Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכבים של יונדאי לא מתאימים למי שמחפש נוחות ברכב,הם בהחלט מתחת לממוצע בתחום הזה.

בכל מקרה למה רק יונדאי?,יש אופציות יותר טובות.

השנה הליסינג לא כל כך בא לטובתי והמוכניות שהיו לי לבחירה הם:

פורד פוקוס 4 דלתות (גיר רובוטי)

פורד טורר

I30 \ I30CW

טויוטה קורולה.

גיר רובוטי מבחינתי הוא לא אופציה בעיקר אחרי כל הביקורות הגרועות (מאוד) שקראתי עליו בעיקר אצל הפורד.

הטויטה קורולה הכי פחות מאובזרת והכי פחות מדברת אליי בעיקר בצורתה החיצונית.

I35 יותר מאובזרת מהI30 החדשה. אומנם לI30 יש פאנורמי אבל אין לו USB אין לו AUX אין לו הגה ציפוי עור אין לו קרוז קונטרול וכנראה גם עוד כמה דברים.

מבחינת מהירות הI35 יותר מהירה מהI30 החדשה. נוחות זה עניין של טעם, לטעמי הI35 דווקא נוחה.

בצע נסיעת מבחן ותחליט.

לI30 מנוע 1.6 עם 135 כ"ס

לI35 מנוע 1.6 עם 132 כ"ס

I30 שוקלת 1200

I35 שוקלת 1400

נתוני יצרן: 0-100

I30 - 11.0

I35 - 11.7

אז מבחינת המהירות לפי הנתונים הכתובים ה I30 מהירה יותר.

USB ו AUX פחות חשובים לי, אני משתמש בדיסקים כרגע או רדיו.

מצד שני הגג הפנוראמי אחלה אטרקציה לילדים וגם משהו יוצא דופן ברכב שאמור להיות משפחתי ומשעמם.

הI35 באמת מרשימה בגודל שלה אבל לאחר ביקור בסוכנות יונדאי היום גם בI30 מאוד מרווח מאחורה ביחס לקטגוריה ובמושב האמצעי הרצפה "שטוחה" במקום הבליטה הקטנה הזאת של הפח שיש במאזדה ובשאר הרכבים אני מניח.

אחד הדברים שאהבתי פחות הוא הארמברקס אלקטרוני, אני מניח שאפשר להתרגל לזה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מבחינת נתונים יבשים אולי, מה גם שאני רואה נתונים אחרים ברשת שהם די דומות במשקל העצמי שלהן. בכל מקרה אחרי שתסע על שתיהם אתה תבין לבד שהI35 נוסעת יותר טוב וזריז.

בכל מקרה לדעתי אין פה יותר מידי מקום להשוואה, הכל תלוי בדרישות, אם מדובר באבזור + מראה + נסיעה הייתי לוקח את הI35. אם מעניין יותר הגימיק של הגג הפנורמי ורכב סגנון הצ'בק אז הI30.

• תוכן חדש...