Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה ראשנה - מראה את תא המנוע ושני האיזורים שבהם ישנם חוטים לא מבודדים, מיניתי אותם לפי אותיות: איזור A ואיזור B,

בתמונות אפשר לראות שיש הרבה חוטים לא מבודדים

עדי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יחזיק לך אל תדאג.

לפני כן תנקה את החוט מאבק.

בסוף תכניס הכל לצינור שרשורי ותנעל טוב עם איזולירבנד או עם איזוקנים.

אם זה רכב חדש אל תיגע בכלום, כנראה שככה זה מתוכנן.

מה גם שאם תרצה למכור אולי יחשבו שאיזה חאפר עשה קומבינה (איזולירבנד תמיד נראה רע).

פורסם

הרכב 2011 ואין לי מושג אם זאת עבודה של מתקיני האיתוראן או שזה הגיע ככה, ניסיתי להסתכל בתמונות של תא מנוע באיטרנט והיה משהוא דומה.., בכל מקרא עדיף חוטים מבודדים מאשר חוטים חשופים לא? זה לא יכול להזיק..

השאלה הגדולים האם איזולירבנד רגיל יעמוד בחום, אם יש ספק אז אני אעזוב את זה ככה

פורסם

תנסה לשים ותעקוב אחרי זה, מניסיון זה תופס.

אני אומר שוב, אם אני לדוגמא במעמד רכישת רכב, ואני יראה איזולירבנד, זה ימשוך לי את העין ויגרום למחשבה "אולי חאפרים עשו פה התקנות".

שוב, דעתי היא שאל תיגע בכלום, הכל טוב, אם אצלי הרכב סוחב ככה 18 שנה אז זה בסדר (יש לי גם פה ושם חוטים חשופים, וככה זה מהיצרן)

הם כן מבודדים אבל לא מוגנים.

ממגנים אותם לפעמים בצינור שרשורי, כאשר קיים סיכוי שיגעו בחלק מתחמם כמו מנוע\גיר\רדיאטור.

באופן כללי הציפוי PVC הצבעוני עמיד מאוד.

כאחד שבדרך לדיפלומה בחשמל, יש חישובים שלא נותנים צ'אנס לפאשלות בכל הקשור לחשמל. (כמובן שזה בערבון מוגבל רק לרכב שיצא מהמפעל ולא שיחקו בו והתקינו שטויות).

זה כמו שתגיד, למה החוטים של חברת חשמל, מעל הבתים, לא מבודדים.

פורסם
תמונה ראשנה - מראה את תא המנוע ושני האיזורים שבהם ישנם חוטים לא מבודדים, מיניתי אותם לפי אותיות: איזור A ואיזור B,

עדי.

כפי שכתבתי לך קודם לכן גם בחיווט המקורי לעולם הבידוד החיצוני לא מגיע עד הקצה אלא כ-2 עד 3 סנטימטר מהקונקטור.

בחלק מהתמונות רואים שאיזה חשמלאי, מתקין אזעקות או מכונאי חובבן התעסק עם החיווט של הרכב לכן במקומות אלה אתה יכול להשלים קצת לתקן.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדי.

לא מבין למה זה מפריע לך והכי כדאי שתעזוב את החווט הזה במנוחה ואל תתעסק

פורסם
כפי שכתבתי לך קודם לכן גם בחיווט המקורי לעולם הבידוד החיצוני לא מגיע עד הקצה אלא כ-2 עד 3 סנטימטר מהקונקטור.

בחלק מהתמונות רואים שאיזה חשמלאי, מתקין אזעקות או מכונאי חובבן התעסק עם החיווט של הרכב לכן במקומות אלה אתה יכול להשלים קצת לתקן.

באילו תמונות אתה חושב שנגע מתקין מקומי?

לא מבין למה זה מפריע לך והכי כדאי שתעזוב את החווט הזה במנוחה ואל תתעסק

בגלל שהשבוע עשו לרכב שטיפת מנוע וכל הריסוס מים נגע בחוטים ולא נראה לי בריא שהם כאלו חשופים לגורמי מים

פורסם
באילו תמונות אתה חושב שנגע מתקין מקומי?

בגלל שהשבוע עשו לרכב שטיפת מנוע וכל הריסוס מים נגע בחוטים ולא נראה לי בריא שהם כאלו חשופים לגורמי מים

אם הם בתא המנוע הם עמידים להשפרצה של מים

פורסם

כנראה שאעזוב אותו במנוחה, פשוט חשבתי שעטיפת החווט בבידוד נוסף יכול לעזור להגן ולשמר את החוט לאורך שנים רבות יותר מאשר יהיה חשוף לטמפרטורת תא המנוע ומים..

פורסם
אם הם בתא המנוע הם עמידים להשפרצה של מים

לא כול הקונקטורים בתא המנוע עמידים בפני השרפצה 8)

ראה תמונה.

5.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

ראה תמונה.

דרך אגב זה הקונקטור של הפנס השמאלי

פורסם

ראה תמונה.

דיברנו על חווט ולא על קונקטורים ותצפה את החווט עד מחר עם איזולירבנד אבל לא תגן על הקונקטור הזה שהוא אגב נראה לא מקורי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גיליתי אצלי אתמול בדיוק אותה בעיה, חוט ממש דק לאיזה חיישן, ממש צמוד למנוע, עטף אותו מין פלסטיק שהתפורר לי בידיים. אני גם צריך פיתרון לבעיה. נראה לי שהחוט הזה ממש עדין לתת לו להיות חשוף ככה צמוד לבלוק המנוע.

• תוכן חדש...