Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

מחפש המלצות לפחח איכותי והגון שיצבע ליפ וכנף שדורשת מעט פחחות.

אני מאזור ירושלים, מהנסיון שלי, הפחחים בתלפיות די טובים אך יקרנים בצורה מפחידה (450 ש"ח לצביעת חצי טמבון), ורוב בני העדה הערבית עושים עבודה ברמה נמוכה.

בעבר צבעתי בעטרות ויצאה עבודה ברמה מטורפת ומדהימה, אך התחלפו העובדים ובפעם שעברה חזרתי מאוכזב מאוד.

אשמח להמלצות מנסיון, גם אם זה אצל ערבים.

Honda civic EJ6

פורסם

טוב חזרתי לעדכן, לכל מי שאי פעם יראה את השרשור גם בעתיד.

לצערי לא הייתה שום היענות ממשתמשי הפורום פה.

קיבלתי המלצה מרפי לין למוסך "המחדש" בתלפיות בירושלים.

קודם כל תודה רבה לרפי על ההיענות והעצה.

עכשיו בנוגע למוסך עצמו...

העבודה: צביעת ליפ (ליפ זה תוספת קטנה לטמבון קדמי, עשויה פוליאוריטאן) ותיקון קטן בכנף (פינה בגודל ציפורן התעקמה קלות ונפל ממנה השפכטל, היה צריך להשלים את השפכטל שנפל ולצבוע מחדש את האיזור).

המחיר 800 שח. זה מצחיק כי על כל שטות קטנה בעל המקום רצה עוד כסף... הליפ לא יושב בול? אז יש צורך לחמם אותו עם פן בנקודות מסוימות, אה זה עוד 100 שח... אם תצבע חצי כנף יראו הבדל, תצבע כנף שלמה בתוספת מחיר...

באמת שלא הבנתי על מה המהומה... נשארתי במקום וחיברנו את הליפ עם 2 ברגים מכל צד תוך 7 דק'... את השפכטל על הכנף הם סיימו לעשות תוך 5 דק'...

בכל מקרה בעל המקום סתם מסתובב שם, יש לו 3 עובדים ערבים שעושים את העבודה.

הלכתי, ותוך 4 שעות הכל היה יבש ומוכן.

למען האמת, עכשיו שטפתי את הרכב, ואני יותר ממאוכזב.

שילמתי סכום כסף נכבד, וקיבלתי את התוצאות להלן:

- ליפ עדיין יושב יחסית עקום.

- ליפ צבוע גרוע. יש נק' אבק בכל מקום, למטה לא צבוע כלל...

- את השפכטל על הכנף רואים בצורה ברורה מאוד.

- הצבע על הכנף טוב, חלק ומנצנץ, מבריק ונראה טוב. יש תפוזיות חזקות כמה שיורדים לחלק התחתון של הכנף.

- איזורים מסוימים על הטמבון, סמוך לליפ ולידו התחילו להתקלף, הם יכלו לצבוע עם מכחול לפחות כדי להסתיר, אין סיכוי שהם לא ראו את זה, ואני יודע שזה לא חלק מהעבודה. אבל שירות טוב זה לתת קצת מעבר.

עכשיו לפני שמישהו ישפוט, צבעתי חלקים שונים ברכב לא פעם ולא פעמיים, הייתי בכמה מקומות וראיתי את ההבדל בין עבודה טובה מאנשים שאכפת להם לעבודה פחות טובה שבה עושים את המינימום שסיכמנו עליו.

אז בקיצור במוסך "המחדש" בתלפיות, לפחות לפי הרושם שאני קיבלתי, נותנים עבודה בינונית, שלא מספיקה לטעמי. לשם אני יודע שלא אחזור.

אם מישהו ירצה תמונות, אוסיף לבקשתו...

• מבאס 1

Honda civic EJ6

פורסם

מוסך "2 אומנים" בתלפיות, מניסיון הם עושים עבודה ברמה גבוהה מאוד, במקצועיות אמינות הגינות וכל מה שאתה רוצה... תנסה פעם לא תתאכזב

• תוכן חדש...