Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?רכשתי רכב טיוטה קורולה 2008 ממכרז בלי מפתח וגם קוד אין,

מפתח זה קל יחסית לשכפל לפורצים,

אבל מעניין אותי אם יש דרך לשכפל את הקוד באופן עצמאי, נגיד להתקשר לטיוטה להגיד שאני הבעלים ושהם יביאו לי, כי הפורצים בטח ירצו הרבה כסף על הקוד הזה אפילו שאני מעריך שזה קל יחסית וגם אני יכול לעשות משהו בנידון,

אשמח לכל פיסת מידע, זה דחוף.:lol:

פורסם

אם אתה רשום כבעלים של הרכב תוכל לגרור את הרכב למוסך המורשה ושם יזמינו לך מפתח מקורי מקודד, ע"פ מספר השלדה.

אם יש לרכב קודנית ניתן לבטל אותה ולהתקין חדשה.

פורסם

אני באותה בעיה-עם סיאט לאון.

פניתי לחברה והם אמרו לי אין בעיה-אנחנו יכולים לשחזר את המפתח והקוד . המחיר-הזוי לחלוטין-כמעט 1500 ש"ח.

אמרתי להם שבמחיר הזה אני אלך לעשות אוברול למנוע. בינתיים אני ללא פיתרון.

פורסם

צרת רבים חצי נחמה...

הגרירה למוסך זה כבר כסף והם גם ייקחו ממני הרבה יותר כסף על המפתח מעסק פרטי על העבודה,

זה לא קצת מפגר שבשביל רק לשחזר קוד הם לוקחים כסף?

כי מפתח אפשר לשחזר גם ב700-800 שח.

אני נראה לי אתקשר ליבואן של טויוטה,

כמה בערך עולה ביטול קודנית והתקנת חדשה?

פורסם

שלום,בטיוטה לא רשום להם את הקודים.

זה ממש לא מסובך לנתק את הקודנית, תבקש מהמנעולן שמכין לך מפתח שינתק אותה.

תתחדש על הרכב

פורסם

ביטול קודנית ברך כ 200ש"ח תלוי בסוג הקודנית והניתוקים.

מחירי הקודניות משתנות מאוד בהתאם לסוג הניתוקים, קודנית בסיסית פשוטה ללא התקנה עולה כ 200ש"ח.

אם אתה פונה למתקין לעשות את העבודה במכה אחת לנתק ולהתקין קודנית חדשה זה יכול לעלות הכל ביחד כ 500ש"ח, הערכה גסה.

לגבי המפתח אין הרבה ברירות אלה המחירים ואף יותר שדורשים עבור שחזור מפתח זאת עבודה לא פשוטה, יש רכבים שצריך להמתין המון זמן עד שהמפתח יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל.

נסה לברר מול עסקים פרטיים שמוממלצים כאן בםורום בניהם "פאר המנעולים", וכו, אולי הם יוכלו לעזור לך.

פורסם

סתם שאלת תם, איך קונים רכב ללא מפתח?

יצא לי לקנות ולמכור רכבים בחיי ותמיד אחרי קבלת הכסף והעברת הבעלות, המפתח מועבר לקונה (המהדרין גם מוסיפים לחיצת יד).

אני לא רואה סיטואציה שבה אחרי שאני אקבל את הכסף מהקונה ומעביר בעלות אני אשלח אותו "לחפש את החברים שלו" ושומר את המפתח בכיס.

פורסם

תתחדש, נראית טוב, חוץ מהלחיצונת מאחורה.

אם אין לך מנעולן ספציפי עדיין, אני ממליץ על המפתחן, 052-9514447-דניאל. תגיד לו שאליה הפנה אותך.

נתקלתי במכרזים גם במכוניות(זולות) שבעל הרכב אפילו לא ידע שלקחו לו מהוצל"פ.. חשב שנגנב..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
סתם שאלת תם, איך קונים רכב ללא מפתח?

יצא לי לקנות ולמכור רכבים בחיי ותמיד אחרי קבלת הכסף והעברת הבעלות, המפתח מועבר לקונה (המהדרין גם מוסיפים לחיצת יד).

אני לא רואה סיטואציה שבה אחרי שאני אקבל את הכסף מהקונה ומעביר בעלות אני אשלח אותו "לחפש את החברים שלו" ושומר את המפתח בכיס.

במכרזים של הוצל"פ נמכרים רכבים של חייבים שחנו בערב ליד הבית , ובבוקר גילו שהרכב נמצא במגרש מעוקלים של הוצל"פ.

הכסף שפות"ש שילם עבור הרכב יחולק לנושים של החייב, והחייב שהמפתח אצלו בכיס, יכול לשכוח מהרכב.

כשאתה מציע מחיר במכרז כזה, אתה צריך לקחת את זה בחשבון.

אני ממליץ להחליף את כל הצילנדרים. בכ"ז יש למישהו , שהוא ככל הנראה לא מ-ל"ו צדיקים , מפתח+קוד לרכב הזה, שהוא יודע את מ"ר שלו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
תתחדש, נראית טוב, חוץ מהלחיצונת מאחורה.

אם אין לך מנעולן ספציפי עדיין, אני ממליץ על המפתחן, 052-9514447-דניאל. תגיד לו שאליה הפנה אותך.

נתקלתי במכרזים גם במכוניות(זולות) שבעל הרכב אפילו לא ידע שלקחו לו מהוצל"פ.. חשב שנגנב..

איפה אתה רואה תמונה?

פורסם

לגבי הקודנית

רב הסיכויים אני מעריך ש99 טחוז שבעל מקצוע יכול לבטל את הקוד הקיים ולתת לך חדש

זה גם אומר לך מה היעילות האמיתית של הדברים הללו

• תוכן חדש...