Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני תומך ומפרגן לאירוע כי בעצם הוא היה טיול מגניב עם רכבים מיוחדים וחוקי 100% (חוץ מאלה שהתפרעו) אבל מה שאתה אומר בעצם זה שבסדר מבחינתך שעשירים במכוניות על יתחרו בפראות על כבישים ציבוריים :roll:

לא הייתי קורא למה שראינו כאן התפרעות, אז הם נסעו קצת מהר, אנחנו לא אור ירוק ולא משטרת ישראל, לא ראיתי בסרטון הזה עקיפות יותר מדי מסוכנות, חלקם לא אותתו, בסדר, לא תקין, אבל ולבוא להגיד שזה מה שגורם לנו, חובבי הרכב, להראות רע בעיני הציבור? אני חושב שאתם מגזימים.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד לא דיבר על מהירות הנסיעה ולמרות שמחובבי רכב אמיתיים אני לא מצפה לעקיפות מימין, זה נהייתה כזו מכת מדינה שכבר מתעלמים מזה, אבל תראה את סוף הסרטון, תראה את החרא בב.מ.וו 1 הלבנה שעוקף שיירה שלמה בנתיב הנגדי ומוריד לשוליים אימפרצה כחולה ותגיד לי שאם זאת הייתה אמא שלך ברכב שבא ממול היית אומר "שטויות, זה הזיביבול 3000" או איזה קשקוש אחר.

תגיד לי שאם זה היית אתה ממול, לא היית פותח פה שרשור עצבני עם כותרת בסגנון של "בן $ונה בב.מ.וו לבנה כמעט הרג אותי היום"?

אין לי כלום נגד טיולי נהיגה, זה כיף וזה מצוין, רק שבקבוצות גדולות תמיד יש שם חוליגן או שניים שחייבים להוכיח לכולם כמה הם מטומטמים והורסים לכולם הכל ולכן אני באופן אישי לא יוצא לטיולים כאלה אלא אם אני מכיר אישית כל אחד ואחד מהמשתתפים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים שזה באמת אירוע נדיר לראות כלכך הרבה רכבים מדהימים על כביש אחד, אבל מצד שני אני גם נגד תרבות הנהיגה של עקיפות מסוכנות וחציית קו לבן בסיבובים, כפי שרואים בסוף הסרטון. מצטער מאוד, אבל עם רכבים כמו S3, M1 פורשה למיניהם ופרארי, קשה להשאר בנתיב שלך? חסר לך אחיזה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חסר לו כבוד לנהגים אחרים!

פורסם

יוזמה מצוינת, מכוניות שלפני פחות מארבע שנים יכולנו לראות רק באירופה. ישר כוח.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

כמה קנאים בפורום !

מי שלא הוזמן לא צריך להיעלב. אולי הוא לא מכיר את מי מהמארגנים זה הכל.

היה פצצה.

לא התפרעות ולא חוליגנים. טיול ברמה. ארגון ברמה. רכבים ברמה. כיף.

---

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהחלט טיול ברמה רכבים מדהימים אחד-אחד וכיף לא נורמלי, אבל כשמישהו מספר ששירה של מכוניות ספורט עקפה אותו על קו לבן זה לא נעים לשמוע ומוציא שם של עבריינים לחובבי רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=XZICcH5NbgU&feature=youtu.be&t=5m39s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני באמת מאד מעריך טיולים כאלה, ומעונייין בקידום תרבות הספורט המוטורי והייתי מת להשתתף בטיול כזה אפילו עם הטרנטה שלי. אני יודע שיש מצב שתצלבו אותי, אבל בחייאת אנשים, מה גורם לכם "לתקוף" סיבוב תוך כדי עלייה על נתיב נגדי וחציית קו לבן? (לראייה, 5:39 בסרטון שהבאתי)

לא רק שאתם עושים משהו לא חוקי, אתם גם מסכנים אנשים כי אין לכם ראות מכיוון שמדובר בסיבוב ועלייה , וזה לא ש"לתקוף" את הסיבוב בנתיב המיועד לכם זה כל כך נורא.. לי זה רק צורם לראות טיול כזה יפה כשהרבה מהמשתתפים חוצים קו הפרדה בעיקול מסוכן מבלי שזה יזיז להם את הביצה..

