Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התפוח בקצה ידית ההילוכים שלי התחיל להתפרק, ואני מחפש לקנות אחד חדש.

בלובינסקי מבקשים עבורו 175 ש"ח, ובפירוקיות אין אותו כיוון שטוענים ש"זאת המחלה של הקסרות".

הגיר ברכב שלי נראה כמו בתמונה הזאת:

http://ipocars.com/imgs/a/b/n/s/b/citroen__citron_xsara_1_6i_sx_automatic_1999_7_lgw.jpg

ראיתי באיביי את המוצר:

http://www.ebay.com/itm/BLACK-LEATHER-CAR-GEAR-KNOB-CITROEN-XSARA-XANTIA-JUMPY-/380618387341?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item589e9faf8d

אני מבין שזה לא בדיוק אותו הדבר, האם הפריט הזה יכול להתלבש על מוט ההילוכים הקיים שלי?

רשום שם אומנם "STANDARD FITTING - SHOULD FIT MOST MANUAL VEHICLES OUT THERE "

כאשר הרכב שלי אוטומטי, אבל בפירוקיה אמרו לי שכל תפוח שאני אקנה יכול להתאים.

האם זה גם יתאים?

שאלה נוספת: האם זה מזיק לרכב להעביר הילוכים 1-2-3-D תוך כדי נסיעה? (בהתאם למהירות הנסיעה כמובן, לא להעביר ל-1 ב-90 קמ"ש) ?

תודה!

פורסם

המוצר שמצאת באיביי - קניתי כזה בדיוק לפני כמה חודשים (אם לא יותר) עבור הקסארה שלי, וזה מתאים.

שים לב שההידוק של הבורג עם המפתח מהדק את הפלסטיק עצמו בלבד (מעין מתאם כזה שמלבישים על המוט ברזל של הידית הילוכים). זה יכול לגרום לתפוח עצמו לתנועה סיבובית דיי בקלות (אפשר לפתור את הבעיה עם מעט דבק בין המוט ברזל של הידית למתאם פלסטיק שמלבישים עליו)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...