Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התקשרתי להזמין נהיגה בפוקוס ST.

מגאן CUP. קובעים נהיגת מבחן...

208GTI. קובע נהיגת מבחן...

המשך יבוא...

מחכים לחלק האמנותי.

פורסם

המשך...

בסמוך לסוכנות סובארו שוכנת זו שמוכרת את הטובה מכולן. M135i.

כבר כתבתי שיש לי בעיה עם סמלי מעמד, אבל הייתי חייב לבדוק את העניין עם עצמי ברצינות. מה גובר על מה.

אין ספק שהמכונית הזו היא שפיץ.

באולם התצוגה אין את החלום, אלא את ה 116 ו 118 ברמות גימור שונות.

אמנם הן לא 135 אבל קוים מקשרים וחלקים משותפים ולא מעט דמיון יש.

נכנסתי, ישבתי, דימיינתי ומשהו לא הסתדר לי.

הלכתי... מאוחר יותר חזרתי שוב.

משם, הגעתי לסוכנות היפה מכולן. אלפא.

לא יודע אם זה הרספקט להיסטוריה ולמה שהמותג הזה מסמל מבחינתי, אבל המקום הזה, יפה יותר מכל סוכנות אחרת.

הג'ולייטה תלתן ירוק מעניינת אותי. אבל עוד לפני זה, לא רק באולמות תצוגה, אבל במיוחד שם, במקום הזה, אי אפשר להתעלם מהיופי של המכונית.

העצוב הכללי, הפנסים, הג'אנטים , ובוודאי פנים הרכב, המושבים ועיצוב הדש-בורד, כולם נעשו בהשראה. מושכים ונעימים לעין.

ישיבה ובחינה קצת יותר מדוקדקת, מגלים שהרכב עוצב לפני הנהג... משהו בהנדסת האנוש לא משתווה ל2 הגרמניות. מי שמחפש עד הסוף, יגלה שההקפדה על פרטים בולטת יותר אצל הגרמניות. אבל המכונית יפיפיה. לא חלילה נכשלת בעיניינים הנ"ל. פשוט לא צריך את הסמל כדי לדעת מה גרמני ומה איטלקי. מה מכונה מלוטשת ומה נועד להזין את החושים.

כשאני שואל את הנציג לגבי מתיחת פנים קרובה. מנוע מעודכן. הוא משיב שלא ידוע לו על כך. אני בכל אופן ניזון מעדכון שאחד החברים או יותר מצאו להעלות באחד השירשורים.

בסוכנות אני נשאל, את אותן שאלות שנשאלתי במקומות הקודמים: "על מה אתה נוהג היום?" ו"מה אתה מחפש?". שאלות ברומו של עולם. אני לא צוחק. זה עוד יופיע לי בחלומות בהמשך...מדובר בעיניינים קיומיים ממש. האם אני במסלול קבוע וידוע מראש? האם אפשר לנצל צומת בכדי לשנות ולו בקצת...?

מבקש לדעת אם אפשר לבצע נהיגת מבחן והתשובה היא בוודאי - מזמין נהיגת מבחן...

המשך יבוא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ביום שאתחתן, לאישה שתסיע ילדים וטיולים משפחתיים:

- חדש

- קבוצה - גדול ומרווח

- אוטומטי.

- יצרן - לא אמריקאי.

- דגם ספציפי - אין.

- מועד החלפה משוער - 6 שנים בערך.

ובשבילי אני חושב לכיוון הנעה אחורית, ידני...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי בשרשור ובתחזית האישית:

בהיבט הפראקטי - בסוף אני מרובע ושמרן. הבאה שלי תהיה הוט האטצ'. GTI החדשה בהחלט תעניין. ST סטיישן מעניינת... על הנייר, האידיאל היא M135, אבל היא עם הסמל הלא נכון...

שנה~ מהיום. חדשה. ידנית. מהנה.

8 חודשים לאחר הנ"ל סגרתי מעגל - פוקוס ST.

מישהו עוד עשה שינוי? ואיך זה מול התחזיות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אלפא 147 או 156. סביר להניח שעוד חודש-חודשיים.

אנסה שתהיה ידנית. אם לא, אז סלספיד.

לא מחליף את ה156 שיש לי כיום, פשוט משאיר אותה לאמא שלי וקונה אחת יותר טובה לעצמי.

הייתי חייב =]

לא עניתי בפעם הקודמת, אענה עכשיו:

עוד כשנתיים רנו קליאו RS או פיג'ו 208 GTI מהיבואן כשיש העדפה ברורה לקליאו RS

כרגע אני עם 206xs ויש לי חיבה רבה לצרפתיות.

סיבות:

1. אחרי 3 (עד אז 5) שנים צריך להתקדם ולא ללכת אחורה, מ110 כ"ס עולים רק ל200 =]

2. אני רוצה מכונית שאפשר יהיה להשתמש בה גם להסעת משפחה (עד אז חושב שתהיה לי)

3. בת זוג שלי (תהיה אישתי עד אז) לא נוהגת על ידני

אופציה אחרת היא 2 מכוניות ואז ה208 בתמונה

בינתיים אני מתאבד עם החיסכון

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לכן, בנתיים אני עומד בציפיות. אני ממש מקווה שהאוטו הזה יחזיק מעמד עוד שנה עד שנה וחצי כי הוא חוסך לנו הרבה כסף למרות שהוא שותה לא מעט דלק.

עברה חצי שנה, הרדיאטור אומנם התפרק (סיני שהורכב ע"י חברת הביטוח אחרי תאונה) אבל הרכב עדיין בועט.

