Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש קירח הוא איש חושב.

איש גיבח הוא איש יפה.

ואיש שגם קירח וגם גיבח הוא איש שחושב שהוא יפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולא, עם כל הכבוד לחשיפה של פרנקוס, אין לי כוונה להעלות כאן תמונות משלי

אבל אתה כבר סלב, אז מה הבעיה?

*אין בדברי שום חנופה ודברי הלל.

פורסם

אני אתן לך טיפ קטן: בחורות לא מתלהבות מגברים שעדיין גרים אצל ההורים (בטח שלא מעל לגיל שזה הכרחי, כמו סטודנטים למשל)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^

טיפ קטן אך מתנשא למדי. ואגב, אתה חושב שהן יודעות את זה על סמך תמונה בפרופיל של אתר היכרויות?

גם אני גר אצל ההורים כרגע, זה יותר זול ומתאים ללו"ז הנוכחי שלי (עובד כל יום מהבוקר עד הלילה, וזה כשאני לא בחו"ל). אז מה, אם אני אפגוש בחורה מעניינת אני צריך לגשת אליה ולומר "מצטער, רציתי להכיר אותך אבל אני גר עם ההורים, so I'll just go fuck myself"?

הגישה הזאת של "בחורות לא מתלהבות מ..." זה בדיוק מה שדפוק בשוק הפו"פ הישראלי, התחושה שאתה בא לראיון עבודה בכל פעם שאתה בסה"כ ניגש להגיד שלום למישהי. מי שנהנה לשחק במשחקים המפגרים האלה, שיבושם לו. אני שומר אמונים לשיקסות שבניכר.

פורסם

לא כזה מעניין אותי ממה הן מתלהבות.

הייתי עצמאי בחו"ל, היו לי עסקים משלי בארץ, הייתי נשוי, סיימתי לימודים...

זה לא שלא עשיתי משהו בחיים שלי.

אם מישהי לא מוכנה לראות את זה, שתלך תחפש.

ובלי קשר אני אעוף מהבית שלהם ברגע שאוכל. הבעיה היא שמכרתי את כל הרכוש שלי כשטסתי ואני צריך בערך 20000 ש"ח רק לריהוט דירה. אתה תלווה לי את הכסף?

פורסם

צריך 20000 לריהוט כי אפילו סכו"ם אין לי כרגע.

כמות ההתעסקות עם דירות זה משהו פשוט נוראי.

תמיד חסרים דברים ותמיד צריך להחליף כל מני דברים.

תעשה טובה:

כנס למטבח שלך ותתחיל לספור כמה עלה לך כל דבר, החל מהמלח והפלפל ועד הסירים שלך ומכשירי החשמל.

אם אתה בן אדם נורמלי סביר להניח שתתייאש כשתגיע לסכום של 10000 ש"ח עוד לפני שתגיע לאוכל (רק מקרר, כיריים, תנור, קומקום, מיקרוגל...)

אני בן אדם חסכוני מאוד כי למדתי לחיות על כלום אבל אצל אנשים נורמליים ההשקעה בציוד מטבח זה הרבה יותר ממה שנראה.

פורסם

אותך, יוסי, לא מעניין ממה בחורה מתלהבת, אבל להצהיר הצהרה מטופשת שלא תצא שוב עם מישהי שאין לה רישיון- זה חכם מאוד... :shock:

היא לא חייבת להתחבר לכל תחומי העניין שלך (ד"א איך אף אחד לא שם לב למשפט 'היא לא תוכל להתחבר לחלק עצום מהחיים שלי' :twisted:) מה שיפה במערכות יחסים הוא שלכל אחד יש גם את הפינה שלו, את הנישה שמעניינת רק אותו, ולא כל דבר חייבים לעשות ביחד.

