Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב עד מחיר 25.000ש"ח

מחפש רכב משפחתי גדול בטיחותי ואמין

אשמח לקבל כל המצלמה =]

פורסם

מה הכוונה משפחתי גדול?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני צעיר בן 22 אבל זה הרכב היחידי שיהיה. בבית חשבתי על פורד מונדאו... יש לך אולי המלצות בכיוון?

פורסם

פאסאט יתאים לך,רק שים לב לגיר וגם הטיפולים והחלפים יהיו יקרים קצת יותר אבל אתה תקבל רכב גרמני שבמידה ותטפל בו טוב הוא יפנק אותך.

המונדאו גם בחירה מצויינת.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אם אתה בנאדם צעיר, למה אתה צריך להכנס לרכב כזה גדול?

אני חושב שחבל על הכסף שלך, אתה תקבל רכב ישן יחסית ותשלם הרבה כסף על דלק. לא חבל?

לדעתי זו טעות. אני קצת יותר צעיר ממך, וכרגע אני לא רואה צורך ביותר מסופר מיני. הייתי שמח אולי למשפחתית הצ'באק דיזל (כי אני נוסע הרבה) אבל לא יותר מזה. ממש אין צורך. (אלא אם כן אתה מחפש פוזה או שאתה ממש גבוה/רחב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...