Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי להזהיר אותכם ממגרש מכירת רכב בחיפה, בשם "MT מוטרס" בצ'קפוסט ברחוב המוסכים ליד מוסך גירומתק , לשעבר היה שם "רכב כהן" ,

הסיפור הוא שעברתי משם לפני כמה ימים וראיתי שיש לו טנדר טויוטה וויגו 2011 למכירה, נכנסתי לשם וקיבלתי פרטים על האוטו, אחרי כמה דקות ראיתי שיש בפגוש הקדמי סימנים של צבע חדש, שאלתי את הבחור שם מה זה ,אז הוא סיפר לי שהיתה לו תאונה קטנה קטנה בחזית והביטוח נתן לו פנסים קדמיים ופגוש חדש, ושאלתי מה הערכת שמאי בהורדת ערך אז אמר לי 2 או 3%,

בקיצור ביקשתי ממנו שיראה לי את הרשיון של הרכב אז הוא אמר לי כרגע אין לי פה זה נמצא במשרד החברה בתל אביב, ויגיע רק ביום ראשון (יעני היום),

אז חזרתי אליו היום, הוא קיבל בפקס העתק רשיון לא ברור אבל רואים שם בתקף עד 1/2013, וזה היה הרשיון המקורי מ 2011,

אז שאלתי אותו איפה הרשיון בתוקף עד 1/2014? אז אם ככה אין טסט לאוטו?

הוא אמר לי יש טסט עד 2014 והכל בסדר אבל פשוט אין לו את הרשיון החדש,

אז פה התחלתי לחשוד ואמרתי לו אני אחזור אליך, יצאתי משם והרמתי טלפון ל 144 והגעתי לבעל הרכב המקורי, שאלתי אותו על הרכב,

אז הוא הופתע, ואמר לי מה תיקנו אותו בכלל?

שאלתי מה קרה בכלל לאוטו?

אז הוא סיפר לי שהוא עשה תאונה עם הרכב, והביטוח הכריז עליו הורדה מהכביש או טוטלוסת, והוא מכר לביטוח כאילו את הרכב ומאז לא ראה אותו ולא שמע עליו והיה בטוח שהלך לפירוק לחלקים,

אמרתי לו תודה רבה וחזרתי למגרש, אמרתי לו למה לא סיפרתה לי, אז הוא נדהם, ואמר לי מה פתאום? איך ידעתה? מי ספר לך?

אמרתי לו שזה לא בסדר ושלום,

אז חברים תזהרו ממנו צוות של נוכלים שם.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה מספר הרישוי של המלכודת ?

פרטים נוספים - צבע.

כל הכבוד - גשש בלש אתה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש לי גם תמונה וגם מס' רכב ,מחר אני מעלה לפה.

ואנחנו חייבים להזהיר אחד את השני, כי אם לא אני היום אז מחר מישהוא אחר, חייבים לעצור את הרמאיים האלה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ואנחנו חייבים להזהיר אחד את השני, כי אם לא אני היום אז מחר מישהוא אחר, חייבים לעצור את הרמאיים האלה.

הלוואי וכולם היו נוהגים כמוך.

הרוב טוב.

פורסם

למען הידע הכללי, יש המון מקרים בהם מבוטח מקבל פיצוי בגין הרכב לאחר תאונה כשלרכב אין תאונת שלדה אלא נזק לחלקי פח בלבד.

הלקוח מקבל את ערך הרכב והרכב נמכר לסוחר שמתקן ומוכר אותו בדיוק כאילו בעל הרכב היה מתקן אותו במוסך ולאחר מכן מוכר אותו.

כמו כן, כששמאי מחליט שרכב הולך לפירוק הרשיונות שלו מבוטלים ואין שום דרך למכור אותו כרכב "לנסיעה".

לא הכל שחור.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

Charge - מדובר בכל אותם מקרים גבוליים של "אבדן להלכה" - אותם כלי רכב עם נזק בין 50-60% מערכם שכדאיות תיקונם מותנה בתיקון זול ולכן חברות הביטוח "קונות" אותם מבעליהם ומעבירות לידי הסוחרים המשפצים אותם במוסכים מפוקפקים. כיון שרשיונם של כלי רכב אלה לא בוטל הם חוזרים לכביש בדרך שאתה מתאר. יתכן שהרשיון לא חודש כיון שהרכב לא עבר את בדיקות המעבדה הנדרשות או פשוט כיון שהסוחר לא טרח לשלם ולהעביר אותו טסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כך או כך, יש מרחק מ 2-3% שנמסרו לפותח השרשור

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד על השירות לציבור!

גם אם הרכב כשיר לנסיעה מבחינת בטיחות בכל זאת ניסו למכור לו חתול בשק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בית העסק הזה ברח' חטיבת גולני בחיפה (סמוך לתחנת דלק פז) :

היום לא הייתי דורך במקום כזה, אבל לפני כמה שנים נכנסתי לשם בעקבות מודעה על בורה ידנית 2L.

לקחתי אותה לנסיעת מבחן, הסוחר נופף מול הפרצוף שלי במסמכים של הרכב, כמה הבעלים היה מלאך ושקיבל רכב חדש בתור הייטקיסט ועזב את הבורה. שאלתי על תאונות, סיפר שנזרקה אבן על השמשה הקדמית וזהו. "קח לבדיקה מחר, תראה".

מצאתי את הבעלים הקודם, בחור רוסי נחמד, סיפר שהרכב עבר התנגשות די קשה בצד ימין, - כנף, משולש, גלגל הוחלפו.

זה לא שקר בקנה מידה של totalloss אמנם..

si vis pacem, para bellum

פורסם
בית העסק הזה ברח' חטיבת גולני בחיפה (סמוך לתחנת דלק פז) :

היום לא הייתי דורך במקום כזה, אבל לפני כמה שנים נכנסתי לשם בעקבות מודעה על בורה ידנית 2L.

לקחתי אותה לנסיעת מבחן, הסוחר נופף מול הפרצוף שלי במסמכים של הרכב, כמה הבעלים היה מלאך ושקיבל רכב חדש בתור הייטקיסט ועזב את הבורה. שאלתי על תאונות, סיפר שנזרקה אבן על השמשה הקדמית וזהו. "קח לבדיקה מחר, תראה".

מצאתי את הבעלים הקודם, בחור רוסי נחמד, סיפר שהרכב עבר התנגשות די קשה בצד ימין, - כנף, משולש, גלגל הוחלפו.

זה לא שקר בקנה מידה של totalloss אמנם..

למה אף פעם לא ראיתי שכותבים "בחור מרוקאי נחמד" או "בחור תימני נחמד" ?

• תוכן חדש...