ראיית העולם הטפשית הזו, שהיא די אגוצנטרית לטעמי, לא תעזור לך במציאת בת זוג, שלא לדבר שמהודעותיך הכתובות כאן עולה שלך יש את אותם מאפיינים כמו ל"בחורות שלא תרצה לצאת איתן" (ראה דבריו הנכונים של שי).

אז נכון- נסעת לחו"ל כדי שזה ייפסק, ולך תדע אם זה אכן ייפסק, ובגלל זה אתה לא יכול לפסול מישהי שנמצאת במצב בו אתה היית רק לפני שנה. זה בערך כמו שמי שעבר גמילה יבוא ויצחק על נרקומן ויזלזל בו.

עוד עריכה- קבלו שיר נחמד ושיהיה חג שמח

http://www.youtube.com/watch?v=Q9qAdKDd2kY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כי זה מעיד על משהו שיכול להשפיע עלי.

זה משהו שמבחינתי לא תקין בהתפתחות שלה כי זה סוג של נכות.

זה פשוט לא מתאים לצורת החיים שלי.

אני בן אדם שזז וצריך מישהי שתהיה דינאמית כמוני ולא תסתמך על אנשים אחרים כל היום.

אם בגיל 27 לא היה לה את הזמן\הצורך לעשות רישיון, היא לא מתאימה לי.

והפעם אני אשתדל לא לחרוג מהכללים של מה שאני מחפש בחיים כי כל פעם שאני חורג מזה אני מוצא את עצמי עם בעיה במקום עם בת זוג.

עם בת הזוג האחרונה הייתה בעיה שלא לה ולא לרוב החברות שלה יש רישיון, מה שיצר מצב שבשביל מסיבה בכרמיאל צריך לארגן לכל אחת מהן הסעות מאזורים שונים בחיפה והקריות, ואי אפשר לארגן רכב אחד כי הן לא אוהבות אחת את השניה ולפני כמה שנים אחת מהן איחרה בכמה דקות אז השאר לא מוכנות לחכות לה ורוצות שהיא תיקח מונית אחרת אבל לא רוצות לשלם כל כך הרבה על מונית אז פשוט אף אחת לא הגיעה כי הן כולן פוסטמות.

(הפסקה האחרונה אמורה להיות כתובה בצורה מסורבלת כי היא משקפת את צורת החשיבה הסתומה בהחלט של בחורות מסוימות, במיוחד אלו שלא מצאו את הזמן לפתור בעיה בסיסית מאוד של תחבורה).

ולא, זה לא אותו דבר כמו לחיות אצל ההורים כי אצלי זה לא מצב נורמלי. חזרתי לפני מעט זמן למדינה ואני צריך קצת זמן לעמוד על הרגליים כי איבדתי כל מה שהיה לי.

אגב, דיברתי עם הידידה שאני אמור לקבל את הדירה שלה. היא מתפנה בסוף מאי (ובמהלך מאי אני בכל מקרה אצל אמא שלי כי היא טסה לחו"ל ואני מטפל בכלבה שלה ושומר על הבית).

פורסם

יוסי - לאור מה שאתה כותב, אני תוהה מה גרם לכם להתחבר מלכתחילה.

מצטיירת פה תמונה של בחורה די ילדותית ותלותית, חסרת אחריות ובאופן כללי בעייתית משהו. היא לא דוברת את השפה שלך ולא חולקת איתך תרבות משותפת, לא איזה כוסית על שמפילה אותך מהרגליים... בעבר כתבת שנסעתם אחרי הכרות של חמישה חודשים - האם הזמן הזה לא הספיק לך כדי להבין היטב למה אתה נכנס? אולי כאן בעצם שורש הבעיה, בכושר השיפוט שלך.

בלי קשר - הייתי שמח גם לשמוע את הסקירה שלה לגביך, לגבי יחסיך עם המשפחה ולגבי הזמן שביליתם יחד.

פורסם
נסעתם אחרי הכרות של חמישה חודשים

אולי כאן בעצם שורש הבעיה, בכושר השיפוט שלך.

