Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU Pioneer DEH-P7400HD

rreiss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שנים לא פרסמתי פה פוסט ואני מקווה שהרמה פה היא עדיין כפי שזכורה לי :)

יש לי בעיה ב-HU שמותקן אצלי כבר כמה שנים (Pioneer 7650) וזו הסיבה שאני מעוניין לרכוש אחד חדש.

ראיתי באמזון את הדגם הנ"ל (DEH-P7400HD) והוא נראה לי מעולה ועונה על הדרישות הבסיסיות שלי (אקולייזר, H/LPF ו-USB).

האם מישהו שמע על הדגם או/ו מכיר אותו?

תודה,

רותם

רותם

פורסם

היי,

תודה על התגובה המהירה.

לא תומך בכלל או שניתן לקלוט בו חלק מהתחנות?

יש פתרון המרה כלשהו במידה ואכן אקנה אותו?

רותם

פורסם

היי,

לא הצלחתי למצוא בארץ (חיפוש בזאפ) את הדגם המקביל - 7450HD, אלא רק את הדגם 7450SD שממה שאני רואה הוא דגם של שנת 2012 לעומת ה-HD שהוא של 2013 ומכיל את אפשרות הMIXTRAX.

א. האם אני צודק? ובמידה וכן, מישהו יודע היכן ניתן למצוא את הדגם המקביל בארץ?

ב. האם יש המלצות ל-HU אחר באותו טווח המחירים (700-900 פלוס מינוס כמה שקלים - לא מאות)

הדרישות שלי מה-HU המבוקש הן:

• PREOUT 4V
  • מינ' 2 יציאות למגבר
  • HPF/LPF ואקולייזר ברמה גבוהה
  • USB

CLARION זכורים לי מהעבר כחברה יחסית זולה וברמה גבוהה, האם יש המלצות מהכיוון הזה?

האם יש אתרים זולים מחו"ל ששולחים לארץ? (עד כה באיביי לא ראיתי דברים מפתים..)

תודה,

רותם

רותם

פורסם

רק רציתי להגיד שני דברים:

א. הזמנתי לבסוף HU מחו"ל (אנגליה) דרך איביי שהגיע תוך 4 ימים.. (תאמינו או לא - אני עדיין מעכל!)

הדגם הנבחר הוא Pioneer DEH-7500SD והוא כבר הורכב ברכב, עם זאת עדיין לא כיוונתי כלום כך שעוד אין לי חוו"ד..

מי שרוצה ד"א את הפרטים של המוכר אז תפנו אליי בכיף, זו בהחלט הזמנה שתשאיר בי חותם לאורך זמן. לא טריוויאלי בכלל לקבל מוצר תוך 4 ימים מאנגליה והמוכר מגיב למיילים במהירות מדהימה.

ב. אני קצת התאכזבתי מהרמה של הפורום שאין תגובות כמו שהיו פה פעם. פשוט הייתי חייב לומר את זה, בתור אחד שרשום פה כבר מעל ל-7 שנים..

רותם

פורסם

מותר הכל. 0 ש"ח., מעדיף לא להסביר פה איך, מוזמן לפנות בפרטי.

ד"א לקחתי בחשבון שגם אם אשלם כ300 ש"ח זה עדיין ייצא משתלם כי זה יהיה המחיר שלו בארץ פחות או יותר. למרות שלא מצאתי את דגמי 2013 מסדרה 7 בארץ.. תאמין שניסיתי..

רותם

פורסם

ובקשר לרדיו יש לך פתרון?

או שזה לא משמעותי בשבילך?

הרי בסופו של דבר גם לכייל את תדרי הרדיו לערוצים ישראליים גם ייעלה לך כסף, כל עוד זה נעשה דרך עוזי רדיו או מעבדה אחרת, לא?

פורסם

הדגם שהזמנתי הוא אירופאי כך שהתדרים כבר מתאימים לארץ. אם הייתי מזמין מארה"ב דגם לא תואם היה עולה כ200 ש"ח פחות. מה לעשות.. :)

רותם

• תוכן חדש...