בנתיים שוקלים את האופציה להכניס לשירות המשפחה את המאזדה6 2008 של חמי עקב אי הצלחה למכור בשוק הפרטי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקפצה נחמדה. והנה, לא הרבה אחרי שכתבתי את זה:

אז אני עדיין לא יודע מה זה יהיה, אבל יהיה לזה גיר ידני, הנעה אחורית ויותר מ-300 סוסים...

קניתי את ה-370Z.

ועכשיו כבר חושבים קדימה... איך שאני רואה את זה, יש שתי אפשרויות עיקריות:

1. אם אני חוזר לארץ, ככל הנראה רכב זול יחסית עם הנעה אחורית וגיר ידני (חזרה למיאטה?)

2. אם אני נשאר באירופה, התקדמות טבעית מכאן היא או פורשה (קאיימן? 911?) או M כלשהי (M3, 1M, Z4M...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקאיימן לא באמת תיהיה התקדמות גדולה מה-Z, אני נהגתי בקאיימן S, היא מאוד מהנה לנהיגה אבל לא חזקה ברמה שתרגיש שיפור גדול (לדעתי בכל אופן).

ויפה שאתה כבר יכול לראות לאן אתה משתדרג כשיחסית אתה זמן די קצר עם הרכב.

לי כרגע מאוד קשה לראות לאן אני מתקדם הלאה מהרכב שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אני נהגתי בקאיימן ותאמין לי, זו התקדמות. היא פחות חזקה אבל בשבילי כוח אף פעם לא היה העיקר. מבחינה דינאמית היא מנצחת את ה-Z די בקלות וזה הרבה יותר חשוב.

ואני לא יודע אם זה יפה שאני יכול לראות את השדרוג. זה די אומר משהו על האוטו. ה-Z היא big brute וזה כיף אבל זה גם מוגבל בסופו של דבר. בכביש היא נהדרת אבל על מסלול מהר מאוד ראיתי את המגבלות שלה. ובנוסף המשקל משחק פה תפקיד. ה-Z לא מכונית קלה. אני מאמין שאעדיף מיאטה מטורבת על פניה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כנראה גולף mk5/6 ידנית כשאתחיל לימודים בגרמניה.

אם לא אז סקודה אוקטביה/פביה ידנית, דיזל כמובן.

הצורך ככל הנראה מהעובדה שמדובר בעיירת רכב מובהקת והתח״צ לא ברמה הגבוהה ביותר כמו בערים הגדולות.

בספטמבר יהיו לי יותר תשובות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
גם אני נהגתי בקאיימן ותאמין לי, זו התקדמות. היא פחות חזקה אבל בשבילי כוח אף פעם לא היה העיקר. מבחינה דינאמית היא מנצחת את ה-Z די בקלות וזה הרבה יותר חשוב.

ואני לא יודע אם זה יפה שאני יכול לראות את השדרוג. זה די אומר משהו על האוטו. ה-Z היא big brute וזה כיף אבל זה גם מוגבל בסופו של דבר. בכביש היא נהדרת אבל על מסלול מהר מאוד ראיתי את המגבלות שלה. ובנוסף המשקל משחק פה תפקיד. ה-Z לא מכונית קלה. אני מאמין שאעדיף מיאטה מטורבת על פניה.

אני מסכים איתך שכח זה לא הכל ומבחינת יכולות שילדה אין ספק שהקאיימן היא שדרוג, היא גם קטנה יותר פיזית וגם מתנהגת הרבה יותר, הכוונה שלי היתה שיש מצבים שהרגיש לי שהמנוע קצת קטן על יכולות השילדה, וזה כאמור היה על קאיימן S.

עכשיו שאני חושב על זה, יכול להיות שדווקא הקאיימן R היא בדיוק השילוב המתאים.

מעבר לזה כמובן שבמיוחד על מסלול אתה תרגיש את המשקל היטב וזו תיהיה חוויה שונה לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כנראה גולף mk5/6 ידנית כשאתחיל לימודים בגרמניה.

אם לא אז סקודה אוקטביה/פביה ידנית, דיזל כמובן.

הצורך ככל הנראה מהעובדה שמדובר בעיירת רכב מובהקת והתח״צ לא ברמה הגבוהה ביותר כמו בערים הגדולות.

בספטמבר יהיו לי יותר תשובות

אתה עובר לגרמניה ורוצה לקנות... מה?

נפלת על השכל? בחר תקציב, קפוץ ל-mobile.de ותתחיל לעבוד.

אני מסכים איתך שכח זה לא הכל ומבחינת יכולות שילדה אין ספק שהקאיימן היא שדרוג, היא גם קטנה יותר פיזית וגם מתנהגת הרבה יותר, הכוונה שלי היתה שיש מצבים שהרגיש לי שהמנוע קצת קטן על יכולות השילדה, וזה כאמור היה על קאיימן S.

עכשיו שאני חושב על זה, יכול להיות שדווקא הקאיימן R היא בדיוק השילוב המתאים.

מעבר לזה כמובן שבמיוחד על מסלול אתה תרגיש את המשקל היטב וזו תיהיה חוויה שונה לגמרי.

יכול להיות ש-R יהיה הרכב המושלם, אבל רוצים עליו מחירים מופרכים. בכלל, פורשה שומרת נורא על הערך באירופה. יש בזה יתרונות אבל גם חסרונות (לא בא לי להוציא 50K על אוטו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה עובר לגרמניה ורוצה לקנות... מה?

נפלת על השכל? בחר תקציב, קפוץ ל-mobile.de ותתחיל לעבוד.

אם זו תהיה אוקטביה סקאוט דיזל 140 כ"ס, אז מה רע? רכב מצוין לאירופה. ברמות גימור גבוהות בכלל תענוג.

• תוכן חדש...