"אולי" זה אנדרסטייטמנט של המילניום. מי נוסע אחרי חמישה חודשים לגור בחו"ל עם בת זוג ועוד מתחתן איתה שם אחרי דקה?

אני מתנצל אם זה נשמע כאילו אני מחפש רק להגיד "אמרתי לך" אבל אתה באמת עושה טעויות, לא של טירון, אלא של מלש"ב או אפילו למטה מזה.

שוב, ממה שעולה בכל מיני הודעות שאתה כותב, נראה שטרם מצאת את מקומך בחיים- פעם לומד, פעם מתרגם, פעם באולינג, פעם מחפש עבודה, פעם טמפרה, פעם טווינגו, פעם נשר, פעם כרמיאל, פעם צ'ילה, פעם נשוי, פעם גרוש... רק לי נראה שיש לך יותר מידי קוצים בculo?

תנשום, תירגע.

פורסם
יוסי - לאור מה שאתה כותב, אני תוהה מה גרם לכם להתחבר מלכתחילה.

מצטיירת פה תמונה של בחורה די ילדותית ותלותית, חסרת אחריות ובאופן כללי בעייתית משהו. היא לא דוברת את השפה שלך ולא חולקת איתך תרבות משותפת, לא איזה כוסית על שמפילה אותך מהרגליים... בעבר כתבת שנסעתם אחרי הכרות של חמישה חודשים - האם הזמן הזה לא הספיק לך כדי להבין היטב למה אתה נכנס? אולי כאן בעצם שורש הבעיה, בכושר השיפוט שלך.

בלי קשר - הייתי שמח גם לשמוע את הסקירה שלה לגביך, לגבי יחסיך עם המשפחה ולגבי הזמן שביליתם יחד.

באופן אישי, לא על גבי הפורום.

פה זה כבר נכנס לחיים הפרטיים של מישהו אחר, לא שלי.

בוא נגיד שברגע שהאישיות האמיתית שלה יצאה כבר היה מאוחר מדי.

שוב, ממה שעולה בכל מיני הודעות שאתה כותב, נראה שטרם מצאת את מקומך בחיים- פעם לומד, פעם מתרגם, פעם באולינג, פעם מחפש עבודה, פעם טמפרה, פעם טווינגו, פעם נשר, פעם כרמיאל, פעם צ'ילה, פעם נשוי, פעם גרוש... רק לי נראה שיש לך יותר מידי קוצים בculo?

תנשום, תירגע.

מה לא ברור?

למדתי ותרגמתי באותה תקופה (התחלתי עם אגודת הסטודנטים והגעתי לכמה מקומות יותר מעניינים עם הזמן).

היה לי עסק משפחתי (באולינג) במשך שנתיים (גם במהלך הלימודים והתרגומים)

גרתי קודם בנשר ואז בכרמיאל (ואז בחיפה, ואז בדירה אחרת בחיפה, ואז בחזרה בכרמיאל ואז בסנטיאגו, ואז במושב במרכז ובקרוב שוב בחיפה).

ומעולם לא החלפת רכב?

אתה שוכח שאני בפורום כבר 7 שנים אז דברים משתנים אצל בן אדם.

אפשר לסכם את השרשור במשפט אחד:

Yossi, get laid.

זאת לא הבעיה, תאמין לי :lol:

להשיג זיון זו לא בעיה. למצוא בחורה נורמלית זה כן.

פורסם

גרתי קודם בנשר ואז בכרמיאל (ואז בחיפה, ואז בדירה אחרת בחיפה, ואז בחזרה בכרמיאל ואז בסנטיאגו, ואז במושב במרכז ובקרוב שוב בחיפה).

ומעולם לא החלפת רכב?

ב7 שנים האלה החלפתי שתי דירות ושני רכבים.

עזוב, שיהיה לך רק טוב בחיים וחג שמח

• תוכן חדש...