Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כרגע יש לי הונה סיוויק שנת 2000 עם מנוע VTEC 1.6 אוטומט.

הבעיה היא שהאוטו הוא אוטומטי ואני מאוד רוצה אוטו ידני. הייתה לי ניסאן סאני ידנית בעבר והרגשתי שאני נהנה מכל רגע בנסיעה על תיבה ידנית, עכשיו אין לי את ההתלהבות הזאת מהאוטומט.

בקיצור מצאתי הונדה 1.4 האצ'בק ידנית שנראת שמורה. השאלה הגדולה שלי היא עד כמה אני ארגיש את ההבדל בין ה125 כ"ס של האוטומט, לבין ה90 כ"ס של הידני?

מצד אחד ה1.4 תהיה גם חסכונית יותר ( האוטו שלי פשוט זולל דלק ) וגם גיר ידני כמו שאני מחפש, אבל מצד שני אני לא רוצה עכשיו לקנות אוטו ולהרגיש שאני נוסע על עגלה בגלל ההבדל בנפחים.

אני לא מחפש אוטו שיאיץ ל100 קמ"ש ב6 שניות, אבל גם לא כזה שיאיץ ל100 כמו עגלה.

תודה מראש!

פורסם

הבדל מאוד גדול בין שני המנועים.

הגיר האוטמטי של סיוויק דווקא לא כזה נורא הוא מסרס את המנוע רק בסביבות ה150 קמ''ש ומעלה.

יש לך אופציה שנייה והיא להסב את האוטו שלך לידני.

אם תרצה יש לי הסבה לידני לסיוויק 2000 ש''ח כל החלקים.

פורסם

בעיקרון חשבתי על הסבה, אפילו מצאתי כבר מישהו שיעשה לי את זה במחיר טוב.

הבעיה היא שבמשרד רישוי לא יתנו לדבר כזה אישור ואני רוצה לעשות ככה שהדבר יהיה חוקי שלא יהיו בעיות עם ביטוח וטסטים וכו'.

1.6 ידנית בקושי יש ואם יש אז או כאלה שעוד רגע מתפרקות או רכבים שדורשים עליהם 10,000 שקל מעל המחירון.

פורסם

אפשר להחליף ברישיון הרכב לידני ללא שום בעיה הרכב שלך סדאן נכון? יש הבדל רציני בין 1.6 ל- 1.4. דבר ראשון 1.6 מגיע עם VTEC שנותן יותר כוח וזמינות אחרי 5.5K, מנוע 1.4 מגיע ללא ויטק וגם 35 כוח סוס פחות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אפשר להחליף ברישיון הרכב לידני ללא שום בעיה הרכב שלך סדאן נכון? יש הבדל רציני בין 1.6 ל- 1.4. דבר ראשון 1.6 מגיע עם VTEC שנותן יותר כוח וזמינות אחרי 5.5K, מנוע 1.4 מגיע ללא ויטק וגם 35 כוח סוס פחות.

אפשר לשאול איך? נסעתי עד המשרד רישוי ואמרו לי שבחיים לא יתנו לי אישור להסבה כזאת, זאת אומרת לפי מה שהם אמרו שגם ברשיון אין לי סיכוי לשנות את זה.

איך אני יכול להחליף ברשיון?

פורסם

אתה לא יכול להחליף למנוע מדגם אחר חוץ משלך, גיר מאוטומט לידני ברישיון אפשר לשנות ללא בעיה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...