Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עניין השיפור הוא לא כי באלי להתעסק בכל העולם הזה,הרעיון עולה כי ירדתי לאחרונה מרכבים חזקים מאוד ואני מפחד שהקליאו פשוט לא תספק את הסחורה מהבחינה הזאת.

בראש מעייני עניין ההתנהגות!

קו ישר לא ממש מעניין אותי אבל בעיטה הגונה ביציאה מסיבוב כן :-)

בדיוק כמו שאקסודוס שאמר שאחרי הלאון לא יחזור לרכב ללא מגדש.

הדיון הזה אגב הוריד לי עוד יותר מהלאון,מחיר קניה גבוהה+עלות שיפורי התנהגות שיהיו הכרחיים פשוט נותן חבילה לא מאוד משתלמת מבחינתי :arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל עניין השיפור הוא לא כי באלי להתעסק בכל העולם הזה,הרעיון עולה כי ירדתי לאחרונה מרכבים חזקים מאוד ואני מפחד שהקליאו פשוט לא תספק את הסחורה מהבחינה הזאת.:arrow:

אני מבין שלא נסעת בקליאו ספורט.

אנחנו מדברים על 172 כ"ס על משקל של 1070 ק"ג (בערך), 7 שניות מאפס למאה (לעומת 8 בלאון).

מבחינת "חוזק" היא תספק את הסחורה, השאלה איך?

המנוע של הקליאו חיי בסל"ד גבוה, המנוע של הלאון נותן בראש כבר מ2500 סל"ד.

הקליאו מאיצה כמו רכב ספורט, ברעש וצלצולים, הלאון כמו משפחתית ספורטיבית, באלגנטיות (אבל עם רעשי פריקה של דרקון עצבני).

אני החזקתי את הקליאו 4 שנים ולא הרגשתי חוסר בכוח, הרגשתי חוסר בכוח בסל"ד נמוך, אבל כל אחד והטעם שלו.

בהתחלה זה לא הפריע לי אבל כש"הזדקנתי" העדפתי משהו רגוע יותר.

בקיצור, עשה נסיעת מבחן וחזור עם רשמים.

נ.ב

כרגע אני עם A3 2.0T + קצת חמוצים שמביאים אותה לכ230 כ"ס, היא אף פעם לא תרגיש כמו הקליאו, לטובה ולרעה.

בשביל לקבל את אותם התחושות שקיבלתי בקליאו בבהמה הזאת צריך להיות על 180-190 קמ"ש (תיאורטית כמובן) בקו ישר ועל פי שתיים קמ"ש בפניות.

הA3 הזאת לא נועדה לאבד אחיזה, הקליאו כן, גם הלאון מהדור הראשון לא מתמודדת יפה עם איבוד אחיזה ומתמקדת בפניות הדוקות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה רבה על המידע,

אני אלך לבדוק כל אחד מהרכבים [אם המוכרים יועילו בטובם לענות לטלפון!],אני מאמין שהבחירה תהייה קלה יותר לאחר מכן :arrow:

אם למישהו יש עוד מידע בנוגע לעלויות אחזקה אני אשמח :-)

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

ה-WRX לא ממש ספורטיבית, יותר בכיוון של משפחתית חזקה.

הקליאו לעומתה מרגישה הרבה יותר מתנהגת וספורטיבית. הביצועים די דומים עם יתרון קל מאוד ל-WRX.

פורסם

בתור אחד שאחזיק פעמיים קליאו ספורט דור 1 רכב מהנה מאוד ,מהיר מאוד בסל"ד הנכון ,לא כזה יקר לתחזוקה כמו שאנשים טוענים.

כיום המחירים הרבה יותר סבירים ביחס לספורטיביות אחרות , המלצה שלי אם אתה רוצה להנות נטו מנהיגה לך על קליאו ספורט דור 1

הרכב קצת ספרטני,אבל בעל יכולות ניהוג מעולות והיו לי רכבים :איביזה 20vt,גולף gti.ה-vag רכות מידי בניהוג שלהם.

כרגע אני מחפש משהו קצת אחרת משהוא חזק יותר,ריגוש אחר בסגנון ה-sti/wrx .

פורסם

שמתי לב באופן כללי שהרבה מ"בוגרי" הקליאו ספורט עוברים לWRX/מיאטות,יש לזה סיבה?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

היי,היו לי שלוש wrx במודלים שונים ,האחרונה היתה 2005,רכב מצויין ,אמין מאוד,הם היו משופרות קלןת (אקיוטק,צנרת)לכן גם לא היו בעיות,כל אלה שהלכו להם מנועים וגירים היו משופרות בצורה מוגזמת או ננהגו לא נכון (זריקות קלאצ בהילוך ראשון בפול כח וכך שברו גיר),אימפרזה שמטופלת כראוי עם שמנים ושאר נוזלים טובים לא יהיו לה בעיות,ולא בהכרח יקר ,יש מוסכים או סדנאות ויש אי ביי,כך שאפשר להוזיל עלויות,רכב מהנה שעונה גם על הדרישה לרכב משפחתי עם ילדים וגם כשאתה נוהג לבד,אני ההיתי בוחר wrx או sti שזה ליגה אחרת ,בהצלחה

פורסם

החזקתי את שניהן, ה- WRX בפירוש הרבה יותר רופסת ורכה, ההגה אינו מתקשר דיו והבלמים גרועים. STI היא כבר סיפור אחר לגמרי כמובן.

פורסם
שמתי לב באופן כללי שהרבה מ"בוגרי" הקליאו ספורט עוברים לWRX/מיאטות,יש לזה סיבה?

אני עברתי למיאטה בעיקר בגלל הניהוג כי זה תחום שאני לא רוצה להתפשר בו.

ד"א, הקליאו יותר "חזקה" מהמיאטה במצב סטוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תצטרך להשקיע מעבר לסט מתלים, תוסיף לרשימה גם אנטירולים וסט ברקסים (של STI למשל), השיפור יהיה דרמטי.

מה התקציב שלך אגב?

פורסם

כמדומני סט ברקסים של sti עולים כמו כליה, אני טועה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בחברה אם אני זוכר נכון זה מעל 10K,אבל אפשר להשיג סט סביב 5K לא כולל ג'אנטים שצריך להחליף.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...