לי הרבה רשתות שיווק שקודם פותחות סניפים ורק אחרי זה חושבות מה לעשות איתם ולמה הן מפסידות בשנה הראשונה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

הלכת קצת רחוק מידי.

ממקרה אחד של כמה שעות עיכוב אי אפשר להסיק כלום על ניהול נכון או לא נכון של המוסך. אנו לא יודעים כמה ליפטים יש לו, כמה עובדים וכמה עבודה יש לו ומה בדיוק היה מצב העבודה וכוח האדם באותו יום.

ולהזכירך שמענו רק צד אחד, הצד המתלונן. ואפילו הצד המתלונן לא ציין שהובטח לו מפורשות שהרכב יהיה מוכן תוך שעה או שעתיים.

פורסם
עיקוב=מעקב אחר מישהו.

עיכוב=המתנה.

אם כבר, אז ״עיקוב״ זו לא מילה. ״מעקב״ היא המילה הנכונה.

פורסם

גם אני חושב שעפתם על פותח השרשור יותר מדי. ייתכן וסיום דבריו מוגזם קצת "הישמרו לנפשותיכם", אבל הוא לא השמיץ את כל הקבוצה ואף ציין בכותרת כי מדובר על תלונה על מוסך (בודד) של היבואן.

אני יכול להבין את התסכול שלו - נכון שלא הבטיחו דבר, אבל נהוג בעסק שיש בו שירות לקוחות בסיסי (כן, גם מוסכים!) לשמור על קשר עם הלקוח, להסביר לו ולעדכן אותו לגבי עיכובים, ובוודאי שלא להשאיר את פניותיו ללא מענה.

על אחת כמה וכמה שאחרי כמה שעות על הליפט מודיעים שאין את החלפים. יש כאן ריח של לימוד לקח/ענישה. אם יש מטעם היבואן/מוסך גירסה אחרת, נשמח לקבלה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

על אחת כמה וכמה שאחרי כמה שעות על הליפט מודיעים שאין את החלפים.

מאחר ולא נכתב מה הם החלקים האלו, אני מניח שלא מדובר במתכלים בסיסים לטיפול (כמו פילטרים וכו') אלא במשהו אחר שגילו תוך כדי עבודה שצריך להחליף.

פורסם
היית עד לשיחה? אתה יודע כמה זמן היא ארכה ומה נאמר? אתה יודע כמה רופאים מומחים גובים ואיזה נזק כספי נגרם להם מאיבוד מטופל? למה סתם לכתוב? לא שמתי לב שהוצמד לי התואר "שקרן פתולוגי" מתחת לשם המשתמש.

לצורך העניין אני רופא שיניים, אצלי זמן המתנה ביום שבו היומן מלא הוא מינימום 20 דקות, ועוד לא יצא לי להתחנן או אפילו לבקש מפציינט שלא ילך (אפילו נותן לי זמן לנוח :wink: ). אם באמת הרופא התקשר אליך אז כנראה שהוא חייב כסף לשוק האפור :shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש רכבים שכדי להחליף פילטר שמן המנוע צריך להתקרר שלא יחטפו שם כוויות בעבודה.

ובכלל אני יודע שבד"כ מכונאים לא אוהבים לעבוד על רכב עם מנוע חם שהגיע בדיוק בנסיעה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...