Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק בשביל מקרים כאלו כל בחור צעיר שמוכן לעשות משהו צריך להחזיק מסכת סקי :)

אין בדברי משום עצה או נטיעת רעיון לבצע פעולות כאלו ואחרות :)

פורסם
Freak Miky - יש לי קשר עמוק ורב לאוכלוסיות גדולות בכפרים רבים בצפון. יש משהו במה שהוא אומר.

הילדים שלהם אכן מחונכים לכבוד למבוגרים, יותר מאצלנו בכל אופן.

כן, כבוד למבוגרים [שלהם] זה בטוח. על כל השאר הם משתינים בקשת.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

המדינה שלנו נגועה בחרא הזה באופן כ"כ עמוק שזה ניהיה חלק בלתי הפיך ממנה... גועל נפש בגיל כזה (נראים בני 12 לכל היותר) מתנהגים בצורה שכבר ידוע מה יהיה איתם בעוד 10 שנים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פה יש תיעוד.

רואים פה מה קרה.

העניין הוא שהזקן הזה גם לא היה "מי יודע מה מכובד" אז הוא גם צעק עליהם כמו ערס.

הוא פשוט גרם להם לחשוב שזה משחק.

אם הוא היה קם ברוגע ואומר להם שזה מפריע, אולי הם היו שותקים ואולי היו מגיעים לאותו מצב, רק כשהם בעצם אלו שהתחילו.

הם בעצם אלה שהתחילו? מה זה, גנון?

אני מציע לך לשאול מישהו עם הבנה מינימלית בחוק מתי אפשר להרים יד על קטין שלא כהגנה עצמית

(ועם כל הכבוד להתנהגות שלהם בהתחלה, שירה בקול רם והתנהגות כללית של בבון זה עדיין לא שקול לתקיפת קטין).

כן, זה הזוי כמו הפורץ שתבע את בעל הבית כי הוא נפל ושבר את הגב.

אבל חוק זה חוק...

פורסם

עם כל הכבוד המבוגר לא היה צריך להרים את היד לא משנה כמה הם היו מקללים אותו ואת כל משפחתו.

אלימות לא פותרת דבר, שישלוט בעצמו, לא משנה כמה הילדים מעצבנים, הרי אם לא היו מתייחסים אליהם לא היה להם בשביל מה לעשות את הרעש.

המבוגר לא שונה מהם, דפק להם פצצות כאילו הוא ממש מאוים.

תמיר.

פורסם

לא קשורה העובדה שהם קטינים.

ברגע שהם מתחילים עם אלימות פיזית ויכולים לפגוע במישהו, אפשר להשתמש בכוח סביר בשביל לנטרל אותם.

זה הגנה עצמית והגנה על כל יושבי האוטובוס.

המבוגר התנהג כמו אידיוט בזה שהוא העדיף להגיע לאלימות פיזית.

אם הם היו תוקפים אותו על ההתחלה וזה היה מתועד, לא הייתה לו בעיה. אבל הוא בעצם זה שהביא את המצב לכדי אלימות.

פורסם

אני הייתי שובר להם את העצמות גם אם זה היה עולה לי בביקור במעצר, אם כל הכבוד, התנהגות ברברית שכזאת צריכה לקבל איזו כאפה שתזעזע את המערכת של הילדים האלו, מה שעיצבן אותי שהבחור שצילם הכל הוא בחור צעיר שבאמת לא עשה כלום חוץ מלצלם.

לא הייתי מתחיל עם אלימות אבל ללא ספק שהייתי מדבר איתם בתקיפות ואם הם היו בועטים בי, מה שבטוח היה קורה, הם היו מושלכים מהאוטובוס ונופלים על הפרצוף, אני לא קונה את התירוץ של ילדים עניים וכד', גדלתי בפנימיה וממש לא בצורה של התפנקות ועדיין ערכים זה ערכים וילדים שהתנהגו מגעיל למדו רק מענישה, אין דרך אחרת לצערי, אישית אני גם מאמין שילד צריך לקבל סטירה מהורה.

אחי הקטן איים על אבא שלי שהוא יזמין לו משטרה, אבא שלי הוריד לו עוד סטירה ואמר לו - בכייף, לך תחיה במשפחה אומנת, מאז אחי סתם את הפה. מה לעשות, ברגע שילד מתחיל להרגיש שיש לו קצת כוח הוא מנצל את זה, ללא שיקול דעת וללא חשיבה על התוצאות ואנחנו כאנשים מונעים על ידי פחד, כשבן אדם פוחד ממשהו, זה המקום שבו הוא חושב על השלכות.

אז כן, עם הילדים הנ"ל אני יודע מה היה קורה אם אני הייתי שם, ואני יודע איך הייתי מגיב.

haters will hate

פורסם

אחרי שבנצי הפך לד"ר צחי בן ציון של הפורום, הוא לוטש עיניים לתואר של ד"ר עמוס רולידר. :-D .

אבל תכלס, צודק.

ילדים בודקים את הגבולות של המבוגרים, כל הזמן. חלק מהליך הלמידה שלהם לחיים בעולם הבוגר בשלב כלשהו.

ילדים שלא הציבו להם מעולם גבולות (החלאות הקטנות בסרט הן בבירור כאלה) גדלים להיות יצורים בלתי נסבלים/ עבריינים.

גופים כמו "המועצה לשלום הילד" וכו' גורמים לא פעם נזק בלתי הפיך לילדים, דווקא מתוך הרצון להגן עליהם, משום היותם חלשים פיזית.

כדי למנוע חוסר הבנה, אני לא מצדיק הכאת ילדים באשר היא, בוודאי כזו שנעשית ללא אבחנה, אבל במקרים מסויימים יש צורך גם בעונש פיזי לילד, אם כל דבר אחר לא פועל.

כניעה לכל הגחמות של הילד, כמו שראיתי הורים רבים עושים, מולידה מעין המלך ג'ופרי מ"משחקי הכס" בבית. הורה לא צריך להתחנן לילד כדי שיואיל בטובו.

• תוכן חדש...