Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 3 שנים עם מאזדה 3 אני נאלץ להחליף את הרכב מהעבודה ליונדאי I30 החדשה.

לאחר חיפוש שערכתי באינטרנט מצאתי שכל הגרסאות האוטומטיות של הI30 מגיעות עם גג פנוראמי.

קשה לי להאמין שחברת ליסינג באמת תספק את הרכב עם גג פנוראמי, יש כאן מישהו שיש לו את הרכב מליסינג גרסא 1.6 אינספייר

ויכול לשפוך קצת אור על הרכב? מה הייתרונות שלו, ומה החסרונות שלו?

* יש לי אפשרות לקחת גם I35, קיבלתי המון המלצות להתרחק מהרכב הזה, מה דעתם?

תודה רבה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

I30 האצ׳בק אינספייר מגיעה עם גג פנוראמי כסטנדרט גם בליסינג.

למה להתרחק מה-35? משהו ספיציפי?

פורסם
I30 האצ׳בק אינספייר מגיעה עם גג פנוראמי כסטנדרט גם בליסינג.

למה להתרחק מה-35? משהו ספיציפי?

תודה על התגובה נחמד לדעת שהגג הפנוראמי מגיע גם בגרסאת הליסינג.

ובקשר לI35, מכר קרוב שלי רכש אותה באופן פרטי בשנת 2012, הוא טוען שהיא דיי חלשה ביחס למשקל שלה (לא ציפיתי לביצועים מכאלה רכבים רק שלא יהיו חלשים מידי)

והבעיה העיקרית שהוא מתלונן עליה היא נוחות הנסיעה, הוא טוען שהנוחות שלה היא סבירה מינוס.

פורסם

דווקא ה-I35 כן נוחה. בקשר לכח, הכל ייחסי. ביחס ל-3 שלך, תרגיש שינוי לטובה בכח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צה35 לא חלשה יחסית ל1.6 בכלל, הנוחות שלה היא עניין של טעם כנראה, אני מגדיר אותה כגרועה, המגיב מעליי מצא שהיא נוחה, וחברך מצא אותה סבירה מינוס, נסיעת מבחן תפתור את התעלומה בשבילך. אני מצאתי את תכנון המתלים/בולמים מאוד לוקה בחסר, המעבר מרך כחמאה למתרסק מהיר מאוד, ואין שום שיכוך. ה איי 30 הישנה היתה יותר מוצלחת מבחינה זו.

ייתכן שבגלל שהמנוע רועש בסל"ד גבוה חברך העדיף את הרצועה השקטה של המנוע.

פורסם

דווקא אני מאוד אהבתי את ה-35. נהגתי על ליסינג ברמת גימור GLS. מושבים דמוי עור כסטנדרט, הנדסת אנוש לא רעה, תא מטען ע-נ-ק.

לא מבין את הדאגה לכח זמין. במקרה הכי גרוע תלחץ עוד קצת על הדוושה הימנית, זה לא שאתה משלם על הדלק.

פורסם

אחרי שקראתי את התגובות כאן דעתי לגבי ה I35 השתנתה לחלוטין, אבל עדיין מבחירה אני מעדיף את הI30 בגלל האבזור העשיר יותר, ואני מדבר על הלדים בחזית הרכב ובגג הפנוראמי שיכול להוות אטרקציה וגיוון נחמד ברכב ליסינג.

פורסם

הרכבים של יונדאי לא מתאימים למי שמחפש נוחות ברכב,הם בהחלט מתחת לממוצע בתחום הזה.

בכל מקרה למה רק יונדאי?,יש אופציות יותר טובות.

פורסם
אין שם כניסת USB. אתה עדיין חושק ברכב? :wink:

נראה לי בקרוב מאוד הם יצטרכו להוסיף אותה בעקבות הפורטה וה3 החדשה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

I35 החדשה, לא רכב חלש ביחס לקטגוריה, אני מוצא אותה מהירה וזריזה יותר מהפלואנס החדשה קיה פורטה הדור הקודם מאזדה 3 וגם מהפורד פוקוס בדור הקודם והחדש... אולי זה רק אני??

בקשר לנוחות אני חושב שיש משפחתיות נוחות יותר

אבל בכל מקרה אחלה של רכב בשוק הליסינג הוא מועמד ראוי לדעתי ללא ספק!

פורסם

I35 יותר מאובזרת מהI30 החדשה. אומנם לI30 יש פאנורמי אבל אין לו USB אין לו AUX אין לו הגה ציפוי עור אין לו קרוז קונטרול וכנראה גם עוד כמה דברים.

מבחינת מהירות הI35 יותר מהירה מהI30 החדשה. נוחות זה עניין של טעם, לטעמי הI35 דווקא נוחה.

בצע נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם

* יש לי אפשרות לקחת גם I35, קיבלתי המון המלצות להתרחק מהרכב הזה, מה דעתם?

מה?!

לדעתי ה-i35 טובה מהפוקוס סדאן שכל המומחים ימליצו לך עליה, אבל היא תתפרק אחרי 15 אלף קילומטרים ותבאס את המסכנים שיצטרכו לשבת במושב האחורי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה?!

לדעתי ה-i35 טובה מהפוקוס סדאן שכל המומחים ימליצו לך עליה, אבל היא תתפרק אחרי 15 אלף קילומטרים ותבאס את המסכנים שיצטרכו לשבת במושב האחורי.

אתה מדבר על הפוקוס שתתפרק אחרי 15 אלף או על ה I35?

• תוכן חדש...