Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם שזמני בהונג קונג תם, והתחנה הבאה תהיה באירופה. באמצע, יש לי קרוב לחודשיים של סוג של חופש בארץ.

אני מעוניין לשהות בהרצליה פיתוח או בעדיפות נמוכה יותר, צפון צפון תל אביב. תקציב בהתאם. פתוח גם למרכז תל אביב, אם יש חניה ומדובר בדירה שווה בצורה יוצאת דופן.

למישהו כאן יש היכרות או ידע על דירת נופש להשכרה לטווחים קצרים שאיננה נמנית על החשודים הרגילים שעולים ראשונים בחיפוש בגוגל?

וכן, אתם מוזמנים להתרונן על נפולת הנמושות שחזר אפילו שלא מגיע לו. תתפנקו, עלי ;)

תודות,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איך נפלו גיבורים ודיללו את כוחותינו במזרח.

אני מקווה שמה שיש לך לא מדבק...

תהיה חזק!

בהצלחה במקום החדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אל דאגה, אני מתכוון לחזור אחרי התואר השני, אין כמו מערכת המיסוי של דרום מזרח אסיה בשביל לסדר לך את הפנסיה, והבטחון האישי בשביל שתהיה רגוע כשהילדים בחוץ. וכל זה בלי שדיברנו על מדיח הכלים, שוטף הרצפות, עושה הפאנלים ומוציא האשפה שמתקרא פיליפינית.

חוצמזה, עד אז לעידן תהיה וויירון (הסקתי מהגידול המעריכי בכ"ס) ואני אוכל לסחוט ממנו סיבובים.

תודה על האיחולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני כשנתיים התגוררתי לחודשיים בפרוייקט במרינה בהרצליה ביורדי הים 2.

מדובר היה ביחידות דיור די קטנות שמתאימות ל-2 אנשים מקסימום, עם גינה קטנה. רמת תחזוקה של המתחם עצמו מאוד גבוהה אך הדירות עצמן לא מדהימות.

יש בריכה משותפת לדיירים, חדר כושר וחניון תת קרקעי.

בשבילי המיקום היה נהדר, מרחק של דקה הליכה לקניון ארנה ומתחם המרינה ו3 דקות הליכה לים.

אציין כי במקום הייתה גם אוכלוסיה עבריינית (נתקלתי בבריכה בבחור דווקא די נחמד אך עם אזיק אלקטרוני על הרגל).

המקום במהלך השבוע די ריק ושקט ולא רואים אנשים, אך בסופי השבוע מתחילה ה"חאפלה" האמיתית וכל בני המשפחה של אותם אנשים מגיעה לחגוג בבריכה כמיטב המסורת בליווי וודקה רד-בול, זריקת בדלי סיגריות על הרצפה ואם אפשר אז גם בבריכה.

לא צריך להבהל ולפסול את המקום הספציפי בגלל זה, ולו רק בגלל העובדה שגם בפרוייקטים הסמוכים מתגוררים סופרסטארים מעולם הפשע.

בקיץ מן הסתם המחירים קופצים (כל הדירות שם הן לטווח קצר בלבד) ובחודשים אחרים קל יותר למצוא שם דירות ובמחירים שפויים (יחסית) יותר.

פורסם

שמח שהסתדר לך על אירופה, לפחות תוכל להמשיך להתאמן בסקווש עם דני :wink:

מוזמן לסיבוב תמיד, לפי הגידול בכ"ס אצלי בחנייה בעוד 4-5 שנים אולי יהיה לי F16.

:lol:

לעניין הטופיק, אני אנסה לבדוק לך עם חברים שמתארחים בקביעות ב-SEA & SUN, יכול להיות שהם מכירים מישהו שמכיר מישהו....(3 מישהו...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני מספר חודשים יצא לי לבקר בשכונת ״הגוש הגדול״ (לא יודע מה מקור השם) בת״א, ספציפית בסוג של condominium הנמצא בקצה האזור הבנוי וסמוך לקו החוף, ברח׳ אויסטרך. לא יודע אם יש שם גם דירות קטנות, אבל אם כן אז זה נשמע מתאים לדרישותיך. צפה לשכ״ד של 5-8k עם ארנונה בהתאם, גישה נוחה לתח״צ ולנמל, אבל גם שקט ונוף ברמה של מצפה בגלבוע.

לחילופין, אם תחליטו לנסות משהו יותר חכם כלכלית, אתם מוזמנים להעביר את החודשיים האלה בשכונה שלי בדרום נתניה. גם זה קרוב לים, עם גישה קלה לכביש החוף, איקאה, האצטדיון החדש ורמי לוי. בטחון אישי זה משהו שלא אוכל להבטיח, אבל בשביל שלא תמשכו תשומת לב מיותרת ותשתלבו בסביבה, אני מוכן להשכיר לכם במחיר נח את האקסנט 98׳ של אחותי בצבע סגול מתקלף. (אם תרצו שאתקן את המזגן, זה יעלה אקסטרה.)

בהצלחה במעברים הצפויים.

פורסם

תודה דריש, אבל היות וזה לתקופה קצרה אנחנו לא בקטע כלכלי (עד גבול מסויים), אלא מנסים למקסם את הנוחות והכיף. לא מצאתי מידע רלוונטי ברשת על שום דבר באוייסטרך, אני מניח שזה פרוייקט מגורים רגיל. לגבי נתניה ליד הים, יש לנו נסיעה לריווירה הצרפתית באמצע השהות, כך שצרפתים מטוגנים בשמש יהיו לנו די והותר.

הידיעה על בבונים בבריכה במרינה די מפחידה, לא בשביל זה אני בא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תגידו, 18 שנה שביליתי בנהריה לא הספיקו לכם? די לנסות לדרדר אותי

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יש לך את המגדל העצום בדרך יפו, ת"א. זה ליד רוני פול. לא הדרישות מיקום הנחוצות לך, אבל דקה מרוטשילד/אלנבי.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
תודה דריש, אבל היות וזה לתקופה קצרה אנחנו לא בקטע כלכלי (עד גבול מסויים), אלא מנסים למקסם את הנוחות והכיף.

אני מקווה שלא לקחת את הפסקה השניה שלי ברצינות, אולי הייתי צריך להוסיף סמיילי. :rolleyes:

הנה המתחם שהתכוונתי אליו, שווה להריץ חיפוש ביד2 על דירות להשכרה שם או ברחובות הסמוכים:

oist.png

אגב, תעיפו מבט גם כאן: http://www.tlvsublet.com/

פורסם

יש לי חבר שהוא מתווך נכסי יוקרה בהרצליה פיתוח וכפר שמריהו בנוסף הוא עושה השכרות לדירות נופש בסביבה.

הוא הדבר הכי רחוק שיש מנוכלם. אני ממליץ לך בחום לפחות להרים לו טלפון.

אשלח לך את הפרטים בפרטי אם תהיה מעוניין

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...