פורסם

שי, עזוב, אתה סתם קנאי. זה כלום לעבור קו הפרדה רצוף ועוד בעיקול כשלא רואים כלום אחריו. אתה נתקע על שטויות :roll: (נאמר בציניות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי שמכיר את הסיבוב הזה בבית אורן יודע שמדובר בפניה פתוחה עם טווח ראיה מצויין, שרואים בדיוק מה קורה עד קצה העליה. אם יש לכם בעיה מצפונית לעבור על הקו לבן ב5 וחצי בבוקר בקטע הזה שאתה רואה בדיוק מה בא הרבה מולך, אז אתם צודקים. אני אישית לא יצאתי מהנתיב מתוך הרגל נסיעה בכביש הזה, אבל יש סיבה שלפחות חצי מהאנשים שם, שרובם אנשים נורמטיביים + , לא ערסים חסרי תרבות שבאים לעשות פוזות בשכונה, הרשו לעצמם לעבור על אותו קו.

בגירה -

לגבי ה"חרא" על הבמוו הלבן שגורם לאימפרזה לרדת לשוליים, כמו שרואים בסירטון שתי מכוניות אחרי אני הייתי אחד מאותם "חארות" לשגרמו לאימפרזה "לרדת לשוליים" ועקפו נגד הכיוון (אגב למה נתפסת על הבמוו? הS3 התחילה נגד הכיוון, והרבה לפניה גם הפרארי וכמה נוספים). אותו קטע זכור לי מצויין, התחלנו נסיעה לאחר עמידה בצד הכביש, עם תחילת הנסיעה עקפנו כמה מכוניות שהיו מעכבות אותנו כדי למקם את עצמנו במיקום הנכון בשיירה. כל הקטע המדובר המצולם הוא במהירות איטית מאוד, ההפרדה בכביש מקווקות כמובן, הכביש הוא ישר עם טווח ראיה מצויין לק"מ קדימה, תוך כדי שאנחנו רואים שהאימפרזה עשתה פרסה משום מה ונוסעת לאט ממולנו על השוליים כדי לתת לבאים בנגדי לעבור (גם היא לא אימפרזה תמימה של משפחה שמחפשת את עצמה לפנות בוקר בכבישי הצפון אלא STI) וכך גם נותנת לנו בטחון שאין מכוניות ממול למרות שאנחנו רואים גם הרבה אחריה. לא עברנו על שום חוק , לא רשום ולא אתי. אבל יצא לך יפה לתפוס קטע לא ברור לעין, להוציא אותו מהקשרו ולעשות ממנו תסריט איימים לסרט SAW הבא.

הסיבה היחידה שאני לא מתכוון לוותר להתחסדות פה הפעם, זה רק בגלל שבאמת שהיה טיול בוגר ואחראי עד כמה שטיול עם כמות כזאת של מכוניות מהסוג הזה יכול להיות אחראי.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

שמעו, אין בעיה לפרגן, לא רק שאין בעיה, אני סופר מפרגן לארוע בכלליותו!

איפה הבעיה? הבעיה היא שאני לא הייתי שם, לא ראיתי מה היה ומה קרה ולכן אני ניזון אך ורק מהסרטון שלכם.

ומה רואים בסרטון?עבירות תנועה מסוכנות (הרי אף אחד לא דיבר פה על מהירות הנסיעה, היא לא מעניינת כלל)!

לפחות להבא תשימו בסירטונים קטעים בלי עבירות תנועה.

כשהסרטון היחידי שעולה לרשת מלא בעבירות תנועה, הרושם הכללי שעולה ממנו הוא "אנחנו לא רואים אף אחד ממטר".

דרך אגב, בתמונה שמעל יש L מיותרת ב LIN ISRAEL.

פורסם

במקום להתעסק בשטויות (מי סגר 300 ומי רק 285 על פי פרסומים זרים) וכמה זה מסוכן, תלמדו לאיית נכון.

וואי איזה פאדיחות!!! זה רץ בעולם עכשיו וכולם בטוחים שישראלים טמבלים :?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...