Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בו נאמר את האמת, זאת הזדמנות מצויינת בשביל מתנ"א לתפוס "כרישים" שטסים ב-130 קמ"ש+ ולשלול להם את הרישיון. אני מתאר לעצמי שהאכיפה מתחילה מ-120 קמ"ש לכל הפחות.

בכל מקרה, חבל שהמהירות המקסימלית בכביש שכזה היא 100 קמ"ש בלבד.

מי כתב את ההודעה הזו? ד"ר ג'קיל או מיסטר הייד?

מצד אחד, 130 קמ"ש היא טיסה של "כרישים" בעינייך, הראויים לשלילה. מצד שני אתה מצר על כך שהמהירות המותרת היא 100 קמ"ש בלבד.:roll:

מה נסגר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

^

אולי הכוונה היא שאותם "כרישים" ש"טסים" 130 קמ"ש הם אחלה חומר גלם לכותרות בעיתון/טלוויזיה/אינטרנט/פייסבוק, ומעבר להשלמת הכנסה, יחסי ציבור הינם המטרה היחידה הנוספת לפעילות זו של המשטרה, הלא כך?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

שמת לב שהבחור כתב "כרישים" במרכאות - גם בעיניו לא מדובר בבירה משמעותית.

הגבלת המהירות בכביש 22 ל100 קמ"ש היא בושה, הכביש בנוי בסטנדרט הרבה יותר גבוה. חוץ מקטע קצר במסלול לדרום באיזור הגשר של קרית אתא-דרום, שדורש החלקה של כמה מקפצות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי שבכביש הזה (כמו בכביש 6,ושאר כבישים מהירים בארץ) אסור לעצור בשוליים,אלא אם כן זה מקרה חירום (פאנצ'ר וכו').

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חשבתי שבכביש הזה (כמו בכביש 6,ושאר כבישים מהירים בארץ) אסור לעצור בשוליים,אלא אם כן זה מקרה חירום (פאנצ'ר וכו').

למשטרה מותר הכול, בשם סחיטת הכסף.

זה היה מהיר, וברור שיקרה. זה למה אני לא מרשה לעצמי לסוע מעל המהירות המותרת בכביש הזה. זה כביש שמאוד מבקש ללחוץ, אבל הוא גם מואר, אז היה לי ברור שמהר מאוד יגיעו הניידות ויבואו לסחוט כסף. בסופו של דבר, גם במהירות 100 קמ"ש לוקח לי לעבור את כל הכביש הזה כ-11 דקות, וכרגע הוא מאפשר לי להגיע מהבית תוך 33 דקות לחיפה תחתית. אני מאוד מרוצה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
שמת לב שהבחור כתב "כרישים" במרכאות - גם בעיניו לא מדובר בבירה משמעותית.

לא כשהמשפט מתחיל ב"בוא נאמר את האמת"...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה על העדכון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה על העדכון, ראיתי את המאזדה הלבנה שלשום,חשדתי באמת....

לפעמים זה דורש לעקוף כמה משאיות שנוסעות שם די איטי ,ולשם כך צריך לתת קצת גז.

אבל לא כיף לנסוע שם במהירויות גבוהות, הכביש ברובו מחושפש ולא חלק כמו בכניסה והיציאה ממנו (כנראה למען הבטיחות)

• תוכן